>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

PLUS Liga sezon 2008/2009 - panowie

Status
Zamknięty.
cud 0

cud

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow
w nawiązaniu do poprzedniego posta wydaje się że dobry typ to Jadar +2,5 seta. Expekt wystawił kurs na to 1.45 co moim zdaniem jest dużo lepszym typem niż zwycięstwo Skry. Wydaje mi się że Jadar powalczy. Pozdrawiam

W Unibecie postawilem przed chwila na Jadar +2,5 seta po kursie 1,65 ! 0,20 roznicy ;)

kuki1986 0

kuki1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to mnie zmartwiłeś ????
po takim kursie tym bardziej ten typ wydaję się byc dobry

T 2

thmx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Po [1,65] brałbym w ciemno - niestety w &quot;moich&quot; bukach mogę zagrać tylko czystą 1 ???? - bez dodatkowych opcji.
W Betway udało mi się jeszcze po kursie [4,00] złapać Jadar teraz jest po [3,50], natomiast pojawiło się na GB po [3,10] - no nic ja muszę liczyć tylko na WIN gospodarzy, ale są spore szanse o czym pisałem wcześniej.

pge 0

pge

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skra w środę gra arcyważne spotkanie w LM i nawet gdyby zawodnicy czuli się dobrze
to i tak trener by wystawił skład rezerwowy, bo nawet gdyby Skra przegrała nic się nie
stanie, a jeżeli w grę wchodzi zatrucie zawodników to Castelani nie zagra nimi ... Radom
zagra pewnie na 200%, gdyż punkty są ważne. Ja ten mecz odpuszczam.

damian22stw 0

damian22stw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
STALOWA WOLA
Spotkanie: Jadar Radom - Skra Bełchatów
Typ: 1
Kurs: 4.75
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Już dzisiaj w Walentynki w Radomiu odbędzie się bardzo interesujące spotkanie PLus Ligi, w którym to naprzeciw siebie staną zespoły Jadaru Radom oraz Skry Bełchatów. Niby przed meczem faworyta każdy zna. Jest nim niewątpliwie Skra. Mistrz Polski oraz najlepsza drużyna w Polsce. Bardzo zaciekawił mnie jednak ten mecz. I upatruję tutaj sporego kalibru niespodziankę. O Skrze chyba nic nie muszę tutaj pisać, gdyż każdy wie jakich dobrych posiada zawodników i trenera Castelaniego. Jest to faworyt 100% do zdobycia Mistrza Polski w tym sezonie. Bo kto inny może im zaszkodzić??? Chyba nie słabiuteńka Resovia. Natomiast Jadar Radom początek sezonu miał słabiutki. Jednak wraz z przyjściem Trenera Janka Sucha ( apropo mój tato chodził z nim do technikum!! ), Radomianie zaczęli powoli powoli grać swoją siatkówkę na niezłym średnim poziomie. Do drużyny dołączyli dwaj niezli Kubańczycy i jakoś ta maszyna zaczęła się zgrywać. Według mnie Skra odpuści dzisiejszy mecz. Są po wyczerpującym meczu Ligi Mistrzów, w którym to bardzo dobrze spisali się z Rosjanami i minimalnie przegrali 2:3. A w najbliższym tygodniu już rewanż.... Bardzo ważny mecz. Tak więc po co przemęczać się w ligowym meczyku. Jest to duża szansa dla Jadaru. Moim zdaniem Radomianie wykorzystają ją i wygrają 3-1. Pełna hala w Radomiu może zrobić fajny klimat, co napewno pobudzi do walki gospodarzy. Warto odnotować, że w poprzednim sezonie w Radomiu Jadar pokonał Skrę 3:2... W dzisiejszym meczu tak naprawdę nikt nie wie w jakim zestawieniu zagrają goście. Niby słychać o samych kontuzjach. A tak naprawdę myslę, że podstawowy skład chce poprostu odpocząc i w tym meczu zagrają ławkowicze. Na 100% nie zagra Mariusz Wlazły, a także bohater z Rosji Michał Bąkiewicz, oraz Piotr Gacek, bez którego może być bardzo cieniutko... Tak więc typuje tutaj jedyneczkę. Kurs zachęcający a szanse wejścia jakieś tam są.

