>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

phising - nabrałem się

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
uwazajcie bo krazy tez taki mail:

Jako lojalny gracz Unibet możesz skorzystać ze wspaniała oferty reload bonus! 50% do 500PLN! Już dziś dokonaj depozytu do 1000 PLN, aby cieszyć się dodatkową gotówką w wysokości 500 PLN. Aby zarejestrować się do promocji zaloguj się na

https://www.unibet.com/

i dokonaj depozytu. Po dokonaniu depozytu twój stan konta zostanie podwojony w przeciągu 24 godzin. W każdej chwili możesz zrezygnować z bonusu z ustawieniach mojego konta.

i drugi mail:

Z dniem 31 maja 2014 roku w życie wchodzi nowy regulamin korzystania z konta Unibet. Akceptacja nowego regulaminu jest warunkiem koniecznym do dalszego korzystania z konta Unibet.

Aby zaakceptować nowy regulamin zaloguj się na https://www.unibet.com/ a następnie zapoznaj się z nowym regulaminem firmy.
Brak akceptacji nowego regulaminu w przeciągu 72 godzin oznaczać będzie zablokowanie konta gracza.

Pozdrawiam. Zespół Unibet.

po czy przekierowuje na http://www.serwer1493834.home.pl/

ja dostalem te maile akurat na maila ktorego nie uzywam do zakladow wiec dla mnie sprawa oczywista.

mercadone 37

mercadone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dostalem te maile akurat na maila ktorego nie uzywam do zakladow wiec dla mnie sprawa oczywista.
te maile to sprawa ciągłego wycieku z bazy danych FB, bo ja zakladalem specjalnego maila tylko na potrzeby tego forum i tez mi przychodza takie wiadomosci jak wyzej

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago

O godzinie 18 były dzisiaj wysyłane fałszywe e-maile z rzekomą promocją w Unibet. Nie posiadają grafiki, jest tylko text.
Jest to phishing, czyli próba wyzyskania loginów oraz haseł.
Proszę korzystać z klientów pocztowych, które automatycznie wyświetlają taką informacje o próbie oszustwa!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Firma Unibet pragnie poinformować swoich klientów, iż:
Na bieżąco zgłaszamy i blokujemy phishingowe domeny. Dodatkowo niech gracze zapamiętają, że Unibet ma swój template (widoczny poniżej) i jeśli dostają jakiekolwiek maile wyglądające inaczej oznacza to, że jest to oszustwo!

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
znów wysyłają oszuści maile,w dodatku na adres mailowy który podawałem tylko i wyłącznie tu na forumku(po pierwszej aferze zmieniłem) więc znów wykradli z forumka nasz dane

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
felixor +4 Punkty (Dzięki za overki ;))
K 4

kolo-olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slask
ja juz mialem ze 3 maile takie od nich ,ale wiedzialem o co chodzi i sie nie nabralem , gralem tez goscinnie tez u kolegi , pisze ze dostal bonusa ,tez sie nie ogarnąl . LINK PRZEKIERUNKOWUJE DO INNEJ STRONY NIZ UNIBET ,chyba ze ktos nie zauwazy, to beka do kwadratu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
felixor +4 Punkty (Dzięki za overki ;))
V 0

vevs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja nie odbierałem takich e-mail i myślałem że jestem czujmy ale włam im się udał 2 tys w plecy i to wypłacone metodą netlet.
Dokładnie pierw sie zalogowali anulowali moją wypłatę skrill pewnie częsciej się logowali i czaili się póżniej jest wpłata metodą netlet 70 pln i wypłata kasy na ich konto.
śmieszne jest to iż mam sprawe zgłoszoną u nich i kupon który będzie na 90 % win 17 grudnia na 4 tys i prepadnie kasa.
Ale chciał bym zwrócić waszą uwagę na jedną rzecz.
Po zalogowaniu się na swoje konto w swoich ustawieniach macie wszystkie dane które supp pyta w celu weryfikacji na czacie.
Adres nazwe zamieszkanie date urodzin .
Mam pytanie czy to nie jest przesada iż nasze dane widnieją dla złodzieji w kazdym buku.
Login Hasło jak ukradną mają całą reszte i mogą zmienić wszystko co chcą i supp im pomoże bo mają dane. A efortuna nawet pesel i nr dowodu podaje po zalogowaniu .
Do czasu aż się coś nie stanie to to olewamy zawsze ????

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
No jasne że to przesada, buki mają w dupie bezpieczeństwo klienta weryfikacja to nic innego jak ograniczenie tanich cwaniaków, w takim betssonie to nawet widać wgrane dokumenty !!! oczywiście nie widzą w tym nic złego:-]

V 0

vevs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
No tak ale e-fortuna to buk polski co płaci się podatek i to powinno być już utajnione naszym prawem. Napisałem do nich z ciekawości co oni na to ale narazie cisza.
Co do mojego konta w unibet to sprawa w toku ....

W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na czym polegaja ich oszustwa, skoro hajsu na swoje konta i tak nie mogą wypłacić?