>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

palący / nie palący ???

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie do palaczy, skad wy macie kase na fajki :p

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Mazowiecki
no to do tych wszystkich co mówią, że nie da się rzucić:
moj dziadek palil od 15 roku życia i rzucił jak miał .................................. 65 lat!!! to sie nazywa silna wola :grin: po prostu kasę którą przeznaczał by na fajki odkładał do skarbonki i po jakimś czasie (dokładnie nie pamiętam) kupił sobie są ta kasę Simsona :grin:

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
Gdzies widzialem taka tabelke ze jak przez rok nie palisz i bedziesz odkladal te pieniadze to po roku kupisz sobie maly TV, po 5 latach dobrej klasy komputer a po 20-25 latach porzadny samochod. A to bylo tylko podane jezeli srednio palisz paczke dziennie a znam osoby ktore pala i wiecej dziennie x]

C 0

cr7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiesz??
Nie palący! Jak miałem 12 lat to rzuciłem ???? !

przemor 0

przemor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zakrzówek
Ja paliłem przez pewien okres. Dokładnie mówiąc w czasie &quot;głupiego okresu&quot; czyli początek gimnazjum. Na szczęście nie wciągnąłem się w to... ;)

180michal 17

180michal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja jestem nie palacy i nie bede tego nigdy palił ;)

S 0

sebastian28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
palacy /////////obecnie mam w lewej kieszeni L&amp;M niebieskie

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja nie paliłem, nie palę i nie będę palił, z prostego powodu - szkoda kasy, a odstresować się można inaczej ???? :-D

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
w calym zyciu mialem 1 paczke papierosow, jakos mnie do tego nie ciagnie :] wole zajarac cos mocniejszego ????

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Nie palący ale jak każdy człowiek kiedyś to skosztowałem, bodajże miałem 12 lat wypaliłem jakoś 2 paczki z kumplem i na tym się skończyło ???? Teraz wiem że słusznie postąpiłem ????

A taka pytanie :] Co sądzicie na temat TABAKI ? :]

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie pale czasem po alkoholu czasem zapale ale to raz na tydzien jeden papieros no to nawet nie licze tego jako palenie

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nie palący...
1. szkoda kasy
2. niszczy zdrowie
3. smierdzi

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Ja to bym proponował spojżeć na temat od innej strony. Jest wiele kultur, państw gdzie palenie jest tradycją, jest właśnie częścią kultury. Oklepanym oczywiście przykładem jest Kuba i cygara, które tam odgrywają naprawdę dużą rolę. Ale również za przykład posłużyć może Indonezja i ich tradycyjne papierosy &#39;kredek&#39;. Tak więc palenie nie zawsze musi być postrzegane jako paskudne ;)
Oczywiście palący ????

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Nie palący z czego jestem bardzo zadowolony i nie zamierzam tego zmienia(szkodliwe + strata kasy, a na nerwy najlepsze jest wyzywanie się na piłce ;) )

angel1122 0

angel1122

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja to bym proponował spojżeć na temat od innej strony. Jest wiele kultur, państw gdzie palenie jest tradycją, jest właśnie częścią kultury. Oklepanym oczywiście przykładem jest Kuba i cygara, które tam odgrywają naprawdę dużą rolę. Ale również za przykład posłużyć może Indonezja i ich tradycyjne papierosy &#39;kredek&#39;. Tak więc palenie nie zawsze musi być postrzegane jako paskudne ;)
Oczywiście palący ????

Rastafarianie mają chyba najweselej :-D