Witam po "małej" przerwie
Dubelek na dzisiaj

dopiero teraz wróciłem i nic więcej nie wyskrobałem ????
Juventus vs Notts oraz Celta vs Las Palmas
Typ:Wygrana Celty oraz Over 2.5 w meczu Juve
Kurs: AKO:2.39 Bet365
08.09.2011 Juve o 21:30 Celta o 22:00
Co do meczu Juve.. hmm nie postawie tutaj na wygraną juve bo jak każdy chyba wie mecze
towarzyskie rządzą się swoimi prawami ???? Juve przed sezonem bardzo się wzmocniło (TOP3 upatruje ???? ), jest to ostatni mecz towarzyski dlatego mysle ze trener potraktuje go poważnie i da pograć zawodniką z głównego składu a ci strzelać potrafią , brak presji robi swoje ???? , myślę że Juve strzeli tutaj 2-3 gole a Notts przynajmniej 1 przy testowaniu formacji przez Juve ???? .. Co do Celty mecz pucharowy rządzi się własnymi prawami.. niestety

.Celta u siebie w tym sezonie jeszcze nie grała , 2 mecze ligowe wygrali na wyjeździe kolejno 3:1 z Murcją oraz 2:1 z Recreativo a więc przeciwnicy niebyle jacy :d.Myślę że na inaugracje sezonu na własnym stadionie dadza kibicą powód do radości ???? .Co do Las Palmas , z tego co zaobserwowałem mają problemy z defensywą , skromy bilans bramkowy 2:1 i 4 pkt na koncie ???? po remisie 1:1 z Gualdarają oraz wygraną u siebie 1:0 z Alcoyano , mecz typuję tutaj wygraną Celty , klub z aspiracjami na Primera Division , typuję tutaj wynik 2:0 lub 2:1 na korzyść celty , odważni mogą się pokusić na Over 2.5 po kursie 2.07 który też powinien wejść ????