>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Play blokuje dostęp do stron buknacherskich

B 63

bodzio57

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Wczoraj chcąc się zalogować na swoje konto na Bah-u niestety stronka nie chciała się załadować, inne strony wchodzą normalnie lecz Unii, bah Sportingbull niestety na sieci Play nie działają. Takie małe info

R 367

romeo12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wiesz dlaczego nie blokuja wszystkich tylko te wymienione przez Ciebie?

B 63

bodzio57

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Wydaje mnie się że dlatego że są dostępne w Polsce i można jeszcze na nich grać ale np rivalo wycofał sie z Polski ale można śmiało grać nawet na sieci Play

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba zmienić DNS-y na np.googlowskie i będzie działać.

Wchodzimy w połączenie sieciowe -&gt; karta sieciowa -&gt; PPM (prawy przycisk myszy) -&gt; Właściwości -&gt; Protokół TCP/IPv4 -&gt; Właściwości -&gt; zmieniamy następujące wartości:

Preferowany serwer DNS: 8.8.8.8
Alternatywny serwer DNS: 8.8.4.4

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wchodzimy w Wi-Fi -&gt; Nasze połączenie sieciowe -&gt; ustaw statycznie IP i zmieniamy DNS jak wyżej. W zależności od telefonu różnie się będzie wchodziło w ustawienia, ale ogólnie to 2 minuty roboty.

kempazzo 131

kempazzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
..ale to mówicie o korzystaniu z WiFi tylko?.. a jak będąc poza domem i korzystając z LTE Play&#39;a wchodzić na unibed ?..

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aka-shakal +47 Punkty (:D)
G 294

gostek365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Zmienić ustawienia DNS można praktycznie na każdym urządzeniu z dostępem do internetu od komputera poprzez laptop , tablet telefon , nie ma problemu przynajmniej ja takich problemów nie miałem , w razie potrzeby skorzystać z wujka google i wszystko będzie jasne , akurat ja nie mogłem ogarnąć zmiany na tablecie ale google mi pomogło i teraz już wszędzie mam DNS y googlowskie żeby nie zawracać sobie dupy blokada domen czy wejdą dziś jutro czy za miesiąc mnie to już nie obchodzi .

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Jakby ktoś mógł pomóc jak zmienić te dns w s5 (używam LTE z play) to proszę o link/podpowiedź.

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Play już uszczelnił blokadę i zmiana DNS-ów nie działa, no teraz już w VPN trzeba się bawić.

E 110

ericsson18xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam też miałem ten problem ale pobrałem apke DNS change z sklepplay i teraz moge sobie spokojnie grać,polecam

D 0

daniel9314

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamien wielki
Syf sie robi w tym panstwie a my na to pozwalamy pis nielegalnie blokuje buki przeciez prawo unijne na to pozwala pozatym calkiem niedawna afera zwiazana z acta wogole nie przeszla to jakim prawem pozwalamy im na takie dzialania samowolka jeszcze troche tak pojdzie wylecimy z uni albo co gorsza rozpeta sie tu wojna a co do blokowania storn polecam kupic niemiecka karte i korzystac z niemieckiego neta badz kupic starter z orange bo jeszcze moge wbijac na nim ps ludzie powinni sie przeciwstawic temu co robi pis poniewaz niedlugo bedziemy mogli zapomniec o jakiejkolwoek demokraci

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
Trzeba zmienić DNS-y na np.googlowskie i będzie działać.
Jeśli chodzi o informatykę, to nie za bardzo czaję, ale...
Wiadomo, że google to największy szpieg świata i po zmianie DNS będzie znał moje hasło do banku, do Skrilla, Paypala, itp.
Więc pytam:
- czy zmiana DNS jest warta świeczki?
- co mi jeszcze grozi?
- czy są jeszcze inne DNS bardziej wiarygodnych firm?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jeśli chodzi o informatykę, to nie za bardzo czaję, ale...

Wiadomo, że google to największy szpieg świata i po zmianie DNS będzie znał moje hasło do banku, do Skrilla, Paypala, itp.

Więc pytam:
- czy zmiana DNS jest warta świeczki?
- co mi jeszcze grozi?
- czy są jeszcze inne DNS bardziej wiarygodnych firm?
Skoro się nie znasz na &#39;informatyce&#39;, to po co (głupie zresztą) wnioski tego typu? :razz:

https://wikileaks.org/wiki/Alternative_DNS
do wyboru do koloru. Mogę polecić Cisco, jak nie wiesz, które wybrać. Różnica w działaniu będzie niezauważalna przy wszystkich podanych adresach DNS

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pagni +5 Punkty
C 42

cravchenko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Działa Wam stronka Unibet? Chcę sprawdzić, bo nie mogę wejść (502 Bad Gateway). Stan na godz. 7:40

C 42

cravchenko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już powinna śmigać, a już myślałem, że nawet na kompie mi poblokowali. Na telefonie (mam z Playa) niestety, ale już nie odpalę.

C 42

cravchenko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już powinna śmigać, a już myślałem, że nawet na kompie mi poblokowali. Na telefonie (mam z Playa) niestety, ale już nie odpalę.
Hmm... Niby śmiga, ale coś dalej nie mogę się zalogować na własne konto. :?

waldemar629 203

waldemar629

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Starogard gdanski
Rowniez mam w Play i pobralem DNset na androida i mozna sie logowac bez problemu w moim przypadku na BaCh. W rozmowie z konsultantem BaCh ponad tydzien temu gdy Play zaczelo blokowac zapewnial ze prowadza rozmowy zPlay ale zapewne nic nie wskuraja