Od kiedy to numer IP jest wyznacznikiem czyjejś narodowości :|?
Prędzej bym uwierzył w teorię, że gościu logował się przez niemieckie proxy by zmylić trop do siebie niż to, że jest Niemcem (a może Turek ???? ).
Nie odzyskasz kasy.mam problem,
ktos dzisiaj wlamal mi sie na konto doxxbet z ip 88.198.100.232 i przegral cala kase grajac w thundering zone, o co chodzi?? czy mooge jakos odzyskac kase??
To tak jakby diler zgłaszał na psy, że mu towar skradziono ???? .czyli jak zglosze sie na policje, to sam siebie obciaze?
To zależy od tego co się działo na twoim koncie. Tzn. czy grałeś, kiedy grałeś, ile grałeś - ile zakładów zrobiłeś. Cała sytuacja nie jest taka prosta ze względu na duży poziom ogólności w przedstawieniu sprawy. Ja np. mogę sobie wyobrazić sytuację w której założyłeś konto i wpłaciłeś kasę i nie zagrałeś ani razu. I wtedy na policję powinieneś iść.czyli jak zglosze sie na policje, to sam siebie obciaze?
Tu też sprawa nie jest tak bardzo oczywista jak się może wydawać.To tak jakby diler zgłaszał na psy, że mu towar skradziono :grin:.
Wystarczy, że ludzie zakładają konta u buków i w portfelach typu MB na jedną pocztę, którą zabezpieczają hasłem o poziomie trudności tak wysokim, że nawet co bardziej ogarnięty 13 latek przy pomocy "google" i przeciętnego peceta mógłby je złamać.o kasie to raczej zapomnij a o to kolejne rady co dalej zrobić: -przeinstalowanie systemu -format dysków -zaopatrzenie się w dobrego anty virusa -założenie osobnego maila na buki i zmiana na nich adresu email haseł itp a najlepiej prośba o otworzenie nowych rachunków i zamknięcie starego.
Albo miał hasło : admin1 ..... ????Jaki typ hasła miałeś? Bo jeśli coś w stylu: "123qwe" to się nie dziw że ktoś Ci się włamał...