>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Podróże małe i duże

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Kazdy z nas gdzies tam zawsze wyjezdza, raz blizej raz dalej....

ja chcialbym spytac Was..czy byliscie moze w Budapeszcie ? wybieram się tam latem...

jakies kluby nocne polecacie ?
jakie sa Wasze wrazenia z pobytu w tym miescie badz kraju ?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Byłem kilka miesięcy temu. Bardzo mi się podobało + można niedrogo zorganizować wiele fajnych atrakcji. Widzę, że nastawiasz się na kluby, co mnie w ogóle nie interesuje, więc nie wiem, czy pomogę. To czego na pewno powinieneś spróbować, to łaźnie i to najlepiej więcej niż jedną, bo w każdej jest inaczej.
Oprócz tego oczywiście miliardy zabytków, ale o tym jest w każdym przewodniku. Wg mnie, warto wejść do wewnątrz parlamentu (dla UE jest za darmo), a nie tylko pstryknąć foto z zewnątrz.
Jeśli interesują Cię zakupy, to właśnie przy placu, na którym znajduje się wejście do parlamentu jest kilka dużych targowisk/hal, gdzie można kupić m.in. węgierskie papryczki ????

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
tzn kluby...myslalem zeby wieczorem gdzies wyskoczyc, ale nie wiem czy wogole bede mial taka mozliwosc, bo miejsce noclegu nie zalezy ode mnie, a jeszcze go nie znam, na pewno jakis hotel, ale czy w centrum czy na obrzezach nie mam pojecia
na zwiedzanie wiadomo nastawiam sie, bo jak juz bede to warto cos ciekawego zobaczyc
jakie warte uwagi suwenity polecasz ?
jakie ceny u nich ? nie tyko spozywka, %, syweniry, ale tez np ciuchy ?
pokera w kasynie u nich znajde ? za ojro czy forinty ?
jakby ktos cos chcial o Wiedniu to moge pomoc, bylem widzialem

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
jakie ceny u nich ? nie tyko spozywka, %, syweniry, ale tez np ciuchy ?
pokera w kasynie u nich znajde ? za ojro czy forinty ?
zyciowo drogo dosyc, troszke bardziej niz u nas
Ciuchow niestety ale nie kupowalem. Wodki tez, mialem swoja :p Ale browary jakies tak dosyc drogo byly, kolo 300F wiec jakies 4-4.5 zl

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Zgadzam się. Ceny podobne jak w Polsce, delikatnie wyższe. Chociaż np. na tych spożywczych targowiskach było całkiem spoko i można było kupić masę tych słynnych przypraw, papryk w każdym wydaniu, czy win w atrakcyjnej cenie.
Ubrania tak samo, ale byłem tylko w typowych sieciówkach - H&amp;M itp.
Jeśli chodzi o pamiątki, to ja jechałem z myślą obkupienia się właśnie w spożywkę. Nie martw się, jak nie zdążysz w mieście, bo lotnisko jest dobrze wyposażone, szczególnie w alkohole.

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
musze sie wyrobic na miescie...bo bede jechal tam autobusem....
a jak wyglada sprawa spozywania % i palenia tytoniu na ulicach ? w Wiedniu mozna smialo na legalu, a nie ukrywam ze jade na dosc gruby melanz

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
musze sie wyrobic na miescie...bo bede jechal tam autobusem....

a jak wyglada sprawa spozywania % i palenia tytoniu na ulicach ? w Wiedniu mozna smialo na legalu, a nie ukrywam ze jade na dosc gruby melanz
Normalnie, jak w cywilizowanym kraju - siedza ludzie na lawce i pija piwo, i nie podjezdza policja i nikt nie ucieka.
Szkolna wycieczka czy kolonie :p? Zart ;)

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
wyjazd sluzbowy na 2 dni tylko niestety
no wiesz..u nas legalnie sobie piwka nie strzelisz w &quot;plenerze&quot;

M 0

marzenkakpcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdy nie byłam w Budapeszcie ale bardzo chciałabym się tam kiedyś wybrać o ile będę miała możliwość. Może moje marzenie się kiedyś spełni.