>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Planet football!

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
⚽
Postaram się Wam pomóc zarobić za pomocą typów z mało znanych lig piłkarskich.
Zapraszam do odwiedzin mojego tematu.

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
#1 Polska (U17) - Izrael (U17) 1 1.97 3/10 Unibet 2-1 ✅
Może to nie jakaś egzotyczna liga, ale właśnie tym typem rozpocznę &quot;życie&quot; mojego nowego tematu.
Izrael to zespół może i dobrze wyszkolony technicznie, ale zdecydowanie najmniej w nich waleczność spośród całej czwórki drużyn w tej grupie. O ile spotkanie z Czechami zagrali na prawdę dobrze, to już Szwajcaria pokazała im, że o awansie raczej mogą zapomnieć. Zdecydowanie lepiej drużyna Szwajcarii zaprezentowała się fizycznie, byli bardziej dojrzalsi, mieli przewagę w stałych fragmentach gry. Środek pola zdominowany przez Szwajcarów.
Opisałem trochę to spotkanie nie bez przyczyny. Za najlepiej ułożony zespół pod względem wyżej wymienionych aspektów uznaję właśnie Polskę. Oni już w grupie I rundy pokazali, że potrafią zagrać bardzo dojrzale. Zdobyć gola, utrzymać piłkę, zagrać na czas. W tak ważnym spotkaniu jak to, gdzie głównie oba zespoły będą myśleć jak najdłużej gola nie stracić Polska powinna być &#39;cwańsza&#39;
Oprócz tego w dzisiejszym spotkaniu może nie zagrać Weissman, jakieś 30% całego potencjału drużyny Izraela.

Powodzonka :cool:

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
#2 Brondby IF (kobiety) - Fortuna Hjorring (kobiety) 1 1.55 4/10 bet365
Dziewczyna z Brondby lubią mieć monopol na swoją ligę. Liga słaba, tylko Fortuna ma skład, który jest w stanie rywalizować z Brondby. Jednak przed sezonem drużyna gospodarzy bardzo się wzmocniła. Efekty już widać, bilans 15-0-0 pokazuję ktoś rządu w duńskiej piłce kobiet.
Jeszcze przed paroma godzina pisałem z znajomym, który bardziej ogarnia duńskie kobitki, 3-0, 4-0 Brondby. Innego wyjścia podobno nie ma. Obserwuję tą ligę od nie dawna więc nie będę się bawił w CS. Po prostu dla mnie również Brondby postawi dzisiaj kropkę nad i.
W poprzednim spotkaniu na wyjeździe 2-0 dla Brondby. U siebie nie powinni mieć większych problemów. Dziwi mnie, że kurs nie wyższy niż 1.30.
Pozdrawiam!

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
#2 Brondby IF (kobiety) - Fortuna Hjorring (kobiety) 1 1.55 4/10 bet365 2-1 ✅

Dziewczyna z Brondby lubią mieć monopol na swoją ligę. Liga słaba, tylko Fortuna ma skład, który jest w stanie rywalizować z Brondby. Jednak przed sezonem drużyna gospodarzy bardzo się wzmocniła. Efekty już widać, bilans 15-0-0 pokazuję ktoś rządu w duńskiej piłce kobiet.

Jeszcze przed paroma godzina pisałem z znajomym, który bardziej ogarnia duńskie kobitki, 3-0, 4-0 Brondby. Innego wyjścia podobno nie ma. Obserwuję tą ligę od nie dawna więc nie będę się bawił w CS. Po prostu dla mnie również Brondby postawi dzisiaj kropkę nad i.

W poprzednim spotkaniu na wyjeździe 2-0 dla Brondby. U siebie nie powinni mieć większych problemów. Dziwi mnie, że kurs nie wyższy niż 1.30.

Pozdrawiam!

Odkurzam temat. Poniżej link, który potwierdza wynik spotkania.

http://pl.soccerway.com/matches/2013/03/28/denmark/elitedivisionen/brondby-if/dbk-fortuna-hjorring/1309093/

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
#3 Osasuna Pampeluna - CD Lugo 1 @1.793 2/10 Pinnacle 0-2 ⛔

Lugo ma poważnie problemy kadrowe:

Ferreiro (F 25/0)
da Croz (D 12/0)
Marco (D 9/0)
Novo (M 10/2)
Valle (F 10/0)

Do tego: Albert Dalmau ( 12+3), Lolo Pavón (23 1g), Borja Gómez ( 17+1), Manu&#39; ( 22 1g), Iago Díaz (.12+5 4g), Luis Fernández (4g) i David Aganzo ( 3g), wracają po kontuzjach i nie są w stanie grać przez 90 minut. Ostatnie zwycięstwo Lugo na wyjeźdze 04.10.2014 z Barcelona B. Wiele wskazuje na zwycięstwo podopiecznych Jana Urbana.

Good Luck!

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
#4 Young Lions - Hougang 2 @2.60 2/10 Unibet 1-1 ⛔

http://www.oddsportal.com/soccer/singapore/s-league/young-lions-hougang-0r3hjBFg/

Kursy wariują nie bez powodów. Coś tam wiem, ale mecz za godzinę więc nie ma czasu na rozpisywanie się na temat tego spotkania. Tym bardziej nie lubię pisać szczegółowo o takich sprawach gdyż z reguły wywołują nie potrzebną dyskusję.

#5 Botev Plovdiv (-1.5) - Marek 1 @1.755 3/10 Sbobet 3-0 ✅

Goście mają jedną z najgorszych obron w lidze, która w dodatku im się trochę posypała przed tym spotkanie, a zmieników brak. Co drugi Bułgar ma ten mecz dzisiaj skreślony na kuponie co doskonale pokazują ostre spadki kursów.

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
#6 Bari - Catania 1 @2.08 3/10 Pinnacle

Dużo piszę się o problemach fizycznych w zespole Catanii. Do tego poważnie osłabienie, nie obecni w Catanii - Calaio 24/14, Sauro 18/1, Martinho 18/3 Do tego klub poważnie osłabił się zima i tak dalej i dalej. Jednym słowem sporo przesłanek za Bari, które na San Nicola będzie dzisiaj dopingować około 30 tysięcy widzów.

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
#7 Dagenham &amp; Red - Hartlepool 1 (0) @1.73 2.5/10 Pinnacle
Typowy mecz walki. Jednak Dagenham ma przewagę własnego boiska. Kiepski bilans spotkań wyjazdowych gościu. Ostatnie zwycięstwo 11.10.14 i do tego brak pięciu podstawowych zawodników w tym czołowego strzelca.
Powodzonka ;-)

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
#8 Beijing Guoan - Suwon (0) 2 @2.24 2/10 Pinnacle
#9 Beijing Guoan - Suwon (+0.5) 2 @1.59 4/10 Pinnacle
Bardzo wyrównany mecz się zapowiada. Jednak u gospodarzy posypała się obrona łącznie z bramkarzem. W bramce ma stanąć trzeci golkiper drużyny. Jakby tego było mało, to w ataku zabraknie Fejzullahu, jedna z najważniejszych postaci w ofensywie drużyny Beijing Guoan.
Good Luck!