>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

wiencon3 1

wiencon3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jako że mam nowy dowód to wysłałem im prawo jazdy i starczyło

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czasami wystarczy ze dostaną skan dowodu lub prawa jazdy i nie dopominają się o drugi dokument, nie wiem od czego to zależy ale tak bylo np w moim przypadku już jakis czas temu.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zleciłem wypłatę pieniądze na Skrill, jak wiadomo w pinnacle i tak tymi pieniędzmi można dalej normalnie grać. Część postawiłem i czy reszta zostanie normalnie wypłacona czy muszę zrobić jeszcze wypłatę?

W 0

wolkowyckia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cześć, działa komus stary wyglad klasyczny? skorzystałem z wcześniejszego linka (kilka podstron wstecz) w, którym przestawiałem z azjatyka na klasyczny ale już mi to nie działa. od rrazu wskakuje mi beta. lub odpala się widok azjatycki bez możliwości zmiany na klasyczny jak jest u was?

B 0

bombuszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja właśnie dzisiaj mam nieprzyjemną sytuację z pinnacle. Wysłałem im skan dowodu i zdjęcie wyciągu z banku z adresem i wszystko odrzucili a co gorsza zawiesili mi konto. A wszystko co im wysłałem to prawdziwe dokumenty. Na maile odpisują mi jakimiś ogólnikami. Co robić ? W tej chwili wygląda tak, że okradną mnie z pieniędzy, które mam na pinnacle.

B 0

bombuszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe to niezle,
bo tez im wyslalem te same dokumenty i od kilku dni juz &quot;weryfikuja&quot;
a wygralem ponad kilkanascie k raptem w 3 dni i stad podejrzewam te &quot;problemy&quot;

po jakims czasie Ci zablokowali konto od wyslania dokumentow?

3 dni temu wysłałem, dzisiaj rano otrzymałem wiadomość, że moje konto zostało zablokowane bo dokumenty zostały zweryfikowane negatywnie. Nieźle. Złodzieje z pinnacle chcą kasę ukraść, skoro nie akceptują moich autentycznych , legalnych dokumentów. Na maile nie odpowiadają normalnie tylko za każdym razem dostaję tą samą automatycznie generowaną wiadomość. Radzę nie grać na tej stronie. Oszuści.

B 102

berh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
[Tennis] [ATP Australian Open - R3] [Match] [Tomas Berdych vs. Roger Federer]. The event has been un-graded pending review. Your bet on [Money Line] with ticket-ID: [685033473] has been affected.

Ktoś wie o co chodzi?

P 0

piccolo84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
hehe,a mi glaby odpisuja ze dokumenty sa weryfikowane wg kolejki,a wyslalem je wczesniej niz Ty ... ????
napisze jak dostane odp,
poki co przestalem u nich grac,bo w ostatnich 3 dniach gralem 3x all in na niskie kursy,3x skutecznie i podejrzewam ze to jest powodem dlaczego im sie nie spieszy z weryfikacja,zwlaszcza ze pare razy probowalem calosc wyplacic ale sie nie dalo

Mam podobnie jak Wy. Wysyłałem już kilka razy i cały czas komunikat, że dokumenty są weryfikowane. Weryfikacja miała potrwać 48h. Dokumenty zostały wysłane 15/01/2017. Do tej pory miałem o nich jak najlepsze zdanie.
Teraz naprawdę się rozczarowałem.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Ktoś wie o co chodzi?
A rozliczyli już czy wisi ? Czasem pinnek za szybko sobie wynik podlicza, np w gemach zamiast 12-10 wklepią 12-7 i piszą że była korekta wyniku i zdarzenie jest rozliczone ponownie wg tego nowego.

Przy okazji, wrócił azjatycki widok ????

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
mi jakis czas temu weryfikacja (kolejna, bo konto od dobrych kilku lat zweryfikowane) sie przeciagala do ok 14 dni - bo podobno musieli przetlumaczyc sobie wyciag z banku czy cos w tym stylu ; co jakies 3-4 dni ich ponaglalem ale wszystko skonczylo sie normalnie tj konto zweryfikowane pozytywnie.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mi jakis czas temu weryfikacja (kolejna, bo konto od dobrych kilku lat zweryfikowane) sie przeciagala do ok 14 dni - bo podobno musieli przetlumaczyc sobie wyciag z banku czy cos w tym stylu ; co jakies 3-4 dni ich ponaglalem ale wszystko skonczylo sie normalnie tj konto zweryfikowane pozytywnie.
Mnie ostatnio 7 dni weryfikowali bo ciągle coś było nie tak....

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
U mnie podobnie, tydzień się z nimi użerałem, coś tam u nich jest teraz nie tak z weryfikacjami :/

B 0

bombuszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi w końcu zaakceptowali za 4 razem. Cofam słowa o nich, że są oszustami ale mimo wszystko za takie zawracanie głowy, blokowanie konta, i słaby kontakt mailowy mają u mnie dużego minusa

C 0

cimer10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich, jestem tu nowy i prosiłbym o wyjaśnienie pewnej rzeczy przy wnoszeniu zakładu, a mianowicie o co chodzi z tymi systemami pod stawką?

A przy okazji zapytam o obrót depozytu, rozumiem że jak wpłacę 500zł to muszę trzy razy to obrócić czyli zagrać łącznie za 1500zł?

S 54

szymi16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Jak mozna sie z nimi skontaktowac? tylko meilowo tam gdzie jest pomoc i wsparcie, nie ma zadego czatu? bo pisze te meile i nikt nie odpowiada na nie