>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Polska - Belgia 17.11.2007 / Zapraszam do dyskusji

Status
Zamknięty.
snajper 322

snajper

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole/okolice Kluczborka
Wszyscy narzekacie na Zurawskiego, Łobodzinskiego itp
To nie wy jestescie trenerami tylko Leo. Ktos kiedys powiedzial ze każdy Polak jest &quot;trenerem&quot; Reprezentacji i taka jest niestety prawda ????

Dlatego powiem wam jedno:
ZAUFAJMY LEO!!!

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszyscy narzekacie na Zurawskiego, Łobodzinskiego itp
To nie wy jestescie trenerami tylko Leo. Ktos kiedys powiedzial ze każdy Polak jest &quot;trenerem&quot; Reprezentacji i taka jest niestety prawda ????
Dlatego powiem wam jedno:
ZAUFAJMY LEO!!!
Zgadam się z Tobą w 100%. A jeśli ktoś nadal uważa, że wie lepiej niż Leo, to niech przeczyta to:
Czy znacie lepszego trenera?:jezora:

T 98

tomisdz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Styl gry polaków nie zachwycał ale ważne jest zwycieństwo nieważne w jakim stylu. Mamy historyczny awans. Leo i Ebi nie dodac nic ująć ???? Pozostaje czekac na losowanie ktore odbędzie sie 2 grudnia.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Momentem przełomowym w tym meczu był fatalny bład Belgów mam nadzieje tutaj podanie do bramkarza które przechwycił Ebi i strzlił do pustej bramki przed tym wydarzeniem nie mogliśmy przebic sie przez szczelną i dobrze zorganizowaną obronne Belgów, bardzo dobrze ze poźniej ich dobiliśmy ich drugą bramką i było po meczu.W tym meczu nikt nie myślał o pięknej grze tylko o zwyceistwie i cel udało się zrealizowac.Wielkie słowa dla Leo Beenhakkera moim zdaniem to Ojciec Sukcesu.Cieszymy się z awansu i jedziemy do Austri i Szwajcarii jedno jest pewne zagramy w Finałach Mistrzostw Europy po raz pierwszy ale napewno nie po raz ostatni ???? Brawo Polska

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem zasłużyliśmy sobie na ten awans widać mamy silnego Trenera który potrafi wyciągnąć potencjał z tych zawodników którzy już są i nowe nie oszlifowane diamenty powoli wprowadzać do gry i widać już efekty, Myślę że mecz z Belgami pokazał że potrafimy być cierpliwi i czekać na błędy rywali, Na pewno jak ktoś już napisałem &#39;&#39;ojcem sukcesu&#39;&#39; był Smolarek ale cała drużyna to wywalczyła. Nie pozostaje nic innego jak pogratulować a ręce same składają się do oklasków.

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków a jak
Brawo dla chłopaków,ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy nie mamy reprezentacji na nic wiecej jak awans do ME to jest szczyt ich mozlwości,naprawde Leo jest wybitnym szkoleniowcem potrafił z takich rzemieślników(wyjatkiem Smolarek,Krzynówek,Błaszczykowski)zbudować solidna drużyne,a o tych nieoszlifowanych diamentach to sie uśmiałem,graczami którzy naprawde maja talent do piłki to sa Smolarz i Błaszczyk,ale to już od dawna było wiadome,a inni to sa takie nieoszlifowane diamenty jak Bronowicki czy Golanski co nie łapia sie do Steauy czy Crveny
ALE SZACUNEK DLA CHLOPAKÓW

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Styl gry polaków nie zachwycał ale ważne jest zwycieństwo nieważne w jakim stylu. Mamy historyczny awans. Leo i Ebi nie dodac nic ująć ???? Pozostaje czekac na losowanie ktore odbędzie sie 2 grudnia.
Obyśmy nie wpadli do jakiejś grupy śmierci ????

K 358

koeman66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
dla mnie moga trafic do bardzo silnej grupy, jak wygrywac to z silnymi a nie sredniakami, chociaz tak naprawde do finalow awansowaly same dobre druzyny, a mistrzostwa starego kontynentu pokazaly ostatnio, ze nazwy nie graja i taka Grecja jest grozniejsza od Niemcow czy Anglii.....
przed kadra wieeeeeele pracy, bo w takiej formie zostana w finalach po prostu zmiazdzeni, wczoraj wygrali ale nie oszukujmy sie - bardzo szczesliwie
gdyby nie szmata obroncy to roznie moglo sie to potoczyc.......

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i własnie dlatego przydałoby się wygrać z Serbią. Wtedy mamy wyższy współczynnik punktowy(nie wiem dokładnie o co w tym chodzi ???? ) i wówczas jest większe prawdopodobieństwo na załapanie się do koszyka z lepszymi rywalami. Losowanie 2 Grudnia w Lucernie o 12.00. Transmitowane będzie w Polsacie Sport. Oby była prosta grupa, najlepiej z gospodarzami Austrią, bo według buków to najsłabsza drużyna mistrzostw.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Raczej nie ma już szans na drugi koszyk, zostajemy w trzecim, co i tak nie ma większego znaczenia...
Już zaczęły się spekulacje, &quot;grupy śmierci&quot;, &quot;grupy marzeń&quot;, itp. A mi wydaje się, że chyba lepiej trafić na np. dwie silne ekipy w grupie, wygrać/zremisować z jedną, ograć outsidera i nawet przegrać trzeci mecz. W następnych fazach mielibyśmy łatwiej. Tymczasem awans z łatwej grupy praktycznie oznacza koniec przygody już w następnej fazie po trafieniu na jakiegoś giganta.. Zresztą to też względna sprawa. No, ale te tematy będą wałkowane aż do czerwca 08... Pozdro ????

Status
Zamknięty.