mrbrightside
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
co musiałoby sie stac żeby pinnacle znow zaczął świadcyc usługi Polakom?? nowa ustawa hazardowa?? czyli za 4 może 8 albo 12 lat..
Nie jest mieszkańcem następujących krajów:
i. Stany Zjednoczone Ameryki i ich terytoria;
ii. Republika Francuska i jej terytoria;
iii. Zjednoczone Królestwo Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej;
iv. Holandia (w tym Curacao i inne kraje oraz terytoria wchodzące w skład Królestwa Holandii);
v. Hiszpania;
vi. Niemcy;
vii. Singapur;
viii. Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
ix. Dania; - DUŻO SIĘ MÓWIŁO O DUŃSKIM MODELU
x. Filipiny;
xi. Syria;
xii. Turcja;
xiii. Polska;
xiv. Irlandia;
xv. oraz wszelkie inne kraje, które mogą zabraniać oferowania mieszkańcom lub wszelkim przebywającym w nim osobom uprawiania hazardu przez Internet.
Ktoś z więcej grających może podrzuci sprawdzonych brokerów, którzy oferują całość oferty pinnacle ? albo takich ze sportami halowymi ? bukami poza azjatyckimi + pinnek ?
nie mogę pisać prive dlatego tuJa się trochę dziwie, że tak mało osób z forum (nie spotkałem nikogo jeszcze) gra u bukmacherach z bitcoinami. Bitcoiny są anonimowe, limity stawek bardzo duże, określone przy każdym becie, buki wypłacalne jak najbardziej itd. np. Cloudbet - gra tam dużo amerykanów, więc chyba mają gdzieś kto u nich gra, oczywiście nikt nie żąda dowodu etc przy wypłacie, kursy jak na bet365.
Nie wiem jak z tenisem, bo go nie gram, ale buk jest oczywiście wypłacany, limity są duże, buków z bitcoinami jest sporo, możesz poszukać w google, ja jednak gram w tym konkretnym, ze względu na bogatą ofertę, kursy no i fajną ofertę live.nie mogę pisać prive dlatego tu
mam pytanie czy znasz więcej bukmacherów z bitcoinami jak ten Cloudbet, i czy masz doświadczenie jak u nich z wypłacalnością i limitami (interesuje mnie gra itf tenisa)
dzięki za odpowiedź.
Nie wiem jak z tenisem, bo go nie gram, ale buk jest oczywiście wypłacany, limity są duże, buków z bitcoinami jest sporo, możesz poszukać w google, ja jednak gram w tym konkretnym, ze względu na bogatą ofertę, kursy no i fajną ofertę live.
Zresztą wejdź i sam zobacz ofertę i kursy: http://www.cloudbet.pl/
Depozyt składasz za pomocą Bitcoinów, jeśli nie wiesz co to jest, to sobie nie pograsz ????
Od kiedy to polskie prawo obowiazuje zarejestrowane za granica firmy?
1 BTC gdy chcesz kupić go z kantoru kosztuje około 4800-4850 zł, gdy chcesz sprzedać to około 4600 zł (kurs się regularnie zmienia). Oczywiście nie musisz kupować okrągłego 1 btc, możesz kupić np. 0,01 BTC za tam parę dych. Wypłata z buka jest darmowa, wpłata kosztuje tyle ile weźmie Twój portfel bitcoin, najczęściej około 0,10-0,20$. Możesz wpłacić okrśloną ilość jednostek do buka, obracać sobie nimi i wypłacać tylko zyski, ew. trzymać kasę na swoim portfelu BTC np. Blockchain (najpopularniejszy). Nie musisz każdych 20 zł wypłacać na konto bankowe, a potem z powrotem wpłacac chcąc postawić na real po kursie 1,10... Nie są to jakieś bandyckie prowizje, nie mam interesu w namawianiu kogoś, graj dalej w Pinnku, do marca masz czas ????Ale bitcoiny to jak Skrill?
Czyli trzeba kupic i sprzedac potem za prowizja i zbojeckie kursy na przeliczeniach i przewalutowaniach?
Depozyty i wyplaty w bitcoinach sa za darmo?
Wpisz w google kantor bitcoin/ giełda bitcoin, tam możesz je kupić.wiem ze bitcoiny tylko nie wiem jak je kupic i jak je tam przelac. robie zloz depozyt i nic nie dziala
1 BTC gdy chcesz kupić go z kantoru kosztuje około 4800-4850 zł, gdy chcesz sprzedać to około 4600 zł (kurs się regularnie zmienia). Oczywiście nie musisz kupować okrągłego 1 btc, możesz kupić np. 0,01 BTC za tam parę dych. Wypłata z buka jest darmowa, wpłata kosztuje tyle ile weźmie Twój portfel bitcoin, najczęściej około 0,10-0,20$. Możesz wpłacić okrśloną ilość jednostek do buka, obracać sobie nimi i wypłacać tylko zyski, ew. trzymać kasę na swoim portfelu BTC np. Blockchain (najpopularniejszy). Nie musisz każdych 20 zł wypłacać na konto bankowe, a potem z powrotem wpłacac chcąc postawić na real po kursie 1,10... Nie są to jakieś bandyckie prowizje, nie mam interesu w namawianiu kogoś, graj dalej w Pinnku, do marca masz czas ????
Wpisz w google kantor bitcoin/ giełda bitcoin, tam możesz je kupić.