>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

PGE Ekstraliga 2017 - dyskusja, typy, analiza składów

Status
Zamknięty.
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Coraz bliżej do rozpoczęcia sezonu.
Jak widzicie nadchodzący Rok w najlepszej żużlowej lidze Świata??
Kto będzie walczył o najlepszą czwórkę?
Kto będzie walczył o utrzymanie?
Czy znowu GKM będzie taki mocny u siebie?
Częstochowa u siebie będzie tak mocna jak Grudziądz?
Czy Nasza młodzież będzie nadal jeździła na najwyższym poziomie mimo startów w GP??
Kto będzie objawieniem a kto rozczarowaniem??​

Zapraszam do dyskusji​

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Na Bet365 pojawiły się już kursy na zwycięzców Ekstraligi:

Tak jak widzimy, faworytem do wygrania jest Unia Leszno, 365 również wyżej ceni sobie Wrocław, aniżeli Falubaz, co jest dla mnie minimalnym zaskoczeniem. Wy jak uważacie?

B 7

bladasek23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam gdzie można znaleźć typy na h2h lub drużynę która spadnie w E-klasie? w unibet i sportingbull na razie cisza...

jacek1992 13

jacek1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
W jakich bukmacherach online można stawiać wszystkie polskie ligi żużlowe ? Z góry Dziękuje za info ????

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
No zrobił się trochę szpital w Rybniku. Szombierski już ma sezon z głowy, Fricke wygląda na to, że też, Łaguta oczywiście także. Jedyną szansą na utrzymanie już chyba tylko ten pomysł, żeby punkty zabrać na początku nowego sezonu, a nie w tym.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sebunited16 +3 Punkty
S 833

sebunited16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak zdecydowanie się zgadzam z tym wpisem, nie znam się kompletnie na zbiorze regulaminowo, prawnym, ale chyba tylko właśnie zatrzymanie tego statusu pkt. z obecnej chwili daje Rybnikowi szanse na utrzymanie, sam klub dostaje po mordzie ze wszystkich stron, a kibice lubią takie historie ze szcżęśliwym zakończeniem, ciekawe, czy tym razem się uda, marne szanse, ale trzymam kciuki ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Gucci Mane +6 Punkty
zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Utrzymanie Rybnika graniczyłoby aktualnie z cudem i to nie takim sportowym a rzeczywistym cudem. Przynajmniej Grudziądz jako tako sportowo wreszcie się utrzyma :]:]

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Idę o zakład za piątaka, że w meczu ROW-Apator będą cyrki z torem. ROW na pewno będzie próbował zrobić coś mocno pod siebie, a Apator będzie kwestionował każdą nierówność. A w czasie meczu, im dalej tym albo jedni albo drudzy, w zależności od wyniku, będą coś wydziwiać. Super mecz się szykuje. Niestety pamiętam jak w 2002 roku Apator spuścił ostatecznie moją Stal z ekstraligi (konkretnie zrobił to Puszakowski), więc jako kibic życzę sobie żeby po 15 latach Toruń się zrypał z ligi. Może nauczy to czegoś tego idiotę, szczekacza z PO, Termińskiego i opyli klub komuś, kto się zna na tym. Wyzywanie Vaculika i sugerowanie, że sprzedał się w finale 2016 wyszło mu bokiem, karma wróciła. Dla dobra ekstraligi i ogólnie wizerunku żużla najlepiej byłoby gdyby ROW w niedzielę spuścił Toruń do 1. ligi. Wtedy sprawa Łaguty nie miałaby już znaczenia. W przeciwnym wypadku czeka nas ciekawa zima. Bo jakakolwiek decyzja zapadnie, ktoś będzie poszkodowany. Oby do niedzieli.

S 69

snickers69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Utrzymanie Rybnika graniczyłoby aktualnie z cudem i to nie takim sportowym a rzeczywistym cudem. Przynajmniej Grudziądz jako tako sportowo wreszcie się utrzyma :]:]
Rok temu Grudziądz się sportowo utrzymał, a więc nie byłaby to nowość.
+ dzisiaj nie ma co już mówić o &quot;sportowej&quot; formie awansów, utrzymania w Elidze, od jakiegoś czasu to już tylko fikcja

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Panowie męczy mnie jedna sprawa. Jak ROW wygra z Toruniem za 3, to się utrzymują a Apator spada. To jasne. Mówią, że jeśli ROW nie wygra za 3, to Apator się utrzyma, a Rybnik zleci do 1. ligi.
A co ze scenariuszem, mówiącym, że Rybnik wygra dziś za 2 pkt oraz zwycięży w ostatniej kolejce w Lesznie? U siebie przegrali dwoma punktami, więc wygrywając praktycznie zgarniają bonus. Wtedy nieważne już do wydarzy się w meczu Toruń-Grudziądz, bo przecież ROW będzie miał więcej punktów od Apatora. Czy ja coś źle liczę? Bo naprawdę nie widziałem nigdzie takiego scenariusza. Ktoś zapyta czy jestem normalny bo dlaczego Leszno miałoby przegrać u siebie z Rybnikiem. A dlaczego nie? Może będą chcieli spuścić Toruń? Może będą woleli przegrać żeby trafić na kogo innego w PO? A może po prostu ROW tak się postawi, że wygra ten mecz &quot;sportowo&quot;? (najmniej prawdopodobne, ale jednak).
Więc jak to widzicie? Ja mam problemy z matematyką, czy taki scenariusz jest możliwy? A jeśli jest, to czemu Ostafiński nic o tym nie smaruje?

Status
Zamknięty.