A 0 alande Użytkownik Dołączył Marzec 19, 2014 Posty 31 Reaction score 0 Punkty 0 Luty 8, 2015 #1 Porównanie kursów tylko Polskich bukmacherów. Czy wie ktoś gdzie takie coś znaleźć? EDIT: W sumie niema co porównywać, efortuna bije innych na głowę może poza niektórymi przypadkami czy super kursami.
Porównanie kursów tylko Polskich bukmacherów. Czy wie ktoś gdzie takie coś znaleźć? EDIT: W sumie niema co porównywać, efortuna bije innych na głowę może poza niektórymi przypadkami czy super kursami.
671 daavid5 Użytkownik Dołączył Grudzień 25, 2009 Posty 378 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Casablanca Luty 9, 2015 #2 Nigdzie nie widziałem porównań kursów od ziemniaków.
8,7K edi8 Forum VIP Dołączył Październik 25, 2006 Posty 9470 Reaction score 0 Punkty 0 Luty 9, 2015 #3 Nigdzie nie widziałem porównań kursów od ziemniaków. Kliknij aby rozwinąć... @daavid5>>> 4 polskie firmy bukmacherskie mają od wielu lat zezwolenie na przyjmowanie zakładów w Internecie: Fortuna, Milenium, Totolotek i STS, więc nie są to już tylko ziemniaki. A co do samego porównywania kursów polskich firm, to na 100% przez długi czas była taka opcja: http://forum.bukmacherskie.com/f46/moj-zbior-linkow-glownie-statystyki-pilkarskie-29369-7.html#post4192245 .
Nigdzie nie widziałem porównań kursów od ziemniaków. Kliknij aby rozwinąć... @daavid5>>> 4 polskie firmy bukmacherskie mają od wielu lat zezwolenie na przyjmowanie zakładów w Internecie: Fortuna, Milenium, Totolotek i STS, więc nie są to już tylko ziemniaki. A co do samego porównywania kursów polskich firm, to na 100% przez długi czas była taka opcja: http://forum.bukmacherskie.com/f46/moj-zbior-linkow-glownie-statystyki-pilkarskie-29369-7.html#post4192245 .
A 0 alande Użytkownik Dołączył Marzec 19, 2014 Posty 31 Reaction score 0 Punkty 0 Luty 11, 2015 #4 Dzieki edi. najlepsza odp. Jaką znalazłem w podanym przez ciebie temacie to: ręczne porównywanie u tych tylko 4ech buków.
Dzieki edi. najlepsza odp. Jaką znalazłem w podanym przez ciebie temacie to: ręczne porównywanie u tych tylko 4ech buków.
8,7K edi8 Forum VIP Dołączył Październik 25, 2006 Posty 9470 Reaction score 0 Punkty 0 Luty 11, 2015 #5 @alande>>> ale ja przecież nie Tobie odpowiadałem a @daavid5 i dlatego cytowałem ten wpis : Nigdzie nie widziałem porównań kursów od ziemniaków. Kliknij aby rozwinąć... gdyż informowałem go, iż taka możliwość istniała na www.betexplorer.com
@alande>>> ale ja przecież nie Tobie odpowiadałem a @daavid5 i dlatego cytowałem ten wpis : Nigdzie nie widziałem porównań kursów od ziemniaków. Kliknij aby rozwinąć... gdyż informowałem go, iż taka możliwość istniała na www.betexplorer.com