>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Poker Tracker3

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Witam,
mam pytanie w związku z tym oprogramowaniem. Jakiś czas temu znalazłem na stronie głównej, że za rejestracje w roomie, z ich kodem, dostajemy licencję za darmo, np ten:
http://www.pokertracker.com/products/PT3/noiq.php
I tutaj pytanie, czy jest to licencja tylko na pokeroom, w którym wyrabialiśmy bonus (cos na wzór PartyPoker) czy PT3 będzie działał na wszystkich roomach? Dzięki za odp
Pozdrawiam ????

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
dzięki za odp
Czytałem i widziałem, że ludzie częściej wybierają HM, ale te programy trackujące wiele się chyba? ???? nie różnią. Gram 1$/2$ FL więc wystarczy mi podstawowy layout huda + jakiś table tracker. Ale zapytam, w czym lepszy jest HM?:razz:

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
HM jest bardziej rozbudowany i co najważniejsze, cały czas się rozwija.
Można rzecz, że grasz na wysokich stawkach, FL 200.

G 0

grudi81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zamosc
ja mam pytanie moglibyście polecić jakaś stronkę z wersja testowa tych programów, istnieje coś takiego? Nigdy nie korzystałem z tego rodzaju programów i chciałbym sprawdzić na ile jest mi on pomocny i czy warto coś takiego warto nabyć.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Na oficjalnej stronie masz darmową 60-dniową wersje Poker Tracker 3, Holdem manager udostępnia program na 15 dni za darmo, a Poker Office nie wiem.:razz: Taki program często ułatwia podjęcie decyzji jeśli nie mamy read&#39;ów na gracza, dlatego można, a własciwie powinno sie go urzywać.;)

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Myśle, że gdybys chciał to już dawno byś to znalazł.:razz: Programy trackujące działają z wiekszością roomów/sieci, zreszta na oficjalnych stronach jest wszystko napisane, z tym, że niektóre sieci nie pozwalają ich używac, np Cake albo Ongame (tzn ongame nie pozwala chyba Huda).
BTW: niedawno dostalem licencje na PT3; wyrabialem 60FPP na Pacific Poker, grając 3 stoły 0,5/1$ FL SH. Zajęło mi to 3,5-4h więc easy.:razz: