>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie będzie problemów , jest to najporządniejszy buk jakiego znam.
A progresję odradzam bo prędzej czy pozniej prowadzi do bankructwa. Jak masz taki kapitał , polecam za to zainteresować się surebetami - do tego Pinnacle jest wprost idealny.

P 0

pablo13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha jeszcze jedno pytanie, jak najlepiej wypłacać kwoty rzędu 6-10tys zeby skarbówka sie nie przyczepiła??
karta skrill(moneybookers) i przez bankomat?
dzięki za odp ????

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jesli kwoty sa w PLN to spokojnie z buka przelewem na konto lub karte kredytową wyplacisz bez zadnych cisnien , Skrillow i bankomatow ????

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam, szukałem info dotyczących zakładu Moneyline w Pinnacle, ale nic nie mogę znaleźć. Podpowie mi ktoś jaka jest różnica pomiędzy ML(moneyline) a 1x2?

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marracash
siema,
Zakład Moneyline (oznaczany ML lub 12) pochodzi z Ameryki i jest stosowany do zdarzeń z dwoma możliwościami wyniku (np. baseball, tenis, siatkówka) jak i dyscyplin z opcją remisu (np. koszykówka, hokej, piłka nożna) gdzie uwzględniana jest dogrywka.
Moneyline jest zakładem na ostatecznego zwycięzcę spotkania.
Moneyline jest bardzo często mylony z zakładem DNB. Różnica jest taka, że w DNB remis powoduje zwrot, a Moneyline jest ważny do momentu wyłonienia zwycięzcy - NIE ma zwrotów. Na przykład w koszykówce, piłce nożnej, hokeju DNB dotyczy regulaminowego czasu, a Moneyline uwzględnia potrzebne dogrywki.
Kurs Moneyline będzie się nieznacznie różnił od kursu DNB. ML na faworyta będzie raczej niższy niż DNB, bo w razie dogrywki większe szanse na jej wygranie ma przed spotkaniem faworyt.
pozdro!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tomekbdg +6 Punkty
szefowa-elity 781

szefowa-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Mam pytanko. Jak chce zlecić wypłatę na konto w banku, to muszę podać jego adres itd.
To podać adres oddziału w moim mieście czy co?

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mam pytanko. Jak chce zlecić wypłatę na konto w banku, to muszę podać jego adres itd.
To podać adres oddziału w moim mieście czy co?

Wpisz adres oddziału albo adres głównej siedziby banku. Najważniejsze aby nr konta był poprawny.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szefowa-elity +1 Punkty
J 31

janek1509

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie czy u tego bukmachera można grać ako czy tylko single? A jak można to w jaki sposób to zrobić bo nie wiem jak to zrobić

szefowa-elity 781

szefowa-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Mam pytanie czy u tego bukmachera można grać ako czy tylko single? A jak można to w jaki sposób to zrobić bo nie wiem jak to zrobić

Mozna AKO. Pod napisem Oferta kursów kliknij w AKUMULATORY. Tam zaznaczasz dyscypliny i ligi jakie Cie interesują.

U 0

uploadpolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrowiec
Witam, wpłaciłem 20 euro przez visa card na konto pinnacle, a teraz chciałbym wypłacić 27 euro ale nie moge przez karte ani przykładowo przez skrilla. Jak to działa?

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Please note: Withdrawal of funds to a Credit or Debit Card is not an option available at Pinnacle Sports.
Nie można wypłacać z powrotem na kartę , musisz wypłacić na konto bankowe. Jeśli wpłacałeś tam kiedyś przez Skrilla też powinieneś móc tak wypłacić.

dawidekzks 16

dawidekzks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
pytanie
Witam, mam pytanie.

Załóżmy, że wypłaciłem kasę 15.12. Aby nie narazić się na dodatkowe koszta, to kiedy mogę zlecić darmową wypłatę? 1.01, czy dopiero 15.01 ?

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Jedna darmowa wypłata przysługuje ci na miesiąc kalendarzowy, uwzględniając przesunięcie czasu w pinie, kolejną wypłatę za darmo przysługującą ci, możesz wykorzystać w nowy rok o godzinie chyba 9:00

Z 3

zeus112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostroleka
Wszystko jak najbardziej ok. Kursy naprawdę wysokie. Wypłaty na konto bez żadnych problemów.