>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pieniądze z niewiadomo skąd?

Status
Zamknięty.
L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Witam
spotkałem dość dziwną sytuację na moim koncie Moneybookers
Wczoraj zrobiłem sobie przelew 400zł na moje konto moneybookers. Teraz się loguje a tu Dostępne saldo: 1394.44 PLN. Pieniądzmi mogę swobodnie dysponować w historii przelewów mam tylko ten przelew co robiłem wczoraj te 400zł.Zamawiałem jeszcze wczoraj ten token do konta.
Zbytnio nie wiem co zrobić czy napisać do nich czy jak , z jednej strony jak napiszę to boje się że oni sami nie będą wiedzieli co to za pieniądze a jeszcze zablokują konto bo pomyślą że ja to nie ja i jest włam na konto.
Na 100% robił mi nikt ani ja sam nie przelewałem więcej pieniędzy.
Dodam jeszcze że w ogólnym saldzie mam 1800zł ale to mi jeszcze nie odjeli gdyż 1 miesiąc temu kupowałem karta master Card MB.

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Czy ktoś jeszcze ma taką sytuację jak ja??
Powiedzcie co w tej sytuacji zrobić pisać do nich, czekać, nie ruszać ?
W sumie gdyby moneybookers nie było moim głównym kontem to bym te pieniądze wybrał w bankomacie w końcu to ich pomyłka.Ale to konto mi jest poptrzebne nawet zamówiłem sobie ten token więc trochę szkoda by było bo jeśli to ich pomyłka na pewno mi dadzą blokade w takim układzie.
edit. że tak zapytam gdybym wybrał te pieniądze i potem okazało się jednak że to była pomyłka z ich strony i ja im bym nie zwrócił tych pieniędzy czy ogólnie mogą mi coś zrobić ze strony prawa?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ale nad czym tu się zastanawiać?Dysponuj pieniędzmi które powinieneś mieć,a resztę po prostu zostaw.Skoro piszesz,że zależy Ci na koncie u nich to naprawdę nie warto kombinować.

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ale nad czym tu się zastanawiać?Dysponuj pieniędzmi które powinieneś mieć,a resztę po prostu zostaw.Skoro piszesz,że zależy Ci na koncie u nich to naprawdę nie warto kombinować.

Ja już sam nie wiem pokazałem znajomemu mój wyciąg z konta i on mi mówi że wszystko się zgadza i te pieniądze są moje.Ale pytam się jakim cudem gdyby te pieniądze naprawdę były moje nie miałbym jeszcze wczoraj 0zł na koncie.
Ostatnio dośc dużo wykonywałem transakcji przelewy wypłaty z buka z bankomatu. I wiecie Panowie jak to jest jest 2 salda na tym koncie
Saldo i Dostępne saldo jak się wybierało z Bankomatu to w saldo tak szybko nie odejmowali prawda? a w Dostepne saldo zaraz było wiadome ile się ma. Z bankomatu wybierałem ostatni raz pieniądze około 3 tyg temu.I do wczoraj nie miałem odjęte z Saldo z tych co wypłacałem w Dostepne saldo miałem normalnie 0zł ale w tych głównych nie trochę mi to było dziwne że tak to długo trwa.Nie wiem może jakoś zapomniałem o tych pieniądzach i może limit przekroczyłem główny i dlatego miałem w Dostępne saldo cały czas 0zł. Poczekam do wtorku jak nadal pieniądze będą na Koncie wypłacę i tyle.
Edit. Jak jeszcze ktoś ma tak jak ja iż za dużo pieniędzy niż powinien mieć na koncie niech napisze wtedy będe wiedział że mają problemy.Nie będe do nich pisał bo skoro pomyślą że ja sam nie wiem skąd te pieniądze to mi je zabiorą.Bo z drugiej strony aż tak na 1tyś by sie pomylili ?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Fajnie. No ale ewidentnie to jakiś błąd, bo sam napisałeś że nic nie przelewałeś. U mnie niestety saldo 0zł.

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Fajnie. No ale ewidentnie to jakiś błąd, bo sam napisałeś że nic nie przelewałeś. U mnie niestety saldo 0zł.
Tak zgadza się nie przelewałem ale ostatnimi czasy miałem dośc dużo pieniędzy na MB i niby wszystko z bankomatu wypłaciłem chyba że coś naprawdę nie pamiętam ale jak to możliwe bym przez ten czas w Dostępne Saldo miałbym 0zł bo w ogólnym Saldzie miałem ponad 2 tyś ale wypłacałem z bankomatu z Wyciągu w historii wynika z tego że tego tysiaka nie wypłacałem. Jest możliwosc że przekroczyłem jakiś limit na koncie i po prostu przez ten czas pisało mi 0zł do wypłaty itp?

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zawsze dziwily mnie takie sytuacje ale dzis u mnie pojawila sie 100 pln i tez nie wiem skad
mialem tez taka sytuacje kiedys , ze musialem pisac i dzwonic do mojego banku bo na MB mialem wtedy 2x wiecej i zeby nic nie robili bo uregulowalem wtedy sam, pamitam jak jakas Czeszka do mnie dzwonila w tej sprawie to chyba byl jej blad ze dala x2

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
byla bardzo wtedy zestressowana i prosila, zebym oddal te pieniadze , wtedy poszlo o 700pln ja im to wplacilem a jak do mnie z banku dzwonili to im mowilem , ze maja nic z mojego konta nie sciagac bo sprawa jest zalatwiona, troche mi nie wierzyli , ale wszystko skonczylo sie ok

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i tez raz dawno temu mialem sytuacje ze wplacilem do i4poker (juz go nie ma) 200e a z mb pojawilo sie 400 ???? podjaralem sie i gralem za calosc pozniej oczywiscie okazalo sie ze mb ksiegowalo podojnie , coz musialem oddac hmmmmmm dobrze , ze nie przegralem ????

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
i tez raz dawno temu mialem sytuacje ze wplacilem do i4poker (juz go nie ma) 200e a z mb pojawilo sie 400 ???? podjaralem sie i gralem za calosc pozniej oczywiscie okazalo sie ze mb ksiegowalo podojnie , coz musialem oddac hmmmmmm dobrze , ze nie przegralem ????

Być może jest i w moim wypadku ja na pewno do nich nic pisał nie będe o uregulowaniu albo sami to zredukują albo te pieniądze wybieram i raczej mi nic nie zrobią i na pewno im nie oddam , bo skąd niby ja miałem wiedzieć czy to ich pomyłka czy moja kasa. Przecież to jest konto normalne i takie pomyłki jak na 1500zł nie może być.

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ja mialem kiedys bardzo dziwna sytuacje , okolo roku temu wchodze na konto moneybookers patrze jakies 40 zl jest , a mialem 0 wchodze w historie i widze , ze ktos przed 6 godzinami sciagnal na Moje konto 1640zl , ta kwota byla na koncie okolo 3-4 h , a pozniej zostala wyplacona na jakies inne konto moneybookers,a ta koncowka 40 zl zostala.
Zglosilem to zaraz do moneybookers oni zablokowali konto i kazali , abym otworzyl nowe konto na nowy e-mail i po sprawie ,
Raczej wtedy dloszlo do wlamania i ktos chcial mnie wkrecic ,ze sciagnalem komus kase z karty , haslo tez bylo wtedy zmienione ...a adres na , ktory zostala kasa puszczona dalej byl raczej amerykanski , ale ja bym mial po dupie , bo szlo wszystko przez Moje konto,

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Mam podobna sytuację. Miałem na koncie ok 200zł jeszcze dwa dni temu dzisiaj patrze i mam 650 też nie mam pojecia skąd to sie wzięło w histori konta mam tez transakcje na wypłatę z bankomatu 600zł której na pewno nie dokonywałem w poprzednim okresie, pozatym mam też trnsakcje płatnosci kartą ktorą nie dokonywałem chyba że jest możliwe że program którego uzywam i płaciłem za niego kiedys kartą sam pobiera mi co miesiąc opłatę. Dziwne to wszystko ale to raczej dobrze że pieniędzy przybywa a nie ubywa.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Pany a może po prostu wygraliście kasę w jakiejś promocji Skrilla?Przecież rozsyłali maile,że co jakiś czas będą rozlosowywać osoby które coś tam wygrają,to może i na was trafiło ???? ?

M 12

m@estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
Orientuje się ktoś jak działa ta ich promocja Score with Skrill? Niby trafiłem tego karnego przy jednej z transakcji, ale nigdzie tej kwoty (10 euro) nie widać. Jacyś testerzy?

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najczęściej maksymalnie możesz trafić 5€* które zostaną przelane na Twoje konto MB,pod warunkeim,że tego samego dnia prześlesz pieniądze do jednego z partnerów
*wartość‡ pojedynczej nagrody nie moźe przekroczy㇠100 euro ( nagrody rzeczowe: piłkarskie koszulki oraz pił‚ki Euro 2012)
Transakcja kwalifikowana to każde przesłane lub otrzymane przez konto Skrill (Moneybookers) pieniądze, od dnia Twojego przystąpienia do promocji do zakończenia okresu kwalifikowanego, czyli nie wcześniej niż od północy 28 maja (czasu GMT) i nie później niż po godzinie 23:59 (czasu GMT) 1 lipca 2012 roku. Do transakcji kwalifikowanych należą rozliczenia z partnerami handlowymi Skrill (Moneybookers) z Twojego konta Skrill (Moneybookers), płatności między dwoma osobami oraz wpłaty na Twoje konto Skrill (Moneybookers).

M 12

m@estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
Znaczy się, żebym otrzymał ten bonus(trafiony karny -&gt; jakaś tam kwota), który należał się stricte za dokonaną wcześniej transakcję, muszę ponownie dokonać jakiejś transakcji?
Bo wkleiłeś mi część zapisu regulaminowego, który znam i nic nie wyjaśnia.

L 27

ljuboja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Pieniądze nadal nie zostały mi odjęte z konta więc wybieram a jak mi napiszą potem że to był błąd to ja ich wyśmieje wtedy mam pieniądze na swoim koncie i już niech cierpi pracownik co popełnił błąd.
Ktoś tam pisał że jakiś bonus na euro? 1500zł????? Bonusu na pewno nie.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie Ty masz problem? Dają Ci darmową kase i nie wiesz co z nią zrobić? Ich błąd, ich problem, taka wielka firma &quot;niechcący&quot; rozdaję kasę to niech płaci za swoje błędy.

Status
Zamknięty.