>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebuje pomocy

D 0

dzizas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Moj przyjaciel dzis do mnie napisal:

Czesc,
Potrzebuje Twojej pomocy, rozeslij link gdzie sie da http://dzizas.webd.pl/index.php to moja praca magisterska. Jesli dostane 5 pojade na praktyki na 3 miesiace do Londynu.

Jest na reklamie i naprawde w zyciu osiagnal nie za wiele, wiec mu pomozcie. Chcialabym tez zwrocic uwage ze mnie nazywaja dzizas i on tak strone nazwal (to znaczy na razie, bo za pare dni bedzie to &quot;forumbiznesmenow.pl&quot; jeszcze domena mu nie dziala.

Pozdrawiam i dziekuje wszystkim za pomoc

Acha, zeby dostal 5 to ma jeszcze 2,5 miesiaca na to zeby na forum zarejestrowalo sie tysiac osob. Wiec pomozcie ludzie dobrej woli.

K 0

karoleks85

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
b-stok
niech zrobi cos takiego jak szybka rejestracja - nik i mail ???? bedzie latwiej

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ASle ciężko będzie te 1000 osób zebrać w 2,5 miesiąca...

D 0

dzizas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
No niestety, ale ciagle mam nadzieje ze sie chlopakowi uda. Ja sobie opis na gg zrobilam z linkiem do strony i co gdzies wejde i mozna wrzucic to wrzucam link. :p

D 0

dzizas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nawet wpisy byly ???? i reklama tego forum ;) widzialam, widzialam ????
WIELKIE DZIEKI ????

N 0

nevillmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to ma już 54 zarejestrowanych, dla mnie pisanie pracy było straszną mordęgą, na szczęście dawno już mam to za sobą :mrgreen:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowałem się jeszcze 5 razy bo tylko tyle moich mejli pamiętam ???? A więc w sumie 6 kont ode mnie ;)

D 0

dzizas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
juz 61 zarejestrowanych. Jesli to Ty napisales o handlowcach to ktos sie pytal o wiecej informacji ;)

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zarejestrowalem sie 9 razy :p bo mam 3 konta na tlenie a na kazde dostaje sie 3 adresy wiec tyle od siebie dorzucilem ;]
powodzenia ;)

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
77 userów ???? Może się rozkręci nawet a nie bedzie samego rejestrowania dla zdobycia 1000 userów ???? no i jeszcze 923 :wowsdf:

D 0

dzizas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
juz 79 i nawet pisza rozne rzeczy ???? Przyszly magister jest bardzo zadowolony i ja tez ???? Uwazam, ze to niezle jak na 5 dni dzialalnosci

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak sobie szukałem tego tematu żeby sprawdzić ile macie userów. Jak na razie 91, można powiedzieć jedna dziesiąta dopiero ???? No i przy okazji się jeszcze raz zarejestrowałem ;)