>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Rozne od momentu postawienia.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aka-shakal +41 Punkty (Oby tylko Pinka nie zamknęli od 2017 roku, bo te wszystkie Betssony, Expekty to jeden **** ;). Pomódlmy się razem :D)
bombelito 69

bombelito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Próbował ktoś grać na Pinnaclu przez zmianę IP? Chciałbym grać u nich ale obecnie mieszkam w UK, gdzie Pinnacle jest zabroniony. Jest jakaś mozliwosc obejscia tego?

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Próbował ktoś grać na Pinnaclu przez zmianę IP? Chciałbym grać u nich ale obecnie mieszkam w UK, gdzie Pinnacle jest zabroniony. Jest jakaś mozliwosc obejscia tego?

Możesz założyć konto u brokera, jeśli chodzi Ci o jakieś poważniejsze stawki. Tylko musisz wybrać jakiegoś o dobrej reputacji.

S 0

specunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kasiolandia
Ma ktoś dzisiaj jakieś problemy z Pinnacle. Mam parę tysięcy euro na koncie przy próbie postawienia zakładu nawet za 10 euro wyskakuje komunikat brak środków.
Miał ktoś podobny problem?

M 0

mambru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć , wczoraj założyłem konto na Pinnacle . wpłaciłem kasę i wysłałem odpowiednie dokumenty do weryfikacji . Czy oni po weryfikacji przesyłają jakiegoś e-maila , że zweryfikowane ? lub jest jakieś miejsce gdzie mogę to sprawdzić ? niedługo miną 24h a nie mam żadnej informacji

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Raczej tak z tego co pamiętam, najwyżej będziesz się martwić* podczas wypłaty :p

* tzn nie ma czym jak nie kombinowałeś

M 0

mambru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie kombinowałem. Po prostu niedługo miną 24h od przesłania . a było napisane że w ciągu 24h je sprawdzą . Nie chcę by były jakieś jaja przy wypłacie ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Nie masz się czego obawiać, to najlepszy bukmacher w sumie, na forum chyba nie znajdziesz tematu ze skargami na nich ;)

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
u mnie ponowna weryfikacja ciagnela sie dlugo (chyba okolo 2 tygodni i ponaglalem ich kilka razy mailami), ale ostatecznie wszystko ok.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
Możesz założyć konto u brokera, jeśli chodzi Ci o jakieś poważniejsze stawki. Tylko musisz wybrać jakiegoś o dobrej reputacji.

możesz polecić kogoś, założyłem konto na sportmarket ale tam chyba minimalna stawka na kupon to 50 euro

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
możesz polecić kogoś, założyłem konto na sportmarket ale tam chyba minimalna stawka na kupon to 50 euro

O ile dobrze pamiętam AsianConnect88 ma niższą minimalną stawkę i jest ogólnie polecany.

A 0

arigold312

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z okazji pierwszego postu witam wszystkich ;)
Mam pytanko często u Was zdarza się rozliczenie zakładu po kilku godzinach? Zagrałem puchar Niemiec na VFL dziś, mecz skończony po 20 a do teraz zakład wisi.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
no właśnie jak na takiego poważnego bukmachera to ich rozliczanie kuponów pozostawia wiele do życzenia, nawet gry live rozliczają ze sporym poślizgiem

T 0

tasak_12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli chcę obstawić wynik wyborów prezydenckich zaznaczam &quot;risk&quot; czy &quot;to win&quot; ? wgl czym to się różni ?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Jeżeli chcę obstawić wynik wyborów prezydenckich zaznaczam &quot;risk&quot; czy &quot;to win&quot; ? wgl czym to się różni ?
Wydaje mi się, że jedna opcja to stawiasz na to kto wygra, a w drugiej wpisujesz kwotę jaką chcesz wygrać przy danym kandydacie. Takie trochę masło maślane.