Temat, w którym będą chciał dać z siebie wszystko i ogarnąć jak największy zysk. Nie stawiam sobie ograniczeń jak kiedyś. Typuję nie tylko koszykówkę ale też dużo innych dyscyplin. Staram się oglądać jak najwięcej spotkań, wysuwać wnioski i każdy bet będzie przemyślany. Dotychczas brakowało mi spokoju, wytrwałości i dlatego wyglądało to jak wyglądało. Przyznaję się bez bicia, że odkąd zaczęłem obstawiać zdąrzyłem już trochę przegrać ale nadszedł czas aby to zmienić. Chcę podejść do sprawy profesjonalnie. Nie będzie już takich typów jakie widzieliście z mojej strony całkiem niedawno np. bez dokładnego sprawdzenia składów, kontuzji itp. Żeby coś wygrać trzeba się trzymać swoich zasad i ja to zamierzam zrobić. W temacie nie będzie żadnych dużych zmian. Stawki zawsze będą w jednostkach. Bukmacherzy różni, oprócz internetowych od czasu do czasu gram również w ziemniakach (np. skoki). Regularne statystyki po każdym miesiącu. Najważniejsza zasada: nawet jakby był tu olbrzymi minus to nie porzucam tematu, nie chowam głowy w piasek tylko myślę jak temu zaradzić i kombinuję dalej. Chciałbym poprawdzić ten temat bardzo długo. Nie wiem jak to się potoczy. Wiem za to, że ten temat będzie służył przede wszystkim mi.
Zapraszam do odwiedzenia, subskrybowania oraz korzystania z typów!
Analizy będę umieszał w działach tematycznych i podam po prostu link.
???? MIA Heat - DET Pistons: Heat -3,5 @ 1.90 Bet365
(110:95)
6j.
5,40j.
Grudzień:
5,40j.
Zapraszam do odwiedzenia, subskrybowania oraz korzystania z typów!
Analizy będę umieszał w działach tematycznych i podam po prostu link.
???? MIA Heat - DET Pistons: Heat -3,5 @ 1.90 Bet365
6j.
Grudzień: