>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Polacy na światowych kortach....

Status
Zamknięty.
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kubot wczoraj przegrał mimo, ze w decydjacym secie miał przełamanie :roll:

Dzisiaj wielka nadzieja Polskiego tenisa Agnieszka Radwańska b. gładko przegrała swoje spotkanie z Serbka Ivanowic ???? Naprawde Polska zagrała b. słabo popełna tyle błedow...Jeszcze dużżżżżżżżo pracy przed nią:p

Wiec końcwoka sezonu dla naszych tenistów/tenistek nie jest najlepsza...oby przyszly sezon byl lepszy :twisted:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, tak se przeglądam oferte expekta i co widze:eek: Mecz Polski(?)

Wozniak Aleksandra - Jidkova Alina Kurs na polke TYLKO 1.28

Znacie tą tenistke? Polska gra w turnieju z serii WTA!

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tego sie bałem ???? ???? mam nadzieje ze nasza RADWANSKA ja dorwie w tym turnieju i... ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bravo !!! Bravo, i jeszcze raz Bravo!! Po doskonałym ostatnim turnieju, Polski debel Frystenberg/Matkowski pokonali w Paryżu wyżej notowany debel Erlich/Ram. Polski debel musi grać dobrze, ponieważ nie może być do końca pewnien swojego udziału w turnieju Mistrzów. Dzisiaj swój mecz rozegrała także Agnieszka Radwańska, która pokonała Bovine łatwo w dwóch setach. Niestety w drugiej rundzie trafi ona na zawodniczki które sa wyżej notowane, ale trzeba wierzyć że Agnieszka będzie walczyć do końca.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Polski tenis odnisuł wczoraj jedna z najwiekszych sukcesów od wielu lat! POLSKI DEBEL MATKOWSKI and FRYSTEMBERK zagrają w turnuieju mistrzów w SZANHAJU!!!!! Wielkie brawa i gratulacje dla Polskiej pary! Juz sie nie moge doczekac ich wystepu :mrgreen:

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Dla niektórych Tenisistów/Tenisistek sezon się skończył i według mnie można ogólnie zarysowac ich sylwetki w tym sezonie.Może to nie będzie typowo dziennikarskie podsumowanie ale spróbuje aby chociaż prowizorycznie to wyglądało :

Łukasz Kubot - Najlepszy jak na te czasy Polski Tenisista zaczynał sezon od 146 miejsca w rankingu a ukończył na 119. Czy to dobry wynik ? Jeśli patrząc na zainteresowanie białego sportu w Polsce to nawet dobrze.Największym jego osiągnieciem według mnie był nawet dobry występ na US OPEN , gdzie w pierwszej rundzie wygrał z utalentowanym Vliegenem a przegrał w R32 z Davydenką ( o co raczej go winic nie można) Zdarzyło mu się dojść do finału.. ale niestety na szczeblu Chellengerowym w Dharwad. Łukasz może tez odnotować pojedyncze sukcesy. Według mnie takimi sukcesami są zwycięstwa z Luisem Horną i Sebastianem Grosjeanem. To w singlu. W Deblu zaś szło inaczej :]Doszedł 3 razy do półfinałów w Doha( Marach) Newport(de Voest) Sopot ( Marach)

Marta Domachowska- hmm nie lubie tej tenisistki , tak więc moja ocena niebędzie zbyt kolorowa.Zaczeła sezon naprawde bombowo. Finały w Ortisei i Memz phis napawały naprawde w wielki optymizm. Polka wskoczyła na 36 miejsce w rankingu WTA i było naprawde dobrze. Ale później to już była typowa tendencja spadkowa. Grała z zawodniczkami o 30 miejsc nizej od siebie a mimo to sromotynie przegrywała. To co zrobiła w Hertogenbosch naprawde mnie na początku rozśmieszyło do łez a później no zesmuciło. Wygrała z Mediną Garrigues i wydawało się że Marta wróciła z &quot;dalekiej podróży&quot; a tu co ? a tu w nastepnej rundzie grała z 36 letnią holenderką BRENDA SCHULTZ-MCCARTHY która już swoje dobre lata ma dawno za sobą a która prowadzi szkółke tenisową w USA. Pozniej to jakiekolwiek wygrane przychodziły jej z wielkim wysiłkiem. I skonczyla na 86 miejscu :|

Agnieszka Radwańska- Mój rodzynek w polskim tenisie :jezora: Młoda krakowianka dzielnie reprezentowała naród polski na światowych turniejach. Ubiegłoroczna triumfatorka Wimbledonu juniorek a tegoroczna Roland Garros juniorek. Piekielnie szybko pieła się w ranginku WTA. Co prawda nie wygrała w tym roku zadengo turnieju WTA ale wszystko przed nią. Zdecydowanie końcówka sezonu fe no me na llna ! Połfinał w Luxemburku R16 w Linzu .. no piękne mecze odbywała Agnieszka. Sezon zaczynała od 334 miejsca a skonczyla na 66. Agnieszka pokazała ze niekoniecznie trzeba grac siłowo aby można się było liczyć w światku tenisistek. No ale kto oglądał mecze w jej wykonaniu ten wie o co chodzi i wie o kim tu pisze :]

Status
Zamknięty.