>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pokerowa liga w Betclic/dyskusja/

D 18

diego18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no trochę dziwna sytuacja,ale w sumie betclick bym tak w hu** nie poleciał.
W lobby teraz nie ma zadnych turków z affiliate , więc pewno managery jeszcze balują

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Nikt w ch*ja nie poleciał, a osoba rzeczywiście była na urlopie.
Z tego co ja wiem, była do dzisiaj, albo do wczoraj - już normalnie pracuje, więc kolejne info pewnie za pare dni.

D 18

diego18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapewne dla polaków , ale jak zdążył jakąś lige lech wsadzic w lobby to ligi forumowej nie może?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zaległy turniej odbędzie się 20 stycznia o godzinie 21:30.
Po tym turnieju okaże się czy odbędzie się finał.
Dużo zależy od Was. My organizujemy turnieje czy ligi z myślą o Was. Także od Was zależy, czy takie ligi będą kontynuowana czy w ogóle organizowanie. Jeśli firmy widzą, że im to się nie opłaca, bo nikt się nie rejestruje i nie wpłaca to rezygnują z takich metod promocji na forach.
Chcecie kolejne turnieje to możecie dać coś od siebie. Link do rejestracji w pokera : Betclic Poker. Macie znajomych co chcą spróbować siły w pokera online to możecie sobie na wzajem pomóc...
Pozdro

D 18

diego18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o wkońcu jakaś konkretna informacja ????
dalej jest zero osbo z banera?

K 0

killer19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
może coś wymyślimy (pomozemy) jednej osobie zrobić depozyt?!?

hama 11

hama

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Dokładnie minimum to 10e wiec jak każdy uprawniony do gry w finale dałby 1e na depo kogos z banera to by finał się odbył, ja jestem za!

D 18

diego18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pierwsze,trzeba znalesc taką osobę,bo skoro ta osoby by grała w lidze to napewno by juz wczesniej dokonala depozytu na turki ????

K 0

killer19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
minimum to 15zł przez przelewy24.... ale na pokera trzeba minimum 5e wiec na kazdego finaliste wychodzi po 0,5e.... wczesniej cos pisał tom3kp ze nie wiedział o co chodzi z tymi depozytami więc może on jest nowy graczem... znacie go?

T 0

tom3k5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
nie jestem nowy tylko myslalem ze tu chodzi o depozyty ogolnie poza liga zeby wplacac. a wogole tomale sa szanse zeby ktos spoza betclica sie tu znalazl bo wiekszosc widzi w lobby turniej ligowy szuka hasla i przez to trafia na ta strone a rzadko na odwrot

chinasky 141

chinasky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BB
Jestem za skladką, mam osobę z rodzinki która może założyć konto z banera, nie ma problemu. Pytanie tylko, czy to na pewno zagwarantuje nam finał i czy cała dziesiątka się skrzyknie jednomyślnie....???

K 0

killer19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak jest napisane w regulaminie, wiec jeśli będzie przynajmniej jeden depozyt to finał się odbędzie, jeśli chodzi o mnie to nie ma problemu- chętnie się zrzuce na to 20zł, chociaż ja jeszcze nie mam zagwarantowanego miejsca w finale..... Tylko jest jedna sprawa o której musisz pamiętać, a mianowicie o wyczyszczeniu historii przegladarki przed rejestracja z bannera, jesli nie wyczyscisz to betclick nie będzie wiedział ze jestes rejestrowany z forum.
Tak na marginesie, zawsze po wpłaceniu tych pieniędzy możesz je wypłacic...

K 0

killer19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
myslalem ze moze na cashowce sie spotkamy, tak bedzie najszybciej moim zdaniem... ale jak są inne propoycje to piszcie

T 0

tom3k5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
ale przeciez i tak jest 55 zl cashback na betclicu to w czym problem zeby ktos nowy wplacil jak nic nie ryzykuje

K 0

killer19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja to wiem, ale skoro nikt przez calą ligę nie zrobił nowego depozytu to chyba nie zachęca to nowych ludzi... więc zaproponowalem zrzutkę... według mnie lepiej złożyć się po 2zł i mieć pewność że finał się odbędzie niż czekać do czwartku z nadzieją że ktoś sam z siebie założy konto i wpłaci kasę.....

T 0

tom3k5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
ja nie do konca rozumiem zlozymy sie zeby ktos nowy zalozyl konto i damy mu pieniadze w turnieju cashowym ale jak on wejdzie do tego turnieju bez wplaty?