>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

deftones9 7

deftones9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
17min? to ja czekam już drugi dzień,Tobie chyba chodzi o przelew na MB.Zresztą oni mi przysłali odrazu maila że przelew idzie od 3 do 6dni a pytam tylko z ciekawości.Może dlatego że jest to mój pierwszy przelew/wyplata u tego buka?

simon999 11

simon999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacałem z pinnacle pare razy i zawsze szło minimum 3 dni, za pierwszym razem chyba tydzień prawie czekałem, tak więc spokojnie ;P

riise203 113

riise203

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłata Pinnacle
Witam.

Około 30 min. temu przelewem bankowym wysłałem na moje konto w pinnacle pewną sumę pieniędzy. Pieniędzy na koncie w pinnacle wciąż nie mam.Gdy ostatnio przesyłałem je przez moneybookers, wpłata była na koncie po kilku sekundach.

Ile około muszę czekać ,aż dostane pieniadze na konto w pinnacle ?

B 0

boberw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w moim przypadku wplacilem w pt wieczorem a w poniedzialek mialem pieniadze na koncie

P 20

person100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, chce sie spytac od kogo pinnacle dowod wolalo? lub przy ktorej wyplacie? jako niepelnoletni mam troche trudno ????

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Od jednych chcą, od innych nie. Ryzyk kwizyk, na Twoim miejscu poczekałbym do tej 18. Nie daj Boże ugrasz większą kwotę, poproszą o dowodzik, a tu bęc, nie ma. Depozyt zwrócą, wygraną zabiorą, zablokują konto i obejdziesz się smakiem. Lepiej nie ryzykować, tym bardziej, że to za porządna firma, aby w tak banalny sposób stracić szansę na granie u nich.

P 20

person100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
depozyt na 100% zwroca? szans nie strace, bo jest masa sposobow na zmiane polozenia praktycznie i w teorii ????

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Po co kombinować ? Pamiętaj, kłamstwo ma krótkie nogi, nawet w necie łatwo zweryfikować nieprawdę. Będziesz zakładał portfele internetowe na nieswoje dane ? Wpłacał, wypłacał też na konto innych osób ? &quot;Masa sposobów&quot;, a później się dziwią, że buk zabrał pieniądze albo zablokował konto. Poczekaj do tej pełnoletności, a jak chcesz się rejestrować i kombinować to proszę bardzo. Później z pretensjami tutaj lepiej nie przychodź.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Nigdy nie miałem takiej sytuacji więc nie wiem, ale na zdrowy rozsądek to powinni oddać i kazać ci się więcej tak nie pokazywać.

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od jednych chcą, od innych nie. Ryzyk kwizyk, na Twoim miejscu poczekałbym do tej 18. Nie daj Boże ugrasz większą kwotę, poproszą o dowodzik, a tu bęc, nie ma. Depozyt zwrócą, wygraną zabiorą, zablokują konto i obejdziesz się smakiem. Lepiej nie ryzykować, tym bardziej, że to za porządna firma, aby w tak banalny sposób stracić szansę na granie u nich.
Ale co mu da czekanie do ukończenia 18. roku życia, skoro konto założył będąc niepełnoletnim i grał jako niepełnoletni.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
jeżeli założył konto przed jej ukończeniem to i tak pozamiatane, mnie chodziło o to, aby wstrzymać się do tej 18 z rejestracją, ale można wywnioskować, że i tak już musztarda po obiedzie.

gystlik 3,3K

gystlik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa/Poznan
Gram w PinnacleSport już długi, długi czas ale to co montuja mi w ostatnim czasie strasznie mnie... zdenerwowało. Oglądałem sobie cały mecz Sevilla - Mallorca i postanowiłem w pewnym momencie przy stanie 2:2 w 74&#39; minucie spotkania zagrac na zwycięstwo końcowe Sevilli:
Rodzaj zakładu: Moneyline
Status zakładu: Odrzucone
Ryzykuj / Wartość Wygranej: 250.00 / 362.50 (PLZ)
Data przyjęcia: 22-Październik-2012
Czas przyjęcia: 2:00:09 PM (Pacyfik)
Kwota zwrócona: 250.00
Sport / Okres gry: Live - Spain Primera Division Piłka nożna / Mecz
Zespoły: Sevilla vs Mallorca
Data spotkania 22-Październik-2012
Oferta zakładu: Sevilla 2.450

Jakieś 2 minuty później Sevilla strzeliła bramkę na 3:2. Loguje się chwilę po tym fakcie na konto z zamysłem posłania kontry i widzę, że stan konta nie zmienił się. Wchodzę sobie w historię zakładów i widzę, że stawka została ODRZUCONA pomimo, iż wcześniej wszytko elegancko PinnacleSport zatwierdził i jeszcze przez chwile po fakcie akceptowania przeze mnie kuponu można było obserwowac aktywne kursy na to spotkanie - tzn nie poblokowane.

Z taką sytuacją spotykam się drugi raz w przeciągu 3 dni. Pierwsza sytuacja miała miejsce ze spotkaniem niemieckiej ligi siatkówki mężczyzn. - Ale to szczegół. - Jestem niemile zaskoczony tym faktem. Nakminie podobną etiudę do Supportu ale raczej oczekując tylko jakiejś skopiowanej formułki.

Z 9/10 moja ocena bukmachera PinnacleSport spada o jakieś 2-3 oczka. - Nie spodziewałem się tego po nich...

kamilk_stk 2

kamilk_stk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Robie wyplate, 245zł, 19.X dostaje maila ze przekazana zostala do realizacji i bedzie do 3-5dni na koncie. OK! wiec czekam, wczoraj dostaje maila o 20 ze pomylilem sie z czyms przy wypelnianiu informacji o k.bankowym. ku*wa! patrze na konto pinnka a tam 145zl! ok, smaruje maila do nich, odpisuja ze Polaka nie ma i kali napisac po angielsku. ok! pytanie do Was, mial ktos kiedys taka sytuacje ?? nie dosc ze mi zabrali darmowa wyplate, to jeszcze 100ukradli..

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +2 Punkty
M 115

matlaurent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Róznie to bywa
ja mam pytanie czy w Pinnacle jest w ogole jakas oferta zakladow live?
Jest live. Ale w porównaniu do popularnych firm to bardzo skromna jeśli chodzi o wydarzenia sportowe a także rynki do grania.
UuU nie zgodzę się, nie na dzień dzisiejszy - może kiedyś tak, ale obecnie mają na live jakieś cirka 20 lig piłki nożnej, z 10 koszykówki, do tego dochodzi chociażby hokej czy nfl....
Odświeżam temat.
Chciałbym właśnie zapytać o grę LIVE na Pinnacle. Za chwilę startuję NBA, z tego względu, że mam ograniczone granie na Bet365 {co mnie boli ???? , bo u nich oferta LIVE na kosza, a co idzie za tym, na NBA, była (jest) naprawdę pierwszorzędna}, chce zacząć przygodę z Pinnacle. Jak wygląda właśnie oferta w tym momencie na granie koszykówki na LIVE, a najbardziej mnie interesuję NBA...? Pozycja powyżej/poniżej ilości zdobytych koszy w meczu, czy zmienia się płynnie (jak w Bet365) przedział punktów, z biegiem upływającego czasu (spada lub wzrasta), czy może jak np. w Unibet, jest podanych kilka przedziałów punktowych i zmienia się tylko kurs...? Jakie widełki są przy stawkach (minimum jakie, a jakie maksimum do postawienia), w momencie gry w ligach europejskich, ligach azjatyckich (jeżeli takowe są dostępne na LIVE), a przede wszystkim na NBA...?
... Myślę, czy jeszcze coś skonkretyzować, jeżeli coś sobie przypomnę, o co jeszcze chciałbym zapytać, to dopiszę do tematu...

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
do NBA live jest szeroki
minium 1zł, max dosc duzy przy kazdym typie masz napisane ile wynosi, za 2dni startuje NBA to zobaczysz w praktyce jak to wygląda