D
3,2K
Z tego co wiem to troche sie ta rehabilitacja przedluza...i nic pewnego ??A na podstawowego centra w Słupsku cały czas czekamy, aż wróci do treningów na pełnym obrocie po artroskopii kolana.
Z tego co wiem to troche sie ta rehabilitacja przedluza...i nic pewnego ??A na podstawowego centra w Słupsku cały czas czekamy, aż wróci do treningów na pełnym obrocie po artroskopii kolana.
Na początku rehabilitacja przynosiła dużo lepsze wyniki niż zakładano, potem jednak zaczęło się wszystko wydłużać i póki co niewiele wiadomo. Mam nadzieję, że do końca października się już wszystko wyjaśni.Z tego co wiem to troche sie ta rehabilitacja przedluza...i nic pewnego ??
Co do tego handicapu to nie byłbym taki pewien. Prokom znów wystąpi w składzie krajowym + Brown i Giddens. Ci dwaj ostatni na pewno robią różnicę, ale już Eldrigde, Witka, Frasunkiewicz na pewno nie. W dodatku do Tarnobrzegu nie pojechał Tomas Pacesas. Prokom powinien wygrać ale czy będzie to wysokie zwycięstwo to mam pewne obawy.Na dziś widzę to tak:
1. ???? Siarka - Asseco --> 2 - 1,15
???? Siarka - Asseco HC (14.5 - 0) --> 2 - 1,85
Nie oszukujmy się, ale Siarka to najsłabsza drużyna TBL tego sezonu. OK, wygrali z Polpharmą, ale to dlatego, że Polpharma przegrała z Siarką :] przegrywając 4 kwartę 30-10...Zresztą w 2 kolejce Polpharma również fatalnie rozegrała końcówkę.Co prawda Tarnobrzeg jest gorącym terenem, ale nie wierzę w porażkę Asseco. Nawet "pół składem" czyli krajowym składem muszą ten mecz wygrać. Porażka z 1 beniaminkiem wystarczy. I uważam, że HC również zostanie pokryty. Asseco powinien wygrać ok 15-20 pkt.
Być może masz rację ???? Ja napisałem jak mi osobiście się wydaje. Ale mam wrażenie po prostu, że Prokom ma tez coś do udowodnienia po wpadce w 1wszej kolejce i będzie chciał walnąć Siarkę. Zresztą no wymieniona przez Ciebie 3ka Witka, Eldrige i Frasunkiewicz jesli chodzi o Siarkę wydaje mi się, że jednak robi różnicę...Co do tego handicapu to nie byłbym taki pewien. Prokom znów wystąpi w składzie krajowym + Brown i Giddens. Ci dwaj ostatni na pewno robią różnicę, ale już Eldrigde, Witka, Frasunkiewicz na pewno nie. W dodatku do Tarnobrzegu nie pojechał Tomas Pacesas. Prokom powinien wygrać ale czy będzie to wysokie zwycięstwo to mam pewne obawy.
Ale trzeba tez przyznać, że jeszcze nigdy Polpharma nie była tak słaba...Mała ciekawostka: Czarni jeszcze nigdy nie wygrali w Starogardzie.
Do tego dodałbym przede wszystkim super defensywę. Co prawda nie oglądałem jeszcze ich w akcji, ale piszą i mówią o tej defensywie wszyscy i wszędzie, więc podejrzewam, że coś w tym musi być.Zastal imponuje ambicją, wolą walki i dzięki temu wygrywają.
Karol trener strażak :] Jak się źle dzieje w Koszalinie to zawsze Karol na ugaszenie pożaru :] Ale przyznać trzeba, że robi to dobrze...Pochwalić trzeba również AZS Koszalin. Po trzech porażkach wreszcie nastąpiło przełamanie. Pojawił się w zespole Resse, przyzwoicie grają Polacy, imponuje Frazier, przy dobrym trenerze AZS jeszcze może namieszać.
Co mnie niezmiernie dziwi...Bo oglądając mecz z Anwilem wygrany przez Turów spodziewałem się innych wyników tej drużyny.Słabo prezentuje się również Turów.
Muszą powalczyć z Koszalinem i Polonią, ale te drużyny też potrzebują zwycięstw, więc Polpharma ma naprawdę ciężką sytuacje. Coś się dzieje z tą drużyną w 3 kwarcie. W chyba każdym spotkaniu dostają w tej kwarcie baty...Ten mecz teraz powinni byli wygrać, choć jak dla mnie to dobrze się stało, bo postawiłem Czarnych ???? Pewnie Turkiewicz dostanie jeszcze szansę ze względu na to, że mecz z Energą był właściwie wygrany...Polpharma ma po prostu dużo gorszy team niż w zeszłym roku w którym zdobyli brąz.A będzie jeszcze Turów, Polonia, Koszalin, Prokom więc z kim wygrywać?