>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

playcherry 5E bingo

Status
Zamknięty.
anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
oki, w prawdzie nie chciało mi przyjąć mojego loginu, ale mam nadzieję że to ktoś inny go użył a nie ja w przeszłości, chodź sobie nie przypominam, w każdym bądź razie kaska na koncie ???? dzięki

w sieci B2B mozna miec tylko 1 login :jezora: pamietaj o tym

kksg 6

kksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
haha , suport napisal mi ze z mojego komputera nie moge zalozyc u nich konta , jesli chce to musze zalozyc konto na innym , pierwszy raz mi sie taki cos zdarza:kwasny4565:

Również wyskaukuje mi ten błąd 1002 czy cos takiego ale patrze ze na kazdej z fimr B2B nie wiem czemu /;/;/;

kuza45 121

kuza45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów (S) Wielkopolski
Cytat:
Napisał rzepek1
ja także próbowałem w obydwu przeglądarkach i nic, także pewnie strona przeciążona jest i musimy czekać.
no to jestem z Wami chłopaki !

JA TAK SAMO

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Koleś to może twój chłopak ale nie ja, nie sieję paniki ponieważ paru osobą nie działa nie tylko mi????
to nie pisz więcej takich bzdur jak nie masz pewności co piszesz ????

rajdon 0

rajdon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzno
dobra panowie piszcie na temat a nie ja sie pochwale ze trafiłem bingo w sumie niejst ciezko trafic kupilem 4 kupony i 27 euro moje teraz mam takie pytanie jak zaznaczylem wszystkie kupony to w sumie bym za nie zaplacil 8 euro =24 kupony jak myslicie czy przy duzej puli sie to oplaca?? bo jesli kupie wszystkie to nikt nietrafi przedemną:p prosze o wypowiedz jakiegos pro

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
no i dalej to samo :/ nie mogę aktywować konta bo klikam ACTIVATE i nic się nie dzieje :/ ciekawe dlaczego tak jest ????

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata doszła SUPER promocja 28 euro na koncie mb na wypłat czekałem 8h

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rzepek1 to samo mam wczoraj probowalem i przed chwila i nadal nic wpisuje login hasło i kod aktywacji biore aktywuj i nic nie idzie.DUZY PROBLEM

Status
Zamknięty.