Wypłacał ktoś może w ostatnim czasie z pinka bezpośrednio na konto? (np. Pekao SA) Dalej przelewy idą z curacao i bank pobiera prowizje kilkadziesiat złociszy? Jeśli tak to zdecyduję się przez MB - zawsze to tylko 7 zł 
To w takim razie i ja sprobuje wyplacic prosto na konto - przy ostatniej wyplacie pobrali mi z banku prowizje 20 zl za "przekaz zagraniczny" bo kase dostalem z Curacao.Spasny kilka dni temu wypłacałem na konto bankowe mBank i nie było żadnej prowizji. Arthas Orc zauważ że pinnacle tak konstruuje swoją oferte, aby dawać jak najwyższe kursy. Stąd może brak wielu zakładów z niskimi kursami.
Niestety tylko raz ogolnie mozna wyplacac za free :?Drogi Kliencie,
Klienci mają prawo do wyłącznie jednej darmowej wypłaty w miesiącu kalendarzowym.
Jeżeli np. zostanie wniesiony wniosek o wypłatę środków z konta za pomocą Skrill, to następna wypłata wniesiona za pomocą np. przelewu bankowego bądź Neteller będzie podlegać opłacie.
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta
Pinnacle Sports
witam
mam pytanie czy jak wyplacalam 15sierpnia to teraz wyplace bez oplat napisane ze miesiac kalendarzowy
chce sie upewnic
czy musze jednak czekac do 15 czy 16 wrzesnia
dziekuje za pomoc
???Mam jeszcze pytanie dotyczące Akumulatorów : (w Pinnacle Sports)
Mianowicie postawiłem 10zł na dwa mecze i obliczyło mi wygraną na czysto ... 25zł , zdziwiłem się bo mi wychodziło 11zł.
A więc w akumulatorze dostaje się takie bonusy ?
Ale trzeba trafić wszystkie wyniki ?
A jak nie trafie np. 2 na 3 mecze to dostaje 2/3 postawionej kasy ?
Bardzo dobrze. Rejestracja bezproblemowa. W moim przypadku za weryfikację posłużył jedynie depozyt.Ach, sorry, nie zauważyłem odnośnika.
Nie ma minimum wypłaty :O
Jak oni podchodzą do Polaków? Nie ma problemów z rejestracją/weryfikacją?
Ach, sorry, nie zauważyłem odnośnika.
Nie ma minimum wypłaty :O
Jak oni podchodzą do Polaków? Nie ma problemów z rejestracją/weryfikacją?