>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pomozcie :)

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam to mmoj pierwszy post a juz mam troche pytan ;)
1.Dlaczego duzo ludzi mowi ze BAH mam male kursy sprawdzilem dzisiaj na przykladzie orange extraklasy i nie za knalazlem bukmachera ktrory by mial lepsze (bet gun mial chyba takie same i 2 lepsze i 1 gorszy)
2.Dlaczego duzo ludzi chwali bwin ? za co ? np. kursy mialo gorsze niz BAH lecz np pare dni temu mialo lepsze wiec chodzi mi o to co lubicie w bwin ????
3. rozmowa w temacie dotyczyla bonusu pocztkowego i zobaczylem cos takiego
&quot; Jeżeli jest to pierwsza wypłata to będą chcieli skan dowodu + karty kredytowej z jakiej dokonany był depozyt na konto&quot;
I z tad moje pytanie czy jest tak w przypadku wyplaty pieniedzy z bonusu czy zawsze przy 1. wplacie jesli zawsze no to jak mam skan kart kredytowej skoro wplacalem przelewem bankowym ??

P 0

patryk_1425

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam to mmoj pierwszy post a juz mam troche pytan ;)

1.Dlaczego duzo ludzi mowi ze BAH mam male kursy sprawdzilem dzisiaj na przykladzie orange extraklasy i nie za knalazlem bukmachera ktrory by mial lepsze (bet gun mial chyba takie same i 2 lepsze i 1 gorszy)

BAH ma słabsze kursy ale da sie z tym żyć :p, ma za to średnią oferte i słaby live.

picia 13

picia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slawków
3. rozmowa w temacie dotyczyla bonusu pocztkowego i zobaczylem cos takiego
&quot; Jeżeli jest to pierwsza wypłata to będą chcieli skan dowodu + karty kredytowej z jakiej dokonany był depozyt na konto&quot;
I z tad moje pytanie czy jest tak w przypadku wyplaty pieniedzy z bonusu czy zawsze przy 1. wplacie jesli zawsze no to jak mam skan kart kredytowej skoro wplacalem przelewem bankowym ??
Jeśli wpłacasz przelewem bankowym to nikt nie będzie Cię prosił o skan karty ;)
Jeżeli wpłacasz kartą kredytową mogą poprosić o jej skan ????

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzieki za odpowiedz ale tam jeszce bylo o skanie dowodu jak sie domyslam osobistego ;p

napiszcie zalety bwin dlaczego warto tam gra i temat do zamkniecia:spokodfhgfh:

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
warto grac w BWIN bo ma bardzo duzo zdarzeń na popularne mecze i bardzo bogatą oferte live, a jeśli chodzi o skan dowodu to albo proszą jeśli ubiegasz się o bonus lub w przypadku pierwszej wypłaty jeśli już raz pokażesz bukowi skan dowodu nikłe szanse aby poprosili drugi raz o to samo.

kris7777 0

kris7777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
warto grac w BWIN bo ma bardzo duzo zdarzeń na popularne mecze i bardzo bogatą oferte live(...)

A coż Ci z tego jak Ci później konto zablokują i kasa pójdzie w błoto? Tyle ludzi pisze o wałkach tego buka a inni mimo wszystko pchaja sie do niego jakby nigdy nic i później maja pretenseje dlaczego im konto zablokowali.

IMO bezpieczniej grac w BAHu niz w Bwinie (nie biore pod uwage innych bukow bo np. bet365 czy unibet przewyższa zarówno bwin jak i bah o wiele i nie zapowiada sie zeby miala nastapic zmiana).

picia 13

picia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slawków
Przepraszam bardzo, jeżeli nie korzystasz z żadnych bonów to Bwin Ci konta nie zablokuje. Grałem tam i żadnych problemów nie miałem.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
To już jest ich prywatna sprawa, było wiele skarg na BWIN ale po pierwsze na kazdego buka coś sie znalazlo (choć nie ukrywam że mniej) po drugie kolega wyraźnie napisał w poście
chodzi mi o to co lubicie w bwin :smile: