@rodzyn7 w Nordicbet, gdzie grałem zanim zlimitowali mnie do stawki 0.90 PLN

Też to widziałem (to siostrzane marki). Można postawić, a jak nie wejdzie to walczyć o zwrot bo nie ma takiego żużlowca, a możesz być laikiem żużlowym i nie wiedzieć tego ?
Ale mecz w ZG. Co zrobili w 15 biegu... GKM wyjechał na 5:1 co dałoby im wygraną. Wina Nickiego, bo to jego pociągnęło (albo jak mówią często goście w studiu "pociągło"), i wszystko spaprał, bo Bjerre też był szybki. Nawet gdyby Dzik wygrał, a Bjerre był trzeci to wyjechaliby z jednym punktem. W każdym razie całkiem niezły wynik na wyjeździe i będą mogli powalczyć u siebie o bonus.
Ja dziś jeden typ trafiony, akurat +6.5 na GKM więc trochę strachu było, drugi typ który dodałem z analizą w dziale, czyli Hampel z overem, totalna padlina, niech ten złotówiarz już zawiesza motor na kołek i niech nie kaleczy oczu. Przez to wszystko zapomniałem podać typy w konkursie żużlowym na mecz ZG-GKM i spadnę z pozycji lidera
Teraz czekamy na jutro, super są te żużlowe weekendy (nawet w wydaniu piątkowo-niedzielnym). Trzeba pomyśleć nad jutrzejszymi spotkaniami. Jeśli macie jakieś spostrzeżenia czy komentarze to ŚMIAŁOOO, ładnie rozruszał się ten dział!