>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

M 3

molo191

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś moze wie czy w pinnacle pracuje jakis polski konsultant??

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock

kiedyś odpisała mi Ania, ale też po angielsku

oni mają ogólnego maila i po prostu ten kto jest to odpowiada &gt; [email protected]

Prawdopodobnie jest tak, że jak napiszesz maila po polsku, otworzy go ktoś kto polskiego nie zna i po prostu go oleje, a mail będzie oznaczony jako przeczytany i żaden Polak go nie przeczyta.

Jeśli masz jakiś problem ze sformułowałem maila po angielsku to mogę Ci pomóc. Napisz do mnie prywatną wiadomość.

harrisonjones 24

harrisonjones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kontaktowałem się z Pinnem w języku polskim, chociaż po angielsku też spokojnie bym się dogadał. Na początku wiadomości napisałem &gt;POLISH LANGUAGE&lt; ???? widocznie ktoś miły przekazał go rodaczce, chociaż było widać, że odpowiedź napisana &quot;na szybko&quot;

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pracuje, ale pomoc w języku polskim nie jest dostępna 24h. Wpisz w tytule maila (polish), całą resztę po polsku i czekaj na odpowiedź. Jeśli maila przeczyta obcokrajowiec, to wyślę Ci standardową odpowiedź, że polski konsultant aktualnie nie pracuję, a support dostępny jest w kilku innych językach. Poproś po angielsku o przesłanie maila do polskiego pracownika - nawet z translatora &#39;chciałbym rozmawiać po polsku&#39; i po kilku-kilkunastu godzinach będziesz miał odpowiedź od Polaka.

santoro86 854

santoro86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy tez macie opóźnienia przy wpłacie przez MB ? zawsze szybko pieniądze są na koncie u buka a tym razem niestety saldo 0 i czekanie...

lars19 272

lars19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy tez macie opóźnienia przy wpłacie przez MB ? zawsze szybko pieniądze są na koncie u buka a tym razem niestety saldo 0 i czekanie...

Wczoraj tak miałem. Wplata przez MB i 0 na koncie dopiero po kilku minutach mail, ze kasa została wplacona.

M 0

mdkcb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak napiszesz maila po polsku, otworzy go ktoś kto polskiego nie zna i po prostu go oleje, a mail będzie oznaczony jako przeczytany i żaden Polak go nie przeczyta.
Chyba pomyliło Ci się z jakimiś wynalazkami dla graczy rekreacyjnych. Pisałem do nich (w różnych językach) kilkanaście razy i żadnego mejla nie pozostawiono bez odpowiedzi (faktem jest jednak, że na wiadomości anglojęzyczne odpowiadają najszybciej).

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Strona oczywiście znowu nie działa, 30 minut ładuje się i ciągle pisze &quot;ładowanie&quot;, pięknie...

coopycats 2

coopycats

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Buk jeden z lepszych jak nie najlepszy, E-sporty fajna oferta, to samo Tenis, nic tylko obstawiać ????

M 13

mantra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z Waszego doświadczenia, jak długo ostatnimi czasy trzeba czekać na wypłatę przelewem bankowym z pinnacle?

J 35

janusz00001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam do Was pytanie odnośnie składania depozytu kartą debetową Visa. Znalazłem taki zapis, który lekko mnie zaniepokoił: &quot;Z uwagi na zmianę operatora kart [2 marca 2015] transakcje kartami kredytowymi/debetowymi realizowane będą wyłącznie w walutach CAD, EUR i GBP.Wpłaty w innych walutach są przyjmowane, jednak podlegają przewalutowaniu na EUR zgodnie z codziennie uaktualnianą tabelą kursów dostępną na stronie oanda&quot;.
Czy to oznacza, że składjąc depozyt za pomocą karty kwota, którą wybrałem bedzie przewalutowywana i na tym stracę ? Czy jeśli np wybiorę depozyt 100zł to równo 100zł zasili moje konto w pinnacle ?

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam . Mam problem z zalogowaniem sie na konto pinnacle. Wpisuje to samo hasło co zawsze i pojawia sie cały czas błąd logowania . zresetowałem hasło i dostałem nowe tymczasowe i tez nie działa ???? czy ktos z was sie spotkał z czyms takim? czy to juz jest jednoznaczne z tym ze ktos mi zhakował konto?:?

byku1705 35

byku1705

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Róznie
Mam pytanie jak jest rozliczany krecz w tenisie. Dam taki przykład zawodniczka która obstawiłem na mecz, przegrała pierwszego seta 6-2, w drugim prowadzi 3-1 i w tym momencie jej przeciwniczka kreczuje. Jak Pinnacle rozlicza cos takiego w/l ?

L 516

lipny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po 1. secie kto kreczuje ten przegrywa;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
byku1705 +5 Punkty
byku1705 35

byku1705

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Róznie
No wlasnie, z tego co czytalem tak powinno byc, ale rozliczyli jako przegrany;) Dzieki

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak, tylko że chodzi o pierwszą i kolejne wypłaty w miesiącu (1-31)

pawelex 136

pawelex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej
Dziwna sytuacja. Po długiej przerwie wracam do pinnacle. Wpłacam kase ze skrill. Pieniądze nie zasiliły konta ale zeszły ze skrilla. Czy ma to jakiś związek z opłatą za nielogowanie się? Jak wygląda kontakt z supportem, ogarnięci?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najlepiej napisz po angielsku (szybko odpisują) i dołącz ID transakcji / jej screen.