>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

T 25

tomciopogrom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja im wysłałem wyciąg z banku.... to chyba tak samo ważne by było?

V 3

vulture

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od około 3 godzin przy próbie zalogowanie się do Pinnacle wyświetla mi się komunikat:

There was a technical problem.
Please retry your action.

Czy to tylko u mnie problem, czy macie podobnie?

G 0

grass88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
bialystok
Gdzie jest opcja wrócenia do widoku klasycznego lub azjatyckiego z widoku &quot;beta&quot;?

V 3

vulture

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie jest opcja wrócenia do widoku klasycznego lub azjatyckiego z widoku &quot;beta&quot;?

Niestety nie ma takiej opcji napisałem do nich wczoraj meila w tej sprawie, bo też mi z automatu przestawiło na widok beta, oto jaką odpowiedź otrzymałem:

Drogi Kliencie,

Jak poinformowaliśmy w zawiadomieniu przekazanym emailem, zmiany te są niezbędne w celu zapewnienia, że są w pełni zgodne z warunkami naszego maltańskiego urząd ds. hazardu (Malta Gaming Authority). Wszyscy gracze z siedzibą UE muszę być teraz przeniesieni na stałe do Widoku Beta a alternatywne przejścia do innych widoków usunięte.

To nie jest opcja funkcji otwartych wyjątków.
Dziękujemy za zrozumienie.

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pinnacle zmieniło logo, czy tylko mam takie dziwne wrażenie :p ?

Wykupili domenę Pinnacle.com i przebrandowili się z PinnacleSports na samo Pinnacle. Raczej nie ma to żadnego wpływu na sytuację graczy.

V 3

vulture

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po zalogowaniu w pinnacle wyświetla wam się saldo? Bo u mnie zamiast cyferek jest &quot;failed to load&quot;

rodd 136

rodd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktos moze informacje na temat tego, ze Pinnacle wycofalo sie z rynku niemieckiego i jak sie to ma do grania na terenie niemiec, gdy konto mam na adres Polski i tam bylo rejestrowane?

rumak57 271

rumak57

Coach
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
prosto z Bostonu
Panowie i Panie taka sytuacja ze obstawilem kilka groszy na polakow z irolami w styczniu no i weszlo teraz dolozylem kilka kuponow i uzbieralem troszke grosze chce wyplacic a tu komunikat ze z mojego konta nie moge wyplacic za pomoca : i wymienione chyba wszystkie opcje wybieram kazdy sposob wyplaty i dalej to samo spotkal sie ktos z takim problemem??

A 4

anthonyz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak ja, sprawdź meila, bo mnie poprosili o weryfikację konta, może masz to samo.

milionbaksow 1

milionbaksow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czesc. Sluchajcie zlozylem na Pinnacle ok. 3 tygodnie temu pierwszy depozyt. Nie mam czasu na gre, a obrocilem ok. 30% z calego wymaganego obrotu po ktorej moglbym zlecic darmowa wyplate. Orientujecie sie jakie aktualnie obowiazuja zasady wyplaty srodkow z konta w przypadku niespelnienia warunkow obrotu? To mozliwe w ogole ? dzieki z gory za odpowiedz.

V 91

vnm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
rdm
Pokusilo mnie wpłacać przez p24... ile idzie przelew bankowy?

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ca$hLand
&quot;Urząd skarbowy dowie się o transakcjach bankowych na kwotę równą lub większą niż 15 tysięcy euro. Dlaczego? Ponieważ banki mają obowiązek rejestrować tego typu operacje i – jeśli zachodzi podejrzenie łamania prawa – informować o nich fiskusa w odpowiedniej adnotacji. Ta regulacja pochodzi z ustawy o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu.
Co ważne, nie chodzi tu tylko o jednorazowe przelewy między prywatnymi rachunkami w wysokości równej lub wyższej niż 15 tysięcy euro, ale również o serię mniejszych przelewów między tymi samymi osobami, której suma przekracza tę kwotę. Czyli jeśli 15 tysięcy euro rozbijemy na kilka przelewów, prawdopodobnie wzbudzimy czujność bankowców i informacja trafi do Generalnego Inspektoratu Informacji Finansowej przy Ministerstwie Finansów. Stamtąd może zostać przekazana do urzędu skarbowego.
Zresztą pułap 15 tysięcy euro nie jest sztywnym limitem. Każda transakcja w tej kwocie musi być rejestrowana, ale banki mogą też obniżyć poziom obowiązkowej rejestracji, np. do 10 tysięcy euro.
Oczywiście nie każdy przelew między prywatnymi kontami na 15 tysięcy euro i więcej jest dowodem przestępstwa. Ważne, aby dysponować dokumentami, które wskazują źródło pochodzenia pieniędzy i dowodzą, że nie mamy do czynienia z praniem brudnych pieniędzy&quot;.