S 0

sebek15_15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Według mnie wystawią drugą szóstkę, która i tak jest mocna. Więc będzie 3-0, góra 3-1 dla Skry

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Rzeczywiście Skra w chwili obecnej ma inne cele , liczy się rewanż w Champions League z Dynamem i dzisiaj w Radomiu może byc bardzo ciężko jednak biorąc pod uwage kto moze zagrac nadal widac jaką siłą w tym sezonie dysponuje Skra. Na przyjęciu pewnie zagrają Antiga i Kurek, na środku z Możdzonkiem może zagrac Heikkinen, na rozegraniu Dobrowolski, w ataku Jarosz i widac że dalej taki skład ma większe szanse niż gospodarze jednak buki juz wycofały ten mecz ze swojej oferty... Kto skorzystał niech się cieszy hehe;) Jadar może wyczuc swoją okazje na niespodzianke i kto wie jak to się skończy.

Co do innych meczy to spotkanie Resovii opisałem już wczoraj tak więc można analize znaleśc TUTAJ.

vs

:siata:ZAKSA Kędzierzyn koźle-AZS Olsztyn
Typ : ZAKSA -1,5 seta
Kurs : 1,72
Unibet✅3:1​

Co do ZAKSy to uważam że powinna bez problemów pokonac osłabiony z najważniejszych ogniw zespół z Olsztyna. Brak Zagumnego i Szymańskiego to można powiedziec wyrwanie dwóch trzonowych zębów ze składu akademików. Oczko i Józefacki nie grają źle jednak klasa nieobecnych reprezentantów Polski jest niepodważalna. Sezon w wykonaniu Olsztynian nie jest udany a już ostatnie mecze to fatalne występy. Ostatnie 10 meczów ligowych to aż 6 porażek ! Przecież zespół aspirujący o jak najwyższe lokaty nie powinien tak grac. ZAKSA w całym sezonie ligowym poniosła ledwo 3 porażki. Mecze z potentatami wygrywała bo mniejszych bądź większych problemach ale wygrywała. Dzisiaj radzic sobie będą musieli bez Szcerbaniuka chociaż to info nie jest do końca potwierdzone ale w meczu pucharowym z Częstochowa doznał kontuzji. Ponadto zagadką może byc na kogo na rozegraniu postawi Krzysztof Stelmach. Niby ostatnio na tej pozycji grał Pilarz ale Masny także ma dobry sezon i kto by nie grał to jest to plus dla gospodarzy tego meczu. W pierwszym meczu w Uranii w Olsztynie ZAKSA pewnie wygrała 3:0.
Olsztyn ma słaby okres za sobą i moim zdaniem z Kędzierzyna wyjadą ponownie bez punktów.

Dla Ruciaka może to byc ważny mecz bo przecież zagra naprzeciw swoich niedawnych kolegów.​

Zapraszam do pisania swoich propozycji z typami i prowadzenia dyskusji ;)

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem to się niepotrzebnie podniecacie tym Jadarem. przecież druga szóstka Skry jest i tak dużo mocniejsza od Radomia. Może seta Jadar ugra, na więcej nie liczę.

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ufff.. dobrze, że jeszcze wczoraj zagrałem handicap +2.5 na Jadar nic nawet nie wiedząc o kłopotach z zatruciem w zespole, dlatego gdy się dowiedziałem dzisiaj o problemach kadrowym w Skrze to +2.5 na gospodarzy to dzisiaj peFFka ???? Szkoda, że już nigdzie nie można tego zagrać. Ale przedstawię swoje argumenty nie wliczając kłopotów kadrowych w Skrze. Jadar w ostatnich meczach spisuje się znakomicie. Wygrane z Delectą, Treflem i Politechniką sprawiły, że zespół odskoczył od strefy barażowej i obecnie zajmuję 8 miejsce z przewagą 3 punktów nad 9 Delectą. Szczególnie trzeba zwrócić uwagę na to jak radomianie są mocni u siebie, pokonali dwóch rywali w walce o utrzymanie bez żadnych kłopotów 3:0, wcześniej Resovia ledwo wygrała w tej hali 3:2, nie tak dawno Olsztyn uległ 3:1. To pokazuje, że u siebie potrafią grać Radomianie. A gdy jeszcze spojrzymy na wynik ostatniego pojedynku u siebie ze Skrą to całkowicie możemy się utwierdzić w przekonaniu, że gładkiego zwycięstwa tutaj nie będzie dla Skry. Jadar w poprzednim sezonie pokonał u siebie Skrę 3:2 ! Patrząc na kłopoty Skry oraz duże zmęczenie zespołu ostatnim meczem w Lidze Mistrzów, więc na pewno dzisiaj zobaczymy zmienników bo najważniejsze jest aby zespół przygotowany był do rewanżu u siebie z Dynamem, więc nawet zwycięstwo po raz drugi u siebie radomian wchodzi w grę. A już nie wyobrażam sobie, aby nie udało się ugrać seta przeciwko tak osłabionym bełchatowianom. Buki wystawiły handicap +2.5 na Jadar po 1.20, ja pobrałem wczoraj po 1.65, ale nie wiem czy po tak niskim kursie jest opłacalne grać, może jedynie na &quot;podbicie ako&quot;.

Jeśli chodzi to widzi mi się tutaj 5 setów ze wskazaniem na gospodarzy. Forma obu zespołów przed play-offami rośnie, ale myślę że na obecną chwilę prezentują podobny poziom. Resovia ostatnie mecze wygrała bardzo pewnie co wcześniej było rzadkością. Resoviacy grali bardzo nie równo, przeplatali słabe mecze z dobrymi. Teraz widać, że zespół powoli ustabilizował swoją formę. Jastrzębianie również zaczęli grać od pewnego czasu bardzo dobrą siatkówkę. W ostatnich 3 meczach zgarnęli całą pulę - 9 punktów a mierzyli się z Olsztynem, Częstochową i Treflem. Dwaj pierwsi rywale do słabych nie należą i to pokazuje to, że są w dobrej formie. Jedyna wpadka to jaka się im zdarzyła to było w PP ze Skrą gdzie przegrali 3:0, ale ostatnie dwa mecze pokazały, że to był wypadek przy pracy. Jastrzębianie w środku tygodnia mierzyli się w europejskich pucharach z utytułowanym Sisley Treviso i można być trochę zawiedzionym wynikiem, ponieważ Jastrzębianie przegrali 3:2, ale w 3 pierwszych setach grali prawie znakomicie a 3 set w ich wykonaniu był perfekcyjny. Zmiażdżyli wielski Sisley 25:15 !! Tak bardzo pewny set ich chyba zdekoncentrował a widmo wygranej z tak silnym rywalem sprawiło, że Jastrzębianie zmienili całkowicie swoją grę, zaczęli popełniać błędy i niestety ulegli ostatecznie 3:2, ale większość nawet nie wierzyła, że podejmą walkę a oni minimalnie przegrali, to pokazuje, że forma jest dobra tego zespołu. Jastrzębianie dodatkowo przyjeżdżają do Rzeszowa rządni porażki u siebie z Resovią. Na korzyść gospodarzy może być to, że Resovia mogła się spokojnie przygotować do tego meczu i przystąpią do niego w pełni sił i wypoczęci a Jastrzębski jest po ciężkim boju, ale myślę że fakt iż jest to mecz, który prawdopodobnie da 3 miejsce przed play-off sprawi, że Jastrzębski wyjdzie mocno zmobilizowany do tego spotkania i o pechowej porażce z Sisleyem nie będzie już pamiętał. Tak jak na wstępie powiedziałem, na obecną chwilę zespoły według mnie prezentują bardzo zbliżony poziom gry i formę i w dzisiejszym szlagierze kolejki zobaczymy bardzo wyrównany mecz a stawka dzisiejszego meczu sprawi, że zawodnicy będą przysłowiowo &quot;gryźć parkiet&quot; i do końca wynik będzie nie wiadomą, więc myślę że dobrym rozwiązaniem również będzie over 188,5 pkt w tym meczu po dobrym kursie.
Asseco Resovia Rzeszów - Jastrzębski Węgiel 1 1.72 ✅ ✅ ✅ | over 188,5 pkt 2.0 ⛔ Unibet
Główny typ w tym meczu był na zwycięstwo Resovii i gładko weszło chociaż nie spodziewałem się takiego zwycięstwa. Mecz był zacięty, ale tylko w pierwszych dwóch setach, potem już siatkarzom Jastrzębskiego odechciało się grać a Resovia przez cały mecz grała bardzo zdeterminowana.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Heh, teraz w unibecie na Jadar +2,5 seta kurs 1,2 to sobie nawet tym głowy nie zawracam. Ale z drugiej strony tak jak wspominali inni, Skra ma mocną ławkę, więc jeśli nawet zagra druga szóstka to i tak stać ich na zwycięstwo nawet 3-0, niejednokrotnie przed ważnymi meczami LM CAstellani wystawiał drugi skład i jakoś w lidze z teoretycznie słabszym rywalem osiągali swój cel czyli 3 pkt, no ale zobaczymy jak to będzie, teraz to nawet nie ma co w tym meczu stawiać, bo kursy już zostały skorygowane, chyba ze na win Skry.

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Odnośnie również bardzo ciekawie zapowiadającego się meczu czołowych ekip Plus Ligi pomiędzy Zaksą, która od początku sezonu zajmuje pozycję w czołówce tabeli oraz AZS Olsztynem, który plasuje się na 5 miejscu zdecydowałem się zagrać tylko na zwycięstwo gospodarzy, ponieważ w ostatnich meczach ich forma jest zdecydowanie słabsza niż na początku sezonu. W ostatnich 5 meczach siatkarze z Kędzierzyna-Koźle rozegrali 25 setów ! czyli, wszystkie te mecze kończyły się dopiero w 5 secie, w tym 2 z nich Zaksa wygrała. Ostatnie dwa pojedynki miały miejsce w PP z Częstochową i te dwa mecze Zaksa wygrała. Zawodnicy mogą być lekko przemęczeni a i forma najlepszych graczy jest powiedzmy - przeciętna. Mowa tutaj głównie o Novotnym i Masnym. Zaksa nad trzecim w tabeli Jastrzębskim ma tylko już 3 punkty przewagi i dzisiaj muszą, aby rywale nie zbliżyli się jeszcze bardziej. Jednak przyjeżdżający do Kędzierzyna AZS Olsztyn również jest w przeciętnej formie jeśli nawet i nie w gorszej. Przegrali 2 ostatnie bardzo ważne mecze z Jastrzębskim Węglem oraz Resovią i są już bez szans praktycznie na poprawienie 5 miejsca przed play-offami, dlatego myślę że dzisiaj trener od nich nie będzie oczekiwał koniecznie zwycięstwa więc być może zagrają na luzie co może być ich atutem. Brak Zagumnego i Szymańskiego wydaje się, że może okazać się bardzo bolesny, ale czy tak jest ? W poprzednim meczu również zagrali bez tych zawodników i mimo porażki 3:1 z Resovią to ich gra wcale nie wyglądała najgorzej. Kto wie jakby potoczył się dalej meczy gdyby Olsztyn nie przegrał 3 seta na przewagi. A co jeszcze warto podkreślić, że w tym meczu zmiennicy Szymańskiego i Zagumnego spisali się bardzo dobrze. Szczególnie Tomasz Józefacki, który rozegrał bardzo dobry mecz i zdobył najwięcej punktów w meczu - 20. Trener Sordyl zabrał na ten mecz kilku młodych zawodników, więc chyba powoli zaczyna myśleć o play-offach. Mimo wszystko zagrałem ostrożniej i gram na win Zaksy bez handicapu.
ZAKSA Kędzierzyn Koźle - AZS UWM Olsztyn 1 1.35 Gamebookers ✅
edit: Znamy już wynik meczu pomiędzy Resovią a Jastrzębskim Węglem. Gospodarze zgarnęli całą pule, czyli 3 punkty i tym samym zrównali się z Zaksą, ale mają gorszy bilans setów. Kędzierzynianie na pewno znają już wynik tego pojedynku i jeśli chcą utrzymać wicelidera to muszą dzisiaj wygrać!

asus2008 0

asus2008

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mecz - Jadar Radom - PGE Skra Belchatow
typ - 2
kurs - 1,20

bet-at-home

Wygrana Skry jest niemal pewna. Najlepsza drużyna naszej ligi, kontra Radom, który męczy się ze słabymi drużynami i co rok grozi mu spadek. Jedyne co Radomianom może pomóc, to zmęczenie Skry po meczu w LM.

Wynik - 0-3

Wielu z was obstawiało zwycięstwo gospdaży, ale jednak Skra udowodniła swoją klasę wygrywając w rezerwowym składzie 3-0. Nie zagrali: Falasca, Murek, Wlazły i Możdżonek. MVP został wybrany Maciej Dobrowolski. Bełchatowianie nie mieli w meczu zbyt wielkich problemów, w pierwszym secie prowadzili od samego początku i wygrali do 17. Drugi set był najbardziej wyrównany, ale w końcówce Skra zachowała więcej zimnej krwi i wygrała do 24. Trzeci set miał dziwny przebieg, na początku Jadar prowadził 8-4, potem zrobiło się 16-11 dla gości, a w nerwowej końcówce Skra wygrała do 24.

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warschau
Może mi ktoś wytłumaczyć tak wysoki kurs na Kędzierzyn? Zagra Novotny, Jastrzębie na pewno jest zmęczone. ????

pge 0

pge

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może mi ktoś wytłumaczyć tak wysoki kurs na Kędzierzyn? Zagra Novotny, Jastrzębie na pewno jest zmęczone. ????

Zaksa nie gra u siebie, a wiadomo że kursy na drużyne, która zagra na
obcym parkiecie są wyższe, poza tym Kędzierzyn ostatnio złapał zadyszke,
wygrali co prawda z Olsztynem, ale dwa pierwsze sety wygrali minimalnie,
poprzednio zanotowali dwie porażki z Częstochową, dodatkowo nie grają już tak dobrze jak miało to miejsce na początku sezonu. Jastrzębski Węgiel gra na własnej hali, a do słabych drużyn z pewnością nie należy - nie dawno
wygrali z Treviso 3:1 we Włoszech, świadczy to o mocy tej ekipy.
Dla mnie zwycięstwo Kędzierzyna oczywiste nie jest ????

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak się zastanawiam: czy jest możliwe, żeby Olsztynowi dzisiaj wybitnie &quot;mecz nie wyszedł&quot;? Co o tym sądzicie ? Dla Delecty 3 punkty to prawie utrzymanie.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ja bym tutaj postawił na Delectę ???? Dla nich to bardzo ważny mecz , jeśli go przegrają ich sytuacja będzie niezmiernie ciężka. Wiadomo , że Olsztyn to dobra drużyna i będzie chciała wygrać to spotkanie , ale mimo wszystko dla Bydgoszczan ten mecz jest dużo ważniejszy i chyba wszystko postawią na jedną kartę ????

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warschau
Nie wiem zupełnie o co Wam chodzi. Delecta jest moim zdaniem w komfortowej sytuacji, wystarczy im zdobycie jednego punktu w ostatniej kolejce z Treflem, Jadar myślę, że w dwóch ostatnich meczach nie ugra nawet punktu. Dzisiejsza moim zdaniem pewna wygrana chłopaków z Olsztyna, którzy na pewno nie kalkulują tylko grają dla Chemików nic nie znaczy. Myślę, że to Radom jest w ciężkiej sytuacji i można zaryzykować +2,5 seta.
Peffka:
AZS Olsztyn - Delecta Bydgoszcz 1

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
AZS UWM Olsztyn - Delecta Bydgoszcz (+1.5) 2 2.0 ✅| (+2.5) 2 1.42 ✅
Jastrzębski Węgiel S.A. - ZAKSA Kędzierzyn Koźle 1 1.60 ✅
Domex Tytan AZS Częstochowa - Jadar Radom (-1.5) 1 1.50 ✅
Trefl Gdańsk - Asseco Resovia Rzeszów (+2.5) 1 1.72 ⛔

Moje propozycje na dzisiaj, niestety obecnie nie mam nawet chwilki, żeby coś skrobnąć o tych meczach. Do 3 pierwszych typów jestem najbardziej przekonany. Być może uda mi się coś napisać o tych spotkaniach, ale nie zapewniam.
Pozdrawiam

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Ostatni weekend z PLUS Ligą wypadl dobrze. Trafiłem 3/3 z podanych propozycji i dzisiaj postaram się aby moja skutecznośc nie byla niższa chociaż może byc trudno ale przed Nami bardzo ciekawe mecze. Po sukcesach w Europejskich pucharach wracamy na ligowe parkiety i emocje gwarantowane;)

VS

:siata:Trefl Gdańsk-Resovia Rzeszów
Typ : Resovia -8,5pkt
Kurs :1,72
Bwin✅51-77

Resovia w ostatnim czasie zlapala wiatr w żagle i gromi najgroźniejszych rywali w walce o jak najlepsze rozstawienie przed play off i tak kolejno ogrywala Częstochowe, Olsztyn i Jastrzębski Węgiel. W żadnym z tych meczow zbytnio się nie męczyli wygrywają dwukrotnie po 3-0 i raz 3-1. Zdaje się że brak Ilica dobrze podziałal na zespół bo Woicki znalazł wspolny język z Marcinem Wiką , wkońcu grali ze sobą w Częstochowie i to narazie daje spodziewane efekty. W 1meczu pomiędzy tymi zespolami dośc nieoczekiwanie wygrali Gdańszzcanie ale jeszcze wtedy Resovia nie grala na takim poziomie jak jest wobecnym momencie. W Rzeszowie było 3:1 dla Trefla. Było to zarazem ostatnie zwycięstwo w tym sezonie beniaminka z Gdańska ktory zaraz po tym meczu nie może wygrac kolejnego i notuje passe 7 porażek z rzędu. W klubie nie ma juz Janica, Zanuto wraca po kontuzji jednak co można było dostrzec w ostatnim meczu z Wawą nie rozwija się jeszcze na pełnym pulapie w ataku i niema sie co dziwic skoro długo przechodził rehabilitacje po kontuzji. Z Wawą gra może wyglądala nieco lepiej jednak w dalszym ciągu było widac słabosc w przyjęciu zagrywki rywala. Dobrze prezentowal się Winnik w ataku, ale to zbyt mało na będących w przysłowiowym gazie Rzeszowian. Trefl nie ma już szans na wyrwanie się przed końcem ruzndy zasadniczej z ostatniej pozycji i skupic się juz może na barażach o utrzymanie.
W zespole z Rzeszowa warto zwrócic na Wike i Perlowskiego którzy ostatnio grają bardzo dobrze. Perłowski w meczu z Jastrzębskim zdobył 13pkt (aż 5 pkt blokiem i 4pkt zagrywką) może jeszcze troche mu brakuje w ataku ale ze środka udanie atakuje Kubańczyk Hernandez.
Dlaczego uważam że Sovia wygra 9pkt małymi. Otoż Trefl w prawie każdym meczu oddaje jednego seta z dużą przewagą puntkową. W zespole szwankuje przyjęcie i rywale często zdobywają punkty seriami co ciężko jest odrobic. Przed tygodniem z Wawą walczyli jak równy z równym przegrywając w lacznej puntkacji małych oczek zaledwie 1 punkcikiem. Jednak przed dwoma tygodniami w meczu z Jastrzębskim o ile w 1 i 2 secie była wyrównana walka to w 3 i 4 partii polegli do 17 i do 14 !
Resovia ma rachunki do wyrównania za 1 mecz i porażke na Podpromiu i sądze że pewnie wygra dzisiejszy mecz. Warto dodac że Bwin wystawił niższą linie niż Unibet. Bwin dał -8,5 pkt po 1,72 a Unibet -11,5 po takim samym kursie więc ja pobieram typ na Bwin i uważam że to najlepsze rozwiązanie z dzisiejszych meczy które zaplanowano wszystkie na 14:45.

Zapraszam do pisania analiz i podawania propozycji z typami ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
VS

:siata:Jastrzębski Węgiel-ZAKSA Kędzierzyn Koźle
Typ : 1
Kurs : 1,65
Bwin✅3:2​

Pojedynek na szczycie w PLUS Lidze w moich oczach ma faworyta i sa nimi bez wątpienia gospodarze którzy są zapewne w bardzo dobrej kondycji fizycznej. Wkoncu udało im się wyeliminowac wielki SIsley Treviso w rozgrywkach pucharowych i awansowac do Final Four Challenge Cup. Taki sukces doda zapewne kopa gospodarzom tego meczu u których w ostatnim czasie widac że grają nieco lepiej chociaż jeszcze do ideału wiele brakuje napewno. W historii pojedynków z ZAKSA w ostatnim czasie idzie im dobrze. Na 7 meczów w ostatnim czasie udało im się wygrac 5 razy. Byli zarazem pierwszym zespołem który zatrzymał rozpędzonych podopiecznych Stelmacha w tym sezonie. ZAKSA po 8 zwycięstwach z rzędu na sam początek zostalą zastopowana przez Jastrzębian we własnej hali. Teraz przyjdzie im grac w specyficznej hali gdzie zawsze gościom cięzko się gra ze względu na wymiary. ZAKSA nadal będzie musiała sobie radzic bez ROberta Szczerbaniuka. Lekko poobijany jest Jakub Novotny który w ostatnim meczu z OLsztynem zaczął od początku jednak zszedł w trakcie z powodu kontuzji i jak zapewniają trenerzy i klubowi lekarze z Czechem juz wszystko ok jednak zmęczenie i brak treningów w tygodniu moze byc widoczny. Jego zmiennik w meczu z AZS co prawda spisywał się dobrze. DOminik WItczak także potrafi grac.
Gospodarze po wielkim suckesie jak wspomnialem. W lidze takżę na ostatnie 4 mecze wygrali 3 notując wpadke przed tygodniem z dobrze grającą Resovią. Wcześńiej zwycieśtwa z Treflem, Olsztynem i Częstochową. Sądze że sukces tak podziała na zespoł że ten odniesie zwyciestwo nad gorzej w ostatnim czasie grającym zespolem ZAKSY. Ponadto ZAKSA w ostatnim czasie gra długie i cięzkie mecze. W ostatnich 5 meczach aż 4 krotnie kończyli po tie breaku dopiero. Do tego 5 setówka z Częstochową w pucharze polski.
Jak dla mnie bardzo ciekawy typ i w miare pewny z wysokim kursem.

Zapraszam do dyskusji i pisania swoich analiz ;)

Status
Zamknięty.