>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

platinumplaybingo £10 free

Status
Zamknięty.
F 34

forfan6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
żebyście sie na tych bingo nie przejechali, bo ja z tych dzisiejszych promocji wybrałem jedną, potem chciałem sie zarejestrowac na tamtych 2 innych to mi wywaliło , że login zajęty, spróbowałem sie zalogowac na dane z tego pierwszego binga i normalnie sie zalogowałem...zeby Wam kont nie poblokowali (tfu)
mi loginu nie chciało puścić ale zmieniłem i było ok .

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
żebyście sie na tych bingo nie przejechali, bo ja z tych dzisiejszych promocji wybrałem jedną, potem chciałem sie zarejestrowac na tamtych 2 innych to mi wywaliło , że login zajęty, spróbowałem sie zalogowac na dane z tego pierwszego binga i normalnie sie zalogowałem...zeby Wam kont nie poblokowali (tfu)

gadałem w tej sprawie z livechatem i miła Pani powiedziala ze dopoki mam jedno konto na ich roomie to nie bedzie problemu wiec niema sie co obawiac

E 59

exploser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj z rana dostałem meila że wypłata potwierdzona i teraz tylko czekać na kasę ;)

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Panowie jak wpłacaliście depo kazali wam je obracać?Mi napisali że jak wpłacę depo min 20 funtów to następnie będę musiał to obrócić i dopiero wtedy będe mógł wypłacić depo plus to co ugrałem z bingo :p obracaliście to czy jak? :-D

nales 2

nales

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Panowie jak wpłacaliście depo kazali wam je obracać?Mi napisali że jak wpłacę depo min 20 funtów to następnie będę musiał to obrócić i dopiero wtedy będe mógł wypłacić depo plus to co ugrałem z bingo :p obracaliście to czy jak? :-D

ja wplacilem depo i odrazu zlecilem wyplate ????

M 4

michaszek250

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to widze ze w tych bingo szanse 50 na 50 zeby wyplacic az taki bogaty nie jestem zeby stowke ryzykowac bo co bedzie jak wplace depozyt i kaza go obracac

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
To nic nie pozostaje jak tylko pogratulować wam wygranej :-D
Ja po raz drugi skontaktowałem się z nimi i jeszcze raz powiedzieli że jak wpłace dp 20funtów automatycznie dodadzą mi jakiś bonus od pierwszego depozytu i że będę mógł go anulować po czym i tak i tak będę musiał zrobić 1x obrót tymi 20 funtami przed wypłatą ???? a z bingo ugrałem dyszkę więc nie bardzo jest sens ryzykować ????

Nales tobie jakie depo kazali wpłacić?

nales 2

nales

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
ja tam live chatu nie znalazłem, wyzej ludzie napisali iz depo wynosi 20 gbp wiec tyle wplacilem, czekalem 2 dni i kaska na koncie ;)

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Czyli jak mam 10 funtów,wpłacam depo 20 i od razu zlecam wypłatę 30? :-D I dochodzi wam kaska?

koolman 80

koolman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niezla firma
wplacilem 20 depo
i bez problemu w ciagu paru godzin 80 funtow juz na MB ✅✅

D 0

dawid-6804

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak stamtąd wypłacić ? Konieczny najpierw depozyt ? Bo chce wypłacić wchodze w banking ale nie wiem co dalej ? Chyba musze najpierw wpłacić żeby odblokować opcje wypłaty tak ?

koolman 80

koolman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak wplac najlepiej przez mb 20 funtow i odrazu zlec wyplate
napisz na livechat ze wlasnie to zrobiles a on ja zatwierdzi i przesle
czekasz 24 h i masz kase na mb !

Status
Zamknięty.