>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Polska - Niemcy | na kogo stawiacie ?

lupe 0

lupe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Ostatnio w temacie jednego z Vipów rozgorzała dyskusja na temat stawiania lub nie, na Niemców w meczu z naszymi Orłami.
Jaka jest wasza opinia na ten temat ? Twardo stoicie za Polakami i na nich stawiacie kase, czy macie bardziej realistyczne podjeście i stawiacie na faworytów ?

1337 0

1337

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kibicuje Polakom a jak mialbym stawiac pieniadze postawilbym na X2 (Polske z podporka - czemu ? Bo kurs na Niemcow za maly ;) )

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podobnie jak przedmówca x2 na Polskę za grube pieniądze będzie grane; myślę, że tym razem to Polska będzie górą, ale nie zawadzi zagrać z podpórką, bo i tak kurs ładny ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam tego meczu jakoś poważnie nie stawiam, tylko za drobne dam czystą 2 aby bylo więcej emocji przy oglądaniu.

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę że emocji to i bez obstawiania Ci nie zabraknie ????

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja stawiam na Niemców i licze na ich wygraną .

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Te spotkanie sobie odpuszczam. Będę za Naszymi lecz nie zdziwię się jak wygrają Niemcy. A tak naprawdę liczę na taki dobry remisik bramkowy żeby nie było że murowalismy bramkę czy coś. Pierwsi stracimy gola otworzymy sie i strzelimy, lub pierwsi strzelimy nie bedziemy sie murowac i stracimy gola.

DO BOJU POLSKO! ????

bax33 0

bax33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
x2 to dobre rozwiązanie. Po pierwsze jeszcze bardziej będziemy kibicować naszym orzełkom (choć i tak będziemy z wszystkich sił z nimi) a po drugie jeszcze można będzie coś wygrać ????

skrzydlowy 0

skrzydlowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odpuszczam. nie gram na Polakow bo realnie myslac nie chce stracic kasy ale nie mam zamiaru grac na niemcow ????

B 0

b721

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja postawie patriotycznie na POlaków 3 dyszki...
Zeby sie milej ogladalo ????
I wieksze emocje ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postawie na Niemcow a bede kibicowal Polakom i bede sie cieszyl jak przegram ta kase ???? a jak nie to pociesze porazke polakow

typper 2

typper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja stawiam czystą 1 i 1(-1). Jak napisał ktoś wyżej - z każdego wyniku będę się cieszył ;]a, to coś jak surebet;] Przebłyski to może i mamy, ale Niemcy mają indywidualności, a często to właśnie one decydują o wynikach na wielkich imprezach.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Moj typ w tym meczu to ze Polska strzeli (kurs w bwin 1,68) co wydaje mi sie typem dosc pewnym po obejrzeniu pare razy w akcji podstawowych stoperow reprezentacji Niemiec (Metzelder ,Mertesacker) i na powaznie bede gral tylko ten typ, a tak for fun napewno pare złotych na Naszych z sentymentu.

le89 0

le89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KAMERUN
Ja gram na Polskę (remis nie ma zakładu)
po kursie 5 zł za 50 zł.
Wiadomo ze względu na pragnienie zwyciestwa naszych i wiarę w to !! POLSKO DO BOJU !!

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Osobiście również będę typował zwycięstwo naszych nie ze względu że jestem Polakiem ale ze względu na słabe wyniki niemców zobaczył ich mecz sparingowy i pomyślałem sobie co oni chcą osiągnąć moim zdaniem będzie to ekipa przegrana na całym turnieju i nie wyjdą z grupy.

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja ten mecz sobie odpuszcze i w spokoju pooglądam :] kibicował będę oczywiście Polakom ????

preston 0

preston

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Granie na Polskę jest nielogiczne, a na Niemców zagrać po prostu nie potrafię ???? no bet jest chyba najrozsądniejszy.

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serce podpowiada : Polska

A rozum ....... też Polska ;]

Beda chcieli sie zrewanzowac za mecz w ktorym stracilismy bramkę w 90+1&#39; bo to było naprawde straszne. 8 czerwiec bedzie dniem wielkiej zabawy bo Polska reprezentacja pojedzie Niemców.

Mój typ : 2