>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Piłka Nożna z Patrykiem

P 6

paatrick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sobota: Argentyna B, Brazylia B

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dundersztyc +1 Punkty
P 6

paatrick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wrzesień I Tydzień
Postawionych zakładów: 13
Zysk\strata: 6,8 zł
Yield= 26,15%

P 6

paatrick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wrzesień II Tydzień
Postawionych zakładów: 19
Zysk\strata: 4,8 zł
Yield= 8,42%

P 6

paatrick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po każdym miesiącu będę prowadził dodatkową statystykę (Będzie to tabela w excelu sceenshot), w której uwzględnię wszystkie Ligi w których stawiałem i ile było w nich powodzeń a ile rozczarowań. Na dzień dzisiejszy, myślę że 2 Liga brazylijska jest bardzo niepewna w typowaniu. No, ale zobaczymy jak to będzie wyglądać po całym miesiącu. Póki co, wrzesień wchodzi bardzo ładnie.Mam nadzieję, że tak zostanie.
Dlaczego takie tabele? A no dlatego, że nie jestem profesjonalnym typerem, dlatego też z każdych błędów, chcę wyciągać wnioski. Sam temat traktuję jako naukę i być może ktoś również skorzysta z moich typów. Dla każdego kto chciałby skorzystać z moich typów, będę starał się zawsze wstawiać kolejne typy dzień przed następnymi meczami . Założeniem jest to, aby każdy tydzień był na ✅ . Mam nadzieję, że przyciągnę więcej osób z forum do śledzenia tego tematu. Co do brania typów to polecam zachować rozwagę i ewentualnie wstrzymać się z braniem typów do dłuższego czasu typowania przeze mnie(Mogą być czarne serie ???? ).
Dlaczego takie stawki a nie inne? Oczywiście nie jest to związane absolutnie z moimi finansami. Związane są raczej z małym doświadczeniem, które posiadam(Gram dopiero niecały rok).
Pozdrawiam i zachęcam do śledzenia tematu ???? . Prosiłbym również nie komentować w tym temacie. Chciałbym również zaprosić do dyskusji, ale tylko po całym miesiącu stawiania, ewentualne uwagi też będą mile widziane ???? Nie biorę pod uwagę mojego grania w sierpniu, ponieważ była to totalna amatorka, mecze i kursy, które wybierałem były po prostu głupie i każdy gracz, który gra dłużej na pewno to potwierdzi patrząc na same kursy.

P 6

paatrick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Środa: Finlandia, Brazylia 2:-|

To co się dzieje w Brazylii 2 jest nie do pomyślenia. Nie będzie więcej zakładów z tej ligii. Każdy tydzień ta liga jest tylko strata pieniędzy????????????

P 6

paatrick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czwartek: Liga Europy - Faza Grupowa

Mało meczy stawiam w Lidze Europejskiej, ponieważ są to pierwsze mecze grupowe i wszystko może się zdarzyć.
Powodzenia

P 6

paatrick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wrzesień III Tydzień
Postawionych zakładów: 19
Zysk\strata: 9,4 zł
Yield= 12,37%

P 6

paatrick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wtorek: Włochy 2, Puchar Holandii, Francja 2

Niepotrzebnie postawiłem na mecz Sportingu, założeniem było stawianie kursu powyżej 1,90. Postaram się, już nie stawiać takich zakładów.