zakład live niby można wygrać ,niby ????
od kilku dni zastanawiałem się nad systemem na zdarzenia live i wpadłem na pewien pomysł wiadomo że niektóre buki oferują zakład na strzał gola w danej części meczu np
d 1 minuty do 15 kurs ten wynosi ok 3 również można obstawić że w tej danej chwili (1-15) bramka nie zostanie strzelona wtedy kurs wacha się ok 1.4 w tym przypadku można zastosować progresję *3 aż do skutku
,przecież wiadomo że baardzo rzadko się zdarzają mecze gdzie regularnie padają bramki zawsze się znajdzie kwadrans gdzie nie pada bramka.
mogło by to wyglądać tak:
1-15
1.4 *10=
padła bramka
16-30
1.4*40=
padła bramka
31-45
1.4*150=
brak bramki
jestem na czysto ok 15 złotych ,wiadomo marna kasa ale dla graczy posiadających większy budżet fajna alternatywa.
proszę o ocene
od kilku dni zastanawiałem się nad systemem na zdarzenia live i wpadłem na pewien pomysł wiadomo że niektóre buki oferują zakład na strzał gola w danej części meczu np
,przecież wiadomo że baardzo rzadko się zdarzają mecze gdzie regularnie padają bramki zawsze się znajdzie kwadrans gdzie nie pada bramka.
mogło by to wyglądać tak:
1-15
1.4 *10=

16-30
1.4*40=

31-45
1.4*150=

jestem na czysto ok 15 złotych ,wiadomo marna kasa ale dla graczy posiadających większy budżet fajna alternatywa.
proszę o ocene