>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Płatny typ z dużym kursem

Status
Zamknięty.
X 0

xylo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.Otóż zaciekawiły mnie fanpage na facebooku np.profesjonalne typy bukmacherskie,pewne typy bukmacherskie itp.Ludzie tam sprzedają typ za ileś tam kasy o kursie np 30.Co o tym myślicie?Czy to nie są jacyś oszuści?Przeciez ciężko jest wytypowac dokładny wynik(praktycznie niemożliwe to jest bo w sporcie bywa różnie)Czy może te mecze są ustawiane jakoś pod bukmacherów?Czy warto zaryzykować czy nie?Są tu jacyś ludzie co korzystali z tego?Chciałbym abyście wypowiedzieli się na ten temat.:]

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jasne, bierz i kupuj abonament. Świat jest pełen dobrych ludzi którzy chcą rozdawać pieniądze na w pół darmo.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Witam.Otóż zaciekawiły mnie fanpage na facebooku np.profesjonalne typy bukmacherskie,pewne typy bukmacherskie itp.Ludzie tam sprzedają typ za ileś tam kasy o kursie np 30.Co o tym myślicie?Czy to nie są jacyś oszuści?Przeciez ciężko jest wytypowac dokładny wynik(praktycznie niemożliwe to jest bo w sporcie bywa różnie)Czy może te mecze są ustawiane jakoś pod bukmacherów?Czy warto zaryzykować czy nie?Są tu jacyś ludzie co korzystali z tego?Chciałbym abyście wypowiedzieli się na ten temat.:]

zapomnij o tym. ja skorzystałem i zapłaciłem 30 euro za płatne typy a wyszło tak ze tą kasę straciłem. wolę korzystać tutaj na forum jest za darmo i niektóre typy wchodzą.
nie ryzykuj , nie warto.

X 0

xylo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
NIe chodzi mi o abonament ale po prostu o jeden niby pewny typ,zdjęcia są na fejsbuku że mecze niby trafione były,sporo osób to lajkuje ;p,ale nie wiem,też właśnie dziwne jest wytypowanie dokładnego wyniku.

Status
Zamknięty.