- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Witam. Zaciekawił mnie system zwany piętnastką. Na forum nie znalazłem za wiele typerów próbujących tej metody. Dlatego sam, na razie czysto testowo spróbuję się w tym (wiadomo, jak typer pipa to żaden system nie pomoże - zobaczymy czy nią jestem) ???? .
System zakłada ako każdego kuponu = 2.0 Wiadomo, że rzadko trafi się czyste 2.0 biorąc pod uwagę to, że na kuponie najczęściej będą 2 zdarzenia. Dlatego przeważnie ako wyniesie ponad 2.0 (postaram się, by nigdy mniej niż 2.0). Jednakże "zabawę" z odkładaniem wygranych do banku będę prowadził tak jakby kurs wynosił równo 2.0. Ewentualne nadwyżki odkładam "na bok" i nie biorę ich pod uwagę w dalszej grze na tym systemie.
Być może trochę to zagmatwałem, ale jak ktoś zna system (lub się z nim zapozna) to powinien zrozumieć. Można komentować, żaden problem. Przypominam, że na razie temat jest czysto testowy i gram wirtualnie. Jeżeli jakimś cudem system pod moimi skrzydłami się sprawdzi (czego nie zakładam ^^) to zacznę grę za realne pieniążki.
Gram głównie piłkę nożną, rzadziej inne dyscypliny.
Wirtualny Budżet - 30 zł.
Pierwsza stawka systemu to 10 zł.
ZACZYNAMY:
1. poziom:
Kupon# 1
Bayern Monachium vs Real Madryt (17.04.12 20:45)
Spotkanie bez remisu: Real Madryt 1.83
Wynik: 2-1
Bristol City vs West Ham (17.04.12 20:45)
Spotkanie bez remisu: West Ham 1.22 ▶zwrot
Wynik: 1-1
Ako: 2.24
Buk: bet365
Stawka: 10 zł
EW: 22.4 zł
P.S. Na real postawiłem w realu 100 zł po kursie 2.7 (bet365).
System zakłada ako każdego kuponu = 2.0 Wiadomo, że rzadko trafi się czyste 2.0 biorąc pod uwagę to, że na kuponie najczęściej będą 2 zdarzenia. Dlatego przeważnie ako wyniesie ponad 2.0 (postaram się, by nigdy mniej niż 2.0). Jednakże "zabawę" z odkładaniem wygranych do banku będę prowadził tak jakby kurs wynosił równo 2.0. Ewentualne nadwyżki odkładam "na bok" i nie biorę ich pod uwagę w dalszej grze na tym systemie.
Być może trochę to zagmatwałem, ale jak ktoś zna system (lub się z nim zapozna) to powinien zrozumieć. Można komentować, żaden problem. Przypominam, że na razie temat jest czysto testowy i gram wirtualnie. Jeżeli jakimś cudem system pod moimi skrzydłami się sprawdzi (czego nie zakładam ^^) to zacznę grę za realne pieniążki.
Gram głównie piłkę nożną, rzadziej inne dyscypliny.
Wirtualny Budżet - 30 zł.
Pierwsza stawka systemu to 10 zł.
ZACZYNAMY:
1. poziom:
Kupon# 1

Spotkanie bez remisu: Real Madryt 1.83

Wynik: 2-1

Spotkanie bez remisu: West Ham 1.22 ▶zwrot
Wynik: 1-1
Ako: 2.24
Buk: bet365
Stawka: 10 zł

EW: 22.4 zł
P.S. Na real postawiłem w realu 100 zł po kursie 2.7 (bet365).