>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pokerowa liga w Ladbrokes /dyskusja/

A 0

astralproject

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
proponuje podać hasło 2 minuty przed, a nie 4... rozejdzie się po innych forach :/ i koleżkach ????
Najlepiej byłoby wysłać mass pw do zapisanych w lidze

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
heh, wpisałem ładnie hasło, i mnie nie wiem czemu nie zapisało .. ;/

olo1984 0

olo1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Dzieki wszystkim za walke ????????????
I jeszcze jedna prośba do adminow ,prosil bym o bana dla tego pana frantic20/frantic20b to co on wypisywal po odpadnieciu z turnieju szkoda cytowac, pozostala dwojka co ze mna grala moze potwierdzic.
Rywalizacja w turnieju chyba nie polega na ty ze po odpadnieciu nalezy wyzywac innych od k.... i ch....

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Masz może jakiś screen tych wypowiedzi? Najlepiej osoby, które były świadkami tego zdarzenia niech się do mnie zgłoszą na PW. Konsekwencje na pewno zostaną wyciągnięte.

olo1984 0

olo1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Niestety screena nie zrobiłem , ale rozumny20 , i Mariusz0000 byli świadkami , więc jak coś oni mogą potwierdzić to, ale znalazłem taką wiadomość na PW od gościa :

bialy1711 0

bialy1711

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Moim zdaniem przegięcie... nie od tego jest czat przy stole żeby jechać po sobie gdy karta nie idzie ;/ czasem i trzeba mieć troche szczęścia Frantic ???? a że dla Ciebie go zabrakło to nie nasza sprawa ????

olo1984 0

olo1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ale nawet nie chodzi o szczęście , miałem na łapie TT , flop XTA walnąłem za połowę puli on sprawdził na turn spada A i miałem już fulla no to walnąłem all in on mnie sprawdził i miał na w ręku A i jakiegoś śmiecia więc moja ręka była wygrywająca , a że po riverze skompletowałem karetę to tylko umocniła ją , a on mnie wyzywa i mówi że nie umiem grać i miałem farta na river ????

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
wiesz dla niego 10 eurosow to moze majatek i gral o mistrzostwo swiata... rozumiem jakbys gral z kims kogo znasz z pokera i grasz przeciwko niemu ciagle i fake&#39;uje ciagle ale tutaj sami swoi przeciez :&gt; i jeszcze ze buk i admini zoorganizowali takie turnieje gdzie mozna cos ugrac to odwdzieczasz sie takim zachowaniem. zenada

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak bedzie nikifor to zdecydujemy co zrobic

F 0

frantic20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok , ja proponuje przekazanie moich zdobytych pk w rankingu na rzecz tego dzieciaka, niech się chłopak ucieszy po takim traumatycznym przeżyciu ???? (przeproś również swoich rodziców odemnie bo pewnie im też się już popłakałeś)
maciekpoland: dla mnie to ogromna kwota, zwłaszcza że to co wygrałem zarabiam w mojej pracy w czasie gdy idę walnąć kloca.
Wiem że to dla takich jak Ty wielkie przeżycie ... w końcu jak przystało na bonus huntera taki freeroll to nie lada gratka ... Ja osobiście preferuje jakieś MTT z większą pulą.
Także chłopaki i dzieciaki, chcę powiedzieć tylko iż nie będę płakał jak olo i skarżył się internetowym kolegą że nie wygrałem 2e więcej bo nadziałem się na nooba.
A tak na przyszłość noobie każdy soft ma wyciszenie czatu, lub danego gracza na czacie (to drugie już nie każdy chyba). Więc korzystaj może z tych udogodnień w sofcie a nie
zadowolony odpyskuj ???? bo to że zaczołem nie usprawiedliwia twojego odszczekania ?

Olo proponował bym Ci wziasc tą wiadomość którą znalazłeś oraz swoich 2 świadków i iść z płaczem na najbliższą komendę policji ... i opowiedzieć o wszystkim ...a na pewno spotka mnie za to sroga kara ...

F 0

frantic20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zamilkl bys juz i lepiej sie nie odzywal czlowieku

człowieku ty masz prawo komentować/lamentować a ja mam zamilknąć tak ?
Sam byś może sie zamknął i nie prowokował jakiś bezsesownych kłutni ?
Lepiej jak ty byś się nie odzywał już CKsie ...
Jak wyżej już pisałem masz opcje w każdym sofcie na czacie ... wiec zamknij morde i nie lamentuj tyle ... mogę ci jeszcze dorzucić te 7e co ugrałem (jeśli jest tam player transfer)
pozdro szczekaczu..

olo1984 0

olo1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ja żadnych kłótni nie prowokuje, to ty zacząłeś swoim chamskim zachowaniem , jestem ciekaw czy taki mądry jesteś na ulicy bo za monitorem każdy umie zgrywać cwaniaka

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
dobra dostal bana i bedzie spokoj... tak wszyscy go prowokuja a widze ze w kazdym zdaniu jest obelga... ale coz juz ten temat mozna zamknac. pzdr

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak na osobe z takim stazem na forum to twoje zachowanie na turnieju i teraz jest dosc dziwne .Wczoraj widzialem co pisales bo ogladalem FT .Nikt cie na turnieju nie prowokowal .Kazdy moze sie zdenerwowac ,ale pozniej jest czas by przeprosic za swoje zachowanie a ty robisz zupelnie odwrotnie. Poker to gra dla kulturalnych osob .Nie ma znaczenia czy to darmowy turniej czy z wpisowym 100,500$ .

Nie ma sensu dalej ciagnac tego tematu .