Wlazły zagra jutro?
Czy to ważne, skoro Gromadowski gra obecnie lepiej od niego?
Wlazły zagra jutro?
Co myslicie o becie na czarnych dzisiaj?
Zupelnie nie rozumiem wysokich kursow na Effector, dla mnie dzis faworyci kurs 1,90
gratuluję typu, również grałem +2,5 Olsztyn i nie żałuję. Z konkluzją się nie zgadzam, mamy dopiero 10. kolejkę, a Resovia ma 6 pkt straty do Skry i wirtualnie (zakładam, że ZAKSA wygra za 3 pkt w Bydgoszczy) 8 do Kędzierzyna. Spokojnie do nadrobienia, zwłaszcza, że za tydzień Bełchatów jedzie do Radomia, gdzie moim zdaniem nie będzie faworytem (Czarni dziś nieco gorszy mecz, ale to Gdańsk zagrał kosmos - zwłaszcza Troy - niesamowite 32 pkt i ponad 60% w ataku).I tak mają już po mistrzostwie, bo do dwójki się nie załapią.
ZAKSA wygrywając wskakuje na fotel lidera za wynik 0:3 fortuna oferuje 2.07 sądzę iż warto.
Moim zdaniem over 3,5 seta @1.82 w unibet jak najbardziej do gry. Lubin potrafi gubić sety, Bydgoszcz powinna być zdeterminowana by w końcu urwać minimum seta, Jarosz wrócił, z ZAKSĄ nawiązali walkę, deklasacji nie było, więc value jest.Panowie, co sądzicie o grze w stronę Bydgoszczy jutro? Wydaje się, że po powrocie Jarosza z takimi drużynami powinni nawiązywać walkę. Jeśli Klinkenberg akurat dobrze wejdzie mecz, to być może nawet pokuszą się o zwycięstwo. Kursy @5,25 (@5,8 na marathonie) na czysty win i @1,6 na +2,5 wydają się do atakowania, szczególnie ten handicap setowy. Liczę na wypowiedzi osób, które śledzą ligę na bieżąco. ????
Widziałem mecz Czarnych z Resovią, która jest bez formy i tam już Czarni powinni przegrać 0-3.
No a co, twierdzisz, że w tamtym meczu Rzeszów nie powinien wygrać 3-0 lub 3-1 (tutaj to już musowo)? 3 punkty były na wyciągnięcie ręki, tylko się klasycznie osrali.CO? ????
mecz bardzo trudny do wytypowania. Radom przegrał w Gdańsku, ale Trefl (Troy i Mika) zagrał super mecz. Skra z kolei dopiero czwarty mecz na wyjeździe w PlusLidze - do tej pory wszystko wygrali, ale mieli spore kłopoty w Lubinie - tu historia może się powtórzyć. Wszystko w rękach Żalińskiego - jeżeli przytrzyma przyjęcie i zagra swoje w ataku Czarni mogą to wygrać.
Widzisz value w graniu na Radom? .
2 lata temu 1.05za to gra na Skrę pre po 1,5 w Radomiu to wielkie value.
Z tego co widzę, do pierwszej szóstki w Radomiu dołączył tylko Szalpuk za Westphala i klon Kowalskiego na libero?Czarni ograli Skrę dwa lata temu mając sporo słabszy skład niż dzisiaj, a rok temu przegrali 2-3 po bardzo równym meczu. Skra od tamtego czasu raczej się osłabiła niż wzmocniła.
Wlazły ostatnio nie grał bo był przeziębiony i dobrze zastąpił go Gromadowski, Conte w LM odpoczywał, Winiar nie dawno wrócił do grania, Marechal grał za Conte.Nie twierdzę, że wygrają dzisiaj, ale weźmy pod uwagę, że Skra mocno eksploatuje swoją szóstkę grając praktycznie co trzy dni.
Taaaa. Runy po 8 punktów na prawo i lewo, klasa. Liga mistrzów.a co do meczu Czarni - Resovia to mówienie, że Rzeszów powinien wziąć to do zera to trochę obraza dla radomian, bo grali super w tym meczu.
fenomen polega na tym co dobry trener potrafi zrobic z druzyna, mam tu rzecz jasna na mysli Lozano, a wczesniej w Treflu Anastasi.Z tego co widzę, do pierwszej szóstki w Radomiu dołączył tylko Szalpuk za Westphala i klon Kowalskiego na libero?
fenomen polega na tym co dobry trener potrafi zrobic z druzyna, mam tu rzecz jasna na mysli Lozano, a wczesniej w Treflu Anastasi.
miazga.