u mnie już tak praktycznie od miesiąca jest.. szkoda gadac, pare dni tylko słońca byłoNo zajebista pogoda: pada, przejaśnia się, 3 sekundy słońca, chmury, pada i tak w kółko.
Nic tylko usiąść i składać kupony...
No zajebista pogoda: pada, przejaśnia się, 3 sekundy słońca, chmury, pada i tak w kółko.
Nic tylko usiąść i składać kupony...
warto dodać że ja mam 14 stopni na dworzu..nic tylko herbatka z prądem i tak jak mówisz składać kupony ;P
Si. Dzisiaj jeszcze w południe udało się trochę piłkę pokopać, ale poza tym to kiepsko trafić na godzinę dobrej pogody...Mam to samo Jacekk, mieszkasz na Pomorzu?
Si. Dzisiaj jeszcze w południe udało się trochę piłkę pokopać, ale poza tym to kiepsko trafić na godzinę dobrej pogody...
Aż tak boicie się tego deszczu? w nogę to można nawet na śniegu grać , mały deszczyk tym bardziej w taki upał to żadna przeszkoda![]()
W jaki upał ?Aż tak boicie się tego deszczu? w nogę to można nawet na śniegu grać , mały deszczyk tym bardziej w taki upał to żadna przeszkoda![]()
Kaszuby pozdrawiają deszczemTaa ale jak nie możesz grać w południe i wieczorem chcesz zebrać znajomych po pracy to nie będą lecieć się w deszczu taplać. Teraz u mnie słońce już dłużej trzyma.
Korki czy pociągiem? Woda ciepła? Na Helu lepiej :]Jacekk Ty w piłkę chociaż pograłeś, a ja 2,5h wracałem z Juraty do Gdyni.
Idziesz w niedzielę na mecz?Kaszuby pozdrawiają deszczem zaraz chmurki wam przyniosę na trójmiasto Belgia dawać tam!
Kaszuby pozdrawiają deszczemzaraz chmurki wam przyniosę na trójmiasto ???? Belgia dawać tam!
to gdzie jesteś?U mnie koło 33-37 stopni ,duchota ,leje się ze mnie duża wilgotność powietrza .Woda w morzu gorąca .
La Siciliato gdzie jesteś?
zazdroszcze, bo nad polskim morzem/zatoką słabo z pogodą, dzisiaj wiatr hulał ,tylko na "kajta" jechać.