>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

PokerInside - 10$ na BetMost i inne.

M 0

multi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostalem 11Euro:-D
SIEMA SIEMA
Dziex Mazaq za info o mozzliwosci dostania kasy na BETMOST POKER ???? . Hi. My friend has recived 10$ free to Betmost poker. Could I get it too? Thanks! Piekne zdanko i jakie skuteczne. Z anglika cienki jestem ale sie dogadalem i dzis lookam a tam 38 zeta na MB ???? . Wazne. Zalózcie konto w Euro bo laska/ chyba laska;)/ z suportu sie o to pyta. Ja zalozylem w euro i przeslali mi cale 11 Euro ???? . Dziex i pozdro. Dodatkowo mam jescze jeden link na poker royal online http://www.pokerroyaleonline.com/en.promotions.bonuses 10$ za free ???? . Polecam.

B 0

browar112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Ile czekaliscie na bonus?? bo ja czekam juz 2 dni i mi nie przychodzi

darkmessiash 0

darkmessiash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
SIEMA SIEMA
Dziex Mazaq za info o mozzliwosci dostania kasy na BETMOST POKER ???? . Hi. My friend has recived 10$ free to Betmost poker. Could I get it too? Thanks! Piekne zdanko i jakie skuteczne. Z anglika cienki jestem ale sie dogadalem i dzis lookam a tam 38 zeta na MB ???? . Wazne. Zalózcie konto w Euro bo laska/ chyba laska;)/ z suportu sie o to pyta. Ja zalozylem w euro i przeslali mi cale 11 Euro ???? . Dziex i pozdro. Dodatkowo mam jescze jeden link na poker royal online http://www.pokerroyaleonline.com/en.promotions.bonuses 10$ za free ???? . Polecam.

multi co do promowania innych promocji to są od tego inne tematy

cashier 0

cashier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Wygląda na to, że już nieaktualne. Przed chwilą się zarejestrowałem, napisałem na support i dostałem odpowiedź że mam ściągnąć soft z ich strony, wpłacić deposit, ugrać punkty i jak to zrobie poprawnie to dodadzą mi 10$. Bez sensu ????

sokolzb 0

sokolzb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam jakieś 3 dni temu pisałem do supportu i dostałem 11 euro

B 28

badabum89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wygląda na to, że już nieaktualne. Przed chwilą się zarejestrowałem, napisałem na support i dostałem odpowiedź że mam ściągnąć soft z ich strony, wpłacić deposit, ugrać punkty i jak to zrobie poprawnie to dodadzą mi 10$. Bez sensu ????

Wyglada na to, ze ich zle zrozumiales. Wplacasz depozyt, ktory wczesniej dostajesz od nich na swoje konto MB.

B 0

barteks90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W operze i IE nie idzie sie zalogwac :/ dopiero na mozilli, przynajmniej u mnie tak bylo

darkmessiash 0

darkmessiash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hej jak ktos ma range player niech mi przysle haslo na pw do dzisiejszego turkuza free o drugiej z gory dzieki

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Ja polecam jednak wpłacić minimalny depozyt jakim jest 10$. Rozegrać te 250 rh i napisać do supportu. Najlepiej na chacie kiedyś są online. U mnie trwało 1 dzień rozegranie tych 250rh. Napisałem do supportu, sprawdzili i po 5 min 11$ miałem na koncie MB.

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
nie mozesz wyprosic nic. samo musi sie pojawic w sponsorshipach dany bonus i wtedy piszesz do supportu

manafluid 0

manafluid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kleosin
BetMost nalezalo najpierw wyprosic ???? .
No niekoniecznie. Ja czekalem az pojawi sie bonus w My Sponsorship, pojawil sie 40$ na PartyPoker, ale nie moglem skorzystac wiec napisalem do supportu zeby zamienili na 11$ na BetMost i tak tez sie stalo ????

see-you-later 4

see-you-later

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
universe
Gdzie to napisane ile mam, wiem, że mam 3 Jack level 0 reward points, ale na stronce mam napisane earned points 39.

U 0

urlich

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak jest z tymi pkt w PP ? Moglby ktos dokladniej opisac?
Btw ile czekaliscie na bonus na PP od momentu zalozenia konta?