>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Płaca u bukmacherów stacjonarnych

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowogard / Warszawa
O ile dobrze wiem to w toto-mixie było to 1000zł. za miesiąc, a jeśli przez cały czas pracowałaby tam tylko jedna osoba to 2000zł.
Chyba, że mnie okłamali :p.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moja bliska znajoma pracuje w Fortunie otrzymuje wynagrodzenie w wysokości 1400 zł. Także nie wiem od czego to zależy.

P 0

playa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli norma, wyzysk jak wszędzie, no chyba że dla kogoś praca jest pasją, wtedy wynagrodzenie schodzi na dalszy plan

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety gdyby mogli to najniższą średnią krajową by dali ale wiadomo że nikt by nie przyszedł a tak przynajmniej sobie dorabiają za te 1400 zł.

senderismo 8

senderismo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
festung breslau
w toto mixie 1410 brutto + premie (nadgodziny,obroty) realnie na reke od 1050 do 1500.fartem czasem koło 1800. nadgodziny rozliczane kwartalnie.a tak apropo to szukają ludzi do roboty we Wrocławiu.tylko nie dajcie się wkręcić w umowę-zlecenie.koszty egzaminu w ministerstwie pokrywa firma,ale jak zwolnicie się przed upływem roku trzeba oddać kasę (około 800 pln)

wlodi 0

wlodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
A ktos sie moze orientuje czy u buka mozna sie przyjac tylko na wekendy ?

adizg 6

adizg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
w toto mixie 1410 brutto + premie (nadgodziny,obroty) realnie na reke od 1050 do 1500.fartem czasem koło 1800. nadgodziny rozliczane kwartalnie.a tak apropo to szukają ludzi do roboty we Wrocławiu.tylko nie dajcie się wkręcić w umowę-zlecenie.koszty egzaminu w ministerstwie pokrywa firma,ale jak zwolnicie się przed upływem roku trzeba oddać kasę (około 800 pln)
Zalezy w jakim miescie, w wiekszych miastach gdzie utrzymanie jest drozsze wiecej placa, moja siostra pracuje w totomixie i ma 1200zl brutto, a te premie to bardzo ciezko wyrobic, bo np konie sa rzadko grane w mniejszych miastach z dala od tych wyscigow

senderismo 8

senderismo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
festung breslau
Zalezy w jakim miescie, w wiekszych miastach gdzie utrzymanie jest drozsze wiecej placa, moja siostra pracuje w totomixie i ma 1200zl brutto, a te premie to bardzo ciezko wyrobic, bo np konie sa rzadko grane w mniejszych miastach z dala od tych wyscigow

zgadza się-wszystko zależy od punktu.w moim np.premia za zakłady otwarte była 23 zł a u koleżanki 250 he he.trzeba mieć farta i klientów grających za 1000 zł;)

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
A ktos sie moze orientuje czy u buka mozna sie przyjac tylko na wekendy ?

wątpie. jak już mają Cie przyjąć juz raczej na cały etat tygodniowy. ale zapytać możesz bo wiadomo weekendy to weekendy moze by dało rade

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
toto-mix jest wynajmowany na franczyzę często z tego co się orientuję, a więc o pensji pewnie nie decyduję centrala, a właściciel punktu

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pracujcie u internetowych i olejcie te totosyfy. I kasa lepsza i większy prestiż ????

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Radzę zainteresowanym kolegom:
- uczyć się dobrze angielskiego - komunikatywnie co najmniej w mowie i najlepiej także w piśmie, pojęcia bukmacherskie oraz sportowe mile widziane, znać się na regułach bukmacherki i dyscyplinach sportowych, chęć do pracy i łut szczęścia ;)

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W totolotku w województwie mazowieckim ludzie na umowę zlecenie mają 10zł na godzinę, trzeba od tego odjąc podatek i wychodzi około 8,50 na rękę. Umowy o pracę kto ma (ze starszych pracownikow) poki co już narazie nikt umowy o prace nie dostanie ( na ta umowe kazdy dostaje inna kwote na reke). Zależnie od punktu, obrotu sa też premie, które mogą być bardzo wysokie ( u mnie bylo najwiecej 800-kilka zł na punkt do reki oczywiscie) Odnośnie tego co kolega pisał o egzaminie panstwowym, jest on obowiazkowy, jest to wymóg ministerstwa finansow, takze nie da sie tego ominac, kazdy kto pracuje w jakichkolwiek zakladach bukmacherskich musi ten egzamin przejsc (mniej wiecej po 3 miesiacach, zalezy to od ministerstwa). A co do pracy w weekendy to jak najabrdziej mozna sie tak zatrudnