>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

P 7

piotr1234543

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rzuty rożne w pinnacle.
Ciekawi mnie jedna sytuacja. Niedawno przez kilka dni na każdy mecz pinnacle wystawiało zakłady na rzuty rożne a nagle nie ma takich zakładów na rożne.
Wiecie może czym się oni kierują?
Ostatnio ładnie wyszedłem na + dzięki rożnym a teraz nie ma takich zakładów od kilku dni:/

pozi 97

pozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Macie limity wyplat w Pinku czy możecie wyplacac ile leci?

C 8

ciniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam,
mam problem z tym bukmacherem, wplaciełem pieniądze po czym chciałem je spowrotem taką kwotę jaką wpłaciłem chce odzyskac. Po dokonaniu wyplaty bankowej przyszedł mi mail, ze kwotę muszę obrócić 5x przed wyplata? O co chodzi?

C 8

ciniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam,
mam problem z tym bukmacherem, wplaciełem pieniądze po czym chciałem je spowrotem taką kwotę jaką wpłaciłem chce odzyskac. Po dokonaniu wyplaty bankowej przyszedł mi mail, ze kwotę muszę obrócić 5x przed wyplata? O co chodzi?

dostałem maila od nich ...Pinnacle Sports dokłada wszelkich starań, aby nasze zasady przetwarzania płatności były sprawiedliwe wobec naszych klientów i zwalniały ich od wszelkich opłat, jednocześnie pozwalając nam niezmiennie oferować najlepsze kursy w sieci. O ile to tylko możliwe, pokrywamy wszystkie prowizje od transakcji, jednak niespełnienie przez klienta standardowego dla naszej branży warunku obrotu (pięciokrotność wpłaconej kwoty) spowoduje naliczenie 3% opłaty za przetworzenie wpłatyoraz odpowiednich opłat za wypłatę.

wpłaciłem 4 tys zł, rozumiem, ze mam ponieść koszty 3 tj 120 zł plus za przetworzenie, wie ktoś ile to wynosi...

Masakra dla mnie to kurestwo i tyle

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ja od wczoraj ruszyłem na Pinnacle i wygląda to bardzo sympatycznie.Fajne zakłady na +2.5 seta na wielkich szlemach,ogólnie przejrzyście i kursy lepsze aniżeli miałem na bet365.Szczerze powiedziawszy to jak dla mnie zmiana z 365 na pinnacle wyjdzie na lepsze bo oferta na live mniejsza dla mnie to lepiej bo na live nigdy za dobrze nie wychodziłem zawsze coś kusiło żeby postawić do tego na 365 mecze można oglądać to już w ogóle tylko stawiać i wtapiać ???? Tutaj będę grał tylko przed meczami dobre analizy kursy lepsze niż 365 więc wygląda to spoko tylko te 3 dni od rejestracji że dokumenty trzeba wysłać trochę mnie denerwują ale tak to spoko polecam oczywiście jeszcze nie wiem jak z wypłatami w swoim czasie napiszę o tym.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ciniu widzisz chciałeś ominąć jakieś prowizje w innym kanale płatności, a teraz zapłacisz sporo w pinnacle. Od 4000zł 3% czyli 120zł i 75zł za wypłatę na konto bankowe lub 45zł skrill/neteller. Czyli albo 195zł konto bankowe albo 165zł skrill/netek. Oczywiście możesz łącznie zagrać na 20 000zł i będziesz zwolniony z opłat :) Pinnacle jest teraz dla tych, co rzeczywiście grają. Nie do transferu środków.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
weźcie podpowiedzcie jak to zrobić żeby wypełnić ten formularz autoryzacji karty...:p na komputerze chcę to zrobić

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Panowie jak to jest teraz z wypłatami Pinnacle?
Wpłacam 50 zł i jakieś warunki obrotu są po jakimś minimalnym kursie przed wypłatą?

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musisz obrocic to 50 zl minimum 1 raz bez minimalnego kursu zanim bedziesz chcial wyplacic.

J 0

janiczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co oznacza przy handicapie samo &quot;pk&quot; ? Czy to jest że w razie remisu zakład wchodzi ?

A 0

alande

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masakra, 5x to za duży wymóg obrotu. Czyli teraz od każdego kursu pinnacle odejmujemy 3%. Np. mamy kursy 1.96 - 1.96, to zamienia się nam na 1.90 - 1.90. Śmiech na sali.

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Masakra, 5x to za duży wymóg obrotu. Czyli teraz od każdego kursu pinnacle odejmujemy 3%. Np. mamy kursy 1.96 - 1.96, to zamienia się nam na 1.90 - 1.90. Śmiech na sali.

ale obojętnie jaki kurs,równie dobrze 5x po 1,01 chyba można

P 7

piotr1234543

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ostatnio wypłaciłem trochę pieniędzy które wygrałem na rzutach rożnych live. Po przelaniu na swoje konto przestała mi się pojawiać oferta rzutów rożnych live . czy to są limity czy przypadek?

G 2

giancardi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mi wczoraj nie zapisało jednego zakładu, akurat na Włochy. ???? Wciskałem confirm aż do akceptacji i dupa nie zapisało się. To było tuż przed meczem. Chyba trzeba zawsze sprawdzać zakłady po postawieniu. A od kiedy jest wymóg obrotu?! 5-krotność?

luk83bb 0

luk83bb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
giancardi miałem podobnie...dałem BTS na mecz inauguracyjny - weszło, a rano patrzę nie było zakładu ???? ...