>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Podwójna progresja na gem tenis live

S 8

scotti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slupsk
Witam wszystkich
Za namowa kolegi GrzesiX zakładam może ciekawy temat
Powielę tu swój wiec sorrki z góry.
Po głębokiej analizie wielu postów i ponad 140 meczy tenisa mam taki system i poproszę tu o wasza opinie. Mam dość spory kapitał, który wystarczy mi na 20 progów progresji.
Obstawiam wynik dwu progowo tzn Zawodnika A ze wygra do 15, zaś na drugim kuponie że do 30.( jeden próg to te 2 kupony ) ako jest rozne np.4, 4.50, 5, 5.25...
Obstawiam obu zawodników na zmianę, oczywiście analizuje mecz na żywo i jeśli zawodnik B jest słabszy wtedy zamieniam wygrana z 15 na 40.
Tak jak pisałem wcześniej po analizje 140 meczy największy prog jaki miałem to 7.
Chce teraz zagrać za prawdziwa kasę i tutaj moje pytanie co o tym sadzicie? Zaspokoi mnie dzienna wygrana rzędu 200-300zl czyli tak naprawdę 5-6 trafionych kuponów a średnia na set wychodzi 5 trafień. Mogę nadmienić iż często gęsto trafia się 2-3 pod rząd po czym taka sama seria nie trafionych i znowu trafiony.Czy buk nie zrobi limitu, u którego najlepiej zagrać?
Mam nadzieje za napisałem jasno i zrozumiale i będę wdzięczny za waszą opinie

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pasiak_forever +8 Punkty
G 1

grzesix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaką progresje stosujesz na te 20 progów?
Czym kierujesz się, dobierając spotkania. Ja przeanalizowałem kilka różnych meczy LIVE (losowo) i bardzo rzadko, ale zdarzało się nawet 8-10 poziomów (serwujący nie wygrywał gema do 15 lub do 30).

S 8

scotti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slupsk
Progresja podwajania choć nie do końca zważywszy ze kursy są od 4 do 6 ako, ale powiedzmy tak na przykład.

kupon A gem do 15 za 10zl ako 4
kupon B gem do 30 za 10zl ako 4
kupon A1 do 15 za 20zl
kupon B1 do 30 za 25zl
A2 do 15 za 40zl
B3 do 30 za 45zl
Stawkami możesz żaglować praktycznie jak chcesz gdyż tak jak pisałem ako jest od 4.Na każdym progu jeden z kuponów ma troszeczkę inne ako tak by zawsze jeden uzupełniał drugi z jakimś tam zyskiem.
Czym się kieruje? Chyba tak jak wszyscy, sprawdzam historie spotkań, unikam wyników 6-0 itp. unikam miażdżącej różnicy miedzy zawodnikami a jak już trafie na takie spotkanie, to skupiam się na lepszym zawodniku i obstawiam jego. Oczywiście cały czas obserwacja meczu i gdy widzę ze 3 razy chodzi gem do 40 i są przełamania zamieniam 15 na 40.Czesto można trafić serie 5+ Teraz chce jeszcze sprawdzić próg na 3 kupony 15,30,40. Może to tez będzie miało jakiś sens. Tak samo zobaczę ciag Fibociniego może się sprawdzi, chyba ze któryś z chłopaków podpowie cos ciekawego i stworzymy cos miłego dla portfela

G 1

grzesix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj testowałem ciąg Fibonacciego i tutaj totalnie nie znajdzie odzwierciedlenia - straty przekroczą zyski. Ten system jest bezpieczniejszy niż klasyczna progresja (2x) ale nastawiona na mniejszy zysk. Tutaj dla przykładu na 3 progu gramy już potrójną stawkę (kazdy próg jest podwójny).

S 8

scotti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slupsk
możesz tez spróbować np. zysk do 6 progu a później tylko zwrot. Dobra kasiorka wpada Zobacz ta stronkę masz tam kalkulator progresji zobacz który Ci odpowiada i daj znać
betsystem.pl i wejdź w kalkulator progresji

G 1

grzesix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj przeanalizuje na kilku meczach Stały zysk i Stawkowanie FK. Odpisz na GG jesli tam wchodzisz

L 0

lukaszp89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Przeanalizowałem kilkadziesiąt przeszłych spotkań. Ogólnie zapowiada się obecująco jednak kilka razy trafił mi się próg 10 a raz 17 a to już dużo, odrzuciłem mecze, w których kursy są poniżej 1.2 na faworyta tak więc pomysł ciekawy tylko trzeba być przygotowanym na te kilkanaście progów. Może odpowiedni dobór stawek tak aby zawsze wychodził stały zysk?

S 8

scotti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slupsk
Lukasz nie będę Ci tutaj podawał jakimi stawkami masz grać gdyż nie wiem jaki masz budżet. jeśli chcesz o tym porozmawiać to zapraszam na skeypa lub gg. Próg 17?! widzę ze nie uważnie czytałeś moje posty! Obserwujesz mecz wyciągasz wnioski i zmieniasz obstawianie czy to na wynik gema, czy tez na serwującego!
Masz tutaj jak i Grzes stronkę z meczami i prześledź sobie wyniki. Ten 17 prog to chyba miałeś w WTA a nie w ATP .
tennisbetsite.com

S 8

scotti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slupsk
Panowie a co sadzicie o limitach przez buka Obawiam się czy jak zaraz zobaczą ze wyprowadza się od nich kasę a nie zostawia dadzą limit. Jakiś pomysł?

L 0

lukaszp89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Co do tego stawkowania to była propozycja alternatywa dla progresji.
No niestety gg nie używam :p Czyli jakie turnieje polecasz grać?

S 8

scotti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slupsk
lukasz tu nie chodzi o turniej tylko o graczy Masz teraz Us open wiec wal tam śmiało

S 8

scotti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slupsk
w 5 poscie masz stronke do kalkulatora progresji tam sobie dobierz odpowiednie stawkowanie i daj znac Ja ma takie pol na pol trochę tego trochę tego

L 0

lukaszp89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jak Scotti idzie? Sam jeszcze tak nie zagrałem wole jeszcze powiększyć budżet aby mieć na 17 progów, jako że nie jestem znawcą tenisa to taki limit sobie wyznaczam aby nauczyć się, czytać gre i zmniejszać progi

G 1

grzesix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lukaszp89, a jakim systemem bedziesz stawkowal az na 17 progow?

L 0

lukaszp89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
staly zysk, kalkulator na betplatform.pl zaczynając od 1zł licząc 2 zł zysku, 17 próg to poprostu zabezpieczenie bo słabo się znam na tenisie więc pewnych rzeczy nie będę zauważał i przez to mogę źle obstawiać. Potem gdy już troche się wprawie czyli tak po 200 wniesionych zakładach zwiększy stawkę ????

A 0

arosbetos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
scoti napisz ile kuponów puściłeś sredni kurs i procent trafionych przynajmniej mniej wiecej to wniesie to cos do tematu

M 2

mmmario1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak ostatnio rozkmnialem nad najlepszym sposobem progresji, ten wydaje mi sie najskuteczniejszy, wg zasady, ze najlepiej grac mecze graczy, ktorzy maja zwyczajnie mocny servis. Tak jak pisal scotty, w zaleznosci od gry ustawiac model na 15/30 , badz 30/40. Zdarzaja sie mecze z czestymi do 0, ale tez stosunkowo duzo symulacji nawet do 33 gemow - wiec konieczne zastosowanie progu - progresja stop, strata wliczona w ryzyko i od nowa,
ew. zastosowac ja w progresji laczonej.
Wlasnie zrobilem kilkadziesiat symulacji dla tego systemu. (15:30)
wyglada naprawde fajnie w calym obecnym turnieju, ciezko bylo znalezc spotkanie w ktorym wchodzilibysmy na niebezpiecznie wysokie progi.

Przeleje niebawem pieniazki i zaczynam grać na zasadzie:
Na serwujacego do 15,30.
Progi 1,2,4,8,16,32,64,128 / progresja stop. /
portfel ustawiam na 512 zl, wiec druga nieudana progresja zeruje saldo.

Pieniadze nie sa mega duze, a przy trafnym doborze meczy z czasem powinienem wyjsc jako tako na plus.
Zelazna zasada - nigdy powyzej 8 progu. Ew, gdy kapital wyrobiony pozwoli na 3-4 wpadki na 9 poziomie - co bedzie oznaczalo definitywna skutecznosc tej metody.

mireck 33

mireck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jak idzie bo jestem bardzo ciekaw tej progresji. We wczorajszym meczu Djoko - Nadal można było grać do 30 i 40, bardzo ładnie wchodziło z moich obserwacji ;) W pierwszym secie chyba był 1 lub 2 gemy do 15 tylko. Reszta do 30 i 40 ;) To tylko obserwacje, a jak wam idzie na prawdę??

L 0

lukaszp89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
jak bym jeszcze wiedział którzy gracze mają mocny serwis to bym na nich grał ;d
Ja gram od kilku dni progresja stały zysk 2zł jak zwiększe bankrol o 50% to będę grał zysk 4 albo 5 zł zobaczymy w tym że ja gram 40:15 na serwującego lecz gdy trafie to odpuszczam i gram inny mecz z uwagi na to że specem od tenisa nie jetem i zanim się nauczę jak i co obstawiać to trochę minie a to jest bezpieczna gra. Często trafiam za 1-2 razem, ostatnio 3x z rzędu w pierwszym gemie ????
Najdłuższa serwia jaką widziałem to 8 gemów jednak jaką ja grałem to seria 4 a ja mam bankroll na 14 serii więc powoli powoli sobie gram.Dodam, że sugeruje się kursami gram gdy jest na faworyta powyżej 1.3. Meczy z wyrównanymi kursami staram się unikać ale kilka zagrałem i jest ok

M 0

memo747

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
autor tematu coś zamilkł, obstawiam, że zbankrutował na swojej progresji i go nie ma :p