>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

badi 51

badi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W dolarach, stawlka min to chyba 3.04.

N 13

nbaspec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie. czy zawsze po wyplacie z pinku przychodzi info na maila ze withdrawal accepted ?? bo ja wyplacilem wczoraj o 18 i do teraz zandego maila. w historii jest zapisane ze poszla wyplata i zadnego zwrotu nie ma , wiec rozumiem ze hajs idzie tylko mail nie przyszedl ??
pytam bo zawsze z tego co pamietam taki mail do mnie przychodzil a w spam tez go nie ma

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taki komunikat wyświetla mi się w belce po zalogowaniu:
&quot;Effective Tuesday March 25, 2014, all accounts with a 10 digit Client ID will have their minimum wager amount increased to the equivalent of $35 USD.&quot;
Co to znaczy?

C 21

caryc3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy tylko mi bardzo często strona poprostu nie przechodzi do następnej wybranej opcji? np po wybraniu z listy akumulatorów pozycji do listy zakładów lub też po wybraniu zakładów do akceptacji wyboru ?

J 0

johnywawa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
U mnie akumulatory czesto sie wieszają, niestety lipna ta stronka mimo ze sam buk dobry...

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fakt coraz częściej są zawieszenia stron ( nie przechodzi do kolejnej podstrony ) i niestety pomimo bardzo dobrych kursów idę do konkurencji tracąc kilka pkt na kursie

K 26

krom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od kilkunastu godzin nie mogę wypłacić pieniędzy z Pinnacle na swoje konto na Skrill. Zwykle wypłaty dochodziły w ciągu max 10 minut. Czy ktoś inny też ma taki problem ?

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaij pinnek ogolnie chodzi tak ze brak slow, zaklad postawic jakikolwiek albo zeby strone wyswietlilo zajmuje pare minut dobrych

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
widzieliscie &#39;nowosc&#39; w pinnacle? ;)
Please note that any deposit made to an account which is not rolled over (risked) five times will incur a 3% processing fee and any applicable withdrawal fee.
podobno gdzies w okolicach weekendu taki punkt po cichaczu dodali.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czyli jeśli jak do tej pory wpłacałem hajs. Obracałem 1x, całość na jakimś zakładzie. To teraz przy każdej wypłacie będę bulił 3% od kwoty wypłaty + 45zł lub 75zł za wypłatę (skrill lub konto)?? Jeśli tak to chyba ich pogięło...

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
to teraz musisz obrocic x5 depozyt zeby zrobic wyplate bez dodatkowych kosztow - wymagania co do obrotu jak u niektorych bukow przy bonusach ;)

z tego co sie daje wyczytac na zagranicznych forach, nawet przy przegranym depozycie obrot sie nie zeruje tzn. robisz 5 depozytow po 1000zl i wszystkie 5 przegrywasz, nastepnie robisz depozyt 200zl z ktorego wygrywasz 1000zl - zeby wyplacic bez dodatkowych oplat musisz obrocic 26 000zl :???:

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba do nich maila napisać i zapytać jak to jest. Zajmie się tym ktoś czy ja mam napisać?

adi777 386

adi777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Trzeba do nich maila napisać i zapytać jak to jest. Zajmie się tym ktoś czy ja mam napisać?
Możesz napisać i dowiedz się dokładnie jak to ma wyglądać..
po jakich kursach obrócic, ile razy i kiedy bedzie darmowa wypłata..
Jak odpiszą to daj znać tutaj albo na priv to uciekam od nich bo syf sie robi a szkoda kase mrozić.

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak się robi wypłatę (sprawdźcie czy też tak macie) to pojawia się taki komunikat:

&quot;Uwaga

Pinnacle Sports dokłada wszelkich starań, aby nasze zasady przetwarzania płatności były sprawiedliwe wobec naszych klientów i zwalniały ich od wszelkich opłat, jednocześnie pozwalając nam niezmiennie oferować najlepsze kursy w sieci. O ile to tylko możliwe, pokrywamy wszystkie prowizje od transakcji, jednak niespełnienie przez klienta standardowego dla naszej branży warunku obrotu (pięciokrotność wpłaconej kwoty) spowoduje naliczenie 3% opłaty za przetworzenie wpłaty oraz odpowiednich opłat za wypłatę.&quot;

S 150

spasny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak się robi wypłatę (sprawdźcie czy też tak macie) to pojawia się taki komunikat:

&quot;Uwaga

Pinnacle Sports dokłada wszelkich starań, aby nasze zasady przetwarzania płatności były sprawiedliwe wobec naszych klientów i zwalniały ich od wszelkich opłat, jednocześnie pozwalając nam niezmiennie oferować najlepsze kursy w sieci. O ile to tylko możliwe, pokrywamy wszystkie prowizje od transakcji, jednak niespełnienie przez klienta standardowego dla naszej branży warunku obrotu (pięciokrotność wpłaconej kwoty) spowoduje naliczenie 3% opłaty za przetworzenie wpłaty oraz odpowiednich opłat za wypłatę.&quot;

U mnie nie ma zadnego dodatkowego komunikatu przy wyplacie czy to skrill czy bank account, jest standardowy note ze wyplata 45 zl (bo juz wyplacalem w tym miesiacu). Wiec moze ta informacja pokazuje sie tym ktorzy malo tam graja? Ja przy wplacie 1000 zl na poczatku miesiaca zrobilem obrot 20k

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
robson1416 +6 Punkty (dzięki za pomoc ze skrillem)