>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

M 0

maciepicie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wiesz ze spalem z twoja siostra?
Panowie można tu w ogóle grać mecze live np. ilość rzutów wolnych do końca meczu, goli itd? Trochę skomplikowany interfejs w porównaniu np z bet365 z którego do tej pory korzystałem. Dzięki za pomoc z góry. Pozdrawim.

daniel111 38

daniel111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie loguje sie na Pinnacla a tu taki kwiatek:
We have detected that you have logged in from a jurisdiction that prohibits Pinnacle Sports from accepting bets. We are therefore obliged to block access to your account.
Wie ktos jak temu zaradzic?

mikex 36

mikex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najlepszy buk jak dla mnie. zero limitów i problemów z wypłatami.

mr_pabis 0

mr_pabis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorlice
Zastanawiam się nad otworzeniem konta w Pinnacle, jednak moja wiedza na temat tego buka jest znikoma, a chciałbym zasięgnąć języka u osób, które mają doświadczenie z tą firmą. W sieci krąży opinia, że jest to najlepszy buk dla osób, które poważnie traktują &quot;typerkę&quot;, a ile w tym prawdy to nie wiem. Na pewno zachęcające są wysokie kursy. Może znajdzie się kilku uprzejmych, którzy przybliżą mi wady i zalety Pinnacle i napiszę kilka słów o najlepszych metodach wpłat i wypłat, a także weryfikacji konta.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zastanawiam się nad otworzeniem konta w Pinnacle, jednak moja wiedza na temat tego buka jest znikoma, a chciałbym zasięgnąć języka u osób, które mają doświadczenie z tą firmą. W sieci krąży opinia, że jest to najlepszy buk dla osób, które poważnie traktują &quot;typerkę&quot;, a ile w tym prawdy to nie wiem. Na pewno zachęcające są wysokie kursy. Może znajdzie się kilku uprzejmych, którzy przybliżą mi wady i zalety Pinnacle i napiszę kilka słów o najlepszych metodach wpłat i wypłat, a także weryfikacji konta.
Zalety: wysokie kursy weryfikacja wysłanie skanu dowodu bez żadnych rachunków (gram u nich 3 lata i jeszcze nie miałem weryfikacji), bardzo duże możliwości wyboru handicapów oraz underów overów, handicapy azjatyckie z niską marżą, wypłata do 5 minut na mb,
Wady 1 darmowa wypłata pozostałe 15 $ opłaty, starają się nie wystawiać zakładów z niskimi kursami aby zachować najniższą marżę co trudne jest w wystawianiu zakładów z niskimi kursami, strona dość przestarzała czasami nie działa z niewiadomych powodów, skomplikowane procedury weryfikacji po wpłacie kartą (polecam wpłacać mb albo neteller), bardzo słaba oferta na żywo.
Tak ogólnie to wszyscy zachwalają tego buka ze względu na wysokie kursy i jedną szybką darmową wypłatę w miesiącu. Dla profesjonalnych graczy liczy się przede wszystkim zysk, a zysk większy im kursy wyższe stąd wynika fenomen pinnacle.

M 0

myr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów
Często, gdy chcę zrobić kupon AKO, to wybieram swoje typy i gdy klikam Kontynuuj, to pojawia mi się informacja, że kursy się zmieniły i resetuje mi cały kupon.
Wie ktoś może jak temu zaradzić ?
Nie przeszkadza mi to, że kursy się zmieniają, ale reset całego kuponu i ustawianiu wszystkiego od nowa.

esemso 7

esemso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boleslawiec
Otwarcie konta
Witam , zakładam konto na PinnacleSports i gdy podaje adres pokazuje się informacja że użyłem zakodowany znak. Chodzi dokładnie o literę &quot;Ź&quot; w nazwie miejscowości , gdy wpisuje zamiast &quot;BrzeŹnik&quot; , &quot;BrzeZnik&quot; zaskakuje. Pytanie tylko czy później przy weryfikacji konta mi to zaakceptują, jeśli w dokumentach będzie Ź a na koncie Z. Wydaje mi się że nie ale wole zapytać .

damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nazwy podaje sie bez polskich znakow, a i w Pinnacle raczej nie ma weryfikacji wiec luz ????

mikex 36

mikex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , zakładam konto na PinnacleSports i gdy podaje adres pokazuje się informacja że użyłem zakodowany znak. Chodzi dokładnie o literę &quot;Ź&quot; w nazwie miejscowości , gdy wpisuje zamiast &quot;BrzeŹnik&quot; , &quot;BrzeZnik&quot; zaskakuje. Pytanie tylko czy później przy weryfikacji konta mi to zaakceptują, jeśli w dokumentach będzie Ź a na koncie Z. Wydaje mi się że nie ale wole zapytać .

Support maja dobry, myślę, że nie będzie problemu.

A 0

austin90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnosnie Pinka. Chce zrobic depozyt przez przelew24 ale nie ma tam zadnych odnosnikow do przelewy24 tylko sam tekst i wyjasnienia jak to zrobic. Nie kapuje za bardzo tej stronki w porownaniu z innymi topowymi bukami pinek to czarna magia ;)

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Mam pytanie odnosnie Pinka. Chce zrobic depozyt przez przelew24 ale nie ma tam zadnych odnosnikow do przelewy24 tylko sam tekst i wyjasnienia jak to zrobic. Nie kapuje za bardzo tej stronki w porownaniu z innymi topowymi bukami pinek to czarna magia ;)
Po zalogowaniu na pinka, przejdź pod adres: https://cashier.pinnaclesports.com/P24DepositForm.asp
i wybierz kwotę do depozytu.
Potwierdź kwotę, wybierz bank z listy, kliknij dalej i wybierz jeszcze raz swój bank

M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie będzie problemów o ile w ogóle poproszą Cię o jakąś weryfikacje ;)

S 150

spasny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzis po raz pierwszy spotkalo mnie cos dziwnego u pinka. Gram u nich od 2-3 lat z nie malym obrotem i nagle dzis jeden z moich typow dostal zwrota z info &quot;This bet was a push&quot;. Czy ktos z Was mial cos takiego? Zglosilem juz sprawe do supportu. Chodzi konkretnie o over 12.5 Djedovica w eurolidzie (rzucil 13 pkt, normalnie w 4 kwartach bez dogrywki, ale gdyby nawet w dogrywce to pinek zawsze ja liczyl). Anyone?
EDIT. Po interwencji w supporcie pinek oddal kase za wygrana, ale zadnej odpowiedzi na maila nie dostalem o co chodzilo z tym pushem ;)

M 27

malizna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacał ktoś was pieniądze na Alior Sync ? Jaki wpisać adres banku ?