>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pary 1/4 Ligi Mistrzów sezonu 2005/2006

Status
Zamknięty.
Z 0

zales

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a moglby ktos wkleic skads kontuzje itp w LM? albo podac linka do jakiejs strony...

stm 0

stm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przez wielu fachowców i kibiców piłkarskich uznawana za faworyta rozgrywek Barcelona zmierzy się na wyjeździe w iberyjskich derbach z Benficą Lizbona. Drugą parą ćwierćfinałową będzie Arsenal Londyn, który podejmie na Highbury Juventus Turyn. Barcelona w 1/8 finału odprawiła z kwitkiem Chelsea Londyn. Napewno zespół prowadzony przez Frank Rijkaarda będzie chciał podobnie jak w spotkaniu z Anglikami na wyjeżdzie zdobyć bramki. Będzie to komfortowa sytuacja zespołu z Katalonii.

W Blaugranie zabraknie napewno młodego utalentowanego piłkarza - Leo Messi&#39;ego. Zabraknie również pewnych punków obrony, z powodu urazów czy też kartek zabraknie Rafaela Marqueza, Edmilsona i Carlesa Puyola.

Ostatnie swoje ligowe spotkanie Barcelona tylko zremisowała z ostatnim zespołem ligi Malagą. W tym spotkaniu zabrakło takich graczy jak Ronaldinho czy Deco. Temu pierwszemu trener Barcelony dał odpocząć ze względu na spotkanie z Benficą. Blaugrana to spotkanie mogła wygrać, jednak sędzie spotkania nie uznał prawidłowo strzelonej bramki przez Samuela Eto&#39;o.

Jeżeli chodzi o naszych rywali to w drużynie napewno zabraknie Nuno Gomesa, pauzującego za kartki lidera klasyfikacji strzelców ekstraklasy portugalskiej. Właśnie ten piłkarz zdobył jedyną bramkę w ostatnim spotkaniu przeciwko Brage. W tym spotkaniu było widać, że portugalskich zespół znajduje się w dobrej formie.

Frank Rijkaard powołał już piłkarzy na to spotkanie. W szerokiej kadrze możemy zobaczyć nazwisko Maxi Lopeza. Ostatnio nie łapał się do meczowej 18-stki.

Bramkarze: Valdes, Jorquera
Obrońcy: Gio, Oleguer, Rodri, Sylvinho, Belletti
Pomocnicy: Van Bommel, Motta, Deco, Iniesta, Gabri
Napastnicy: Maxi, Ezquerro, Ronaldinho, Giuly, Eto&#39;o, Larsson.

CHolera chcialem poosttawic troszke kasy na barce bo ladny kurs jest ale teraz sie obawiam &quot;&quot;W Blaugranie zabraknie napewno młodego utalentowanego piłkarza - Leo Messi&#39;ego. Zabraknie również pewnych punków obrony, z powodu urazów czy też kartek zabraknie Rafaela Marqueza, Edmilsona i Carlesa Puyola.&quot;&quot; Zawodnicy z podstawowego skladu bardzo dobbrzy obroncy nie zagraja CO O TYM WSZYSTKIM MYSLICIE??[/quote]

C 0

chochor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal Londyn - Juventus Turyn

Olympique Lyon - AC Milan

Inter Mediolan - Villarreal FC

Benfica Lizbona - FC Barcelona

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal Londyn - Juventus Turyn Tutaj awansuje Juve

Olympique Lyon - AC Milan Tutaj MILAN

Inter Mediolan - Villarreal FC INTER

Benfica Lizbona - FC Barcelona BENFICA

Według mnie te drużyny awansują i półfinały będą

Juve - Milan
Benfica - Inter a Finał

Benfuca - Milan

S 0

scatman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal Londyn - Juventus Turyn 1X
Benfica Lizbona - FC Barcelona 1X
co o tym sadzicie prosze o komentarze, ja tak chyba dzisiaj postwię pozdrawiam

adriano457 0

adriano457

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
UWAGA!!!!!!
Nie stawiajcie na Barce!!!!!!!Napewno nie wygra tego meczu,ba jestem w stanie pokusić sie o to że nie strzeli nawet bramki w tym spotkaniu.Benfica to poukładany klub,majacych finezyjnych zawodników,w gruncie rzeczy jest taka portugalską odmiana Barcelony.

Zamiast tego meczu zatypujcie lepiej Arsenal.który:
-ostatnio wrócił do formy w jakiej wygrywał mistrzostwa Anglii
-ma niezawodnego Thierrego Henry,który prawie zawsze potrafi strzelic bramke,niezależnie od klasy rywala
-Arsenalowi pozostała juz tylko walka w LM,Premiership juz rozstrzygniete
-Arsenal chce cos wreszcie ugrać w Lidze Mistrzów,bo już dawno nic ciekawego w niej nie pokazali
-Arsenal w przeciwieństwie do Juve nie grał w weekend,dlatego maja bardziej wypoczętych zawodników

Oto 5 powodów,dla których uwazam ze Arsenal wygra dzis na Highbury

Pozdrawwiam :mrgreen:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To moze napisz dlaczego uwazasz ze Barca nie da rady nawet strzelic Benfice gola? Mysle ze Barca zremisuje lub w co bardziej wierze wygra to spotkanie. Analizy ode mni nie oczekujcie bo nic mi do glowy nie przychodzi ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Re: UWAGA!!!!!!
Nie stawiajcie na Barce!!!!!!!Napewno nie wygra tego meczu,ba jestem w stanie pokusić sie o to że nie strzeli nawet bramki w tym spotkaniu.Benfica to poukładany klub,majacych finezyjnych zawodników,w gruncie rzeczy jest taka portugalską odmiana Barcelony.

Pozdrawwiam :mrgreen:
No wlasnie a Barca nie jest poukladana...??I jeszcze moze powiesz ze nie maja finezyjnych graczy ????

banan 0

banan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sokolów Podl.
Ja stawiam tak:

Arsenal - Juve 0
Benfica - Barca 2