>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Polska - Rosja 18.09.2014, godz. 20:15 [mecz 3 fazy MŚ Polska 2014]

Status
Zamknięty.
luque 302

luque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Czytajac tutaj wypowiedzi graczy dochodze do wniosku ze najlepsza opcja jest : ogladanie meczu i zagranie na live.
Chodzi mi o to ze wiemy ze nam potrzebne do awansu sa 2 sety a jesli je zdobedziemy to Rosja odpada.
Pytanie czy przy sytuacji 2-1 dla nas ruskim chcialoby sie dalej grac skoro juz odpadli?
Wydaje mi sie ze przy 2-1 dla nas najlepszym typem bedzie gra na wygranie przez naszych 4 seta czyli 3-1.
Nasi sa chimeryczni ale i takze w gazie - pokazali to w TB z Brazylia.
Pozatym czas wygrac cos bez TB i przy 2-1 bedzie ku temu dobra okazja.
Pozostaje czekac do meczu

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Ciężko według mnie tutaj typować zwycięzce spotkania, czy drużynę która awansuje do półfinału.
Rosjanie wczoraj wypadli słabo, chociaż grali na całkiem wysokiej skuteczności ataku. Brakowało jednak zagrywki, która by odrzuciła Brazylijczyków od siatki i gry blokiem. Kiepsko też rozgrywał Grankin.
Warto jednak wspomnieć, że Brazylia zagrała na bardzo, bardzo wysokim poziomie. Widać ile tej drużynie daje obecność Murilo. A grał również od początku Wallace.
Polacy zaskoczyli mnie w meczu z Brazylią. Po trzech setach wydawać się mogło, że już się nie podniosą. Po prostu ciężko było znaleźć jakiś punkt zaczepienia. Trzy sety to była jednak kontrola Brazylijczyków, którzy trochę pokpili sprawę w pierwszej partii. W czwartym secie też przegrywali, ale w końcu postanowili cieszyć się z każdego punktu i to poskutkowała. Wydaje mi się, że dzięki temu wyluzowali i trochę też zdekoncentrowali Brazylijczyków, którzy nagle zaczęli grać mocno niepewnie.
Obie drużyny będą na maksa zbomilizowane. Ciężko typować zwycięzce spotkania. Według mnie bardzo, bardzo ważny będzie pierwszy set.
Tak czy inaczej wydaje mi się, że w trzech setach to się nie skończy.

Typ:
Over 3.5 seta @ 1.42 Pinnacle ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
merengue +6 Punkty
gregorczen +4 Punkty (widzę, że bardzo nie doecniasz Polaków od początku tych mistrzostw ;))
eco +4 Punkty
savi 52

savi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
andvari1x2 +5 Punkty (heh :spoko:)
auroksreno +2 Punkty (niestety jak zwykle przy takich meczach mamy wysyp pustaków, którzy nie mają kompletnie nic sensownego do powiedzenia)
S 9

smakosz2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie dzisiaj no bet, zasiade wygodnie ze znajomymi i bede kibicowal na maksa. Od wczoraj chodzi za mna zle przeczucie, mam nadzieje, ze jednak Polacy pokaza klase. Wydaje mi sie, ze Rosjanie poszli va banque i odpuscili wczorajszy mecz, by dzisiaj wyjsc i zagrac na 120%.
Przeczucie mowi Rosja win, rozum 60-40 dla Polski, serce ze wygra Polska ????

Dokładnie. Dzisiaj typowanie nie jest żadną okazją. Dyspozycja dnia może zadecydować. Dodam że jeśli Kłos, Możdżonek, Mika będą dobrze walić floty to Ruskim nie daję większych szans na dobry wynik. Jeśli jednak serwis będzie kulał to Ruski mają przewagę MOIM ZDANIEM. Dlatego ważna jest dyspozycja dnia.

Status
Zamknięty.