>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Posty i Reputa - problemy techniczne

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Udało się znaleźć przyczynę - pracujemy od rozwiązaniem. Pojutrze poiwnno być ok.
EDIT:
proszę o potwierdzenie, czy jest już ok.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Szukałem jakiegoś tematu i kompletnie nie mogłem znaleźć, nawet te słowa kluczowe wpisywałem.
Pamiętam jak jeden z użytkowników prowadził temat, był minus, później zaedytował wszystkie wpisy na &quot;nie mam czasu&quot;, albo &quot;nie chce mi się&quot;, szukałem tego w dziale z kuponami czy KzS i nie pokazało mi nic. Może temat został usunięty? Nie wiem.
Zresztą to taka drobnostka, jak jest wszystko ok to dobrze ;).
A i też jak szukałem to nie pokazało mi postów w kolejności według daty, ale może jakiejś tam opcji nie ustawiłem.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Linki nie działają, ale posty w niektórych działach nie są naliczane m.in w konkursach.

L 2

lasek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nic nie pisałem w tamtym dziale. Wystarczy wejść w mój profil -&gt; statystyki i kliknąć ,,znajdź wszystkie posty, których autorem jest...&quot; i dokładnie widać gdzie i ile jest tych postów. Najwięcej napisałem w kąciku ogólnobukmacherskim.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak jak pisałem, w niektórych działach posty nie są naliczane: hyde park, systemy bukmacherskie. W tym ostatnim masz sporo napisanych postów, które licznik nie uwzględnia.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lasek18 +5 Punkty
L 2

lasek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za odpowiedź, nie mogłem znaleźć informacji, w których działach się nie nalicza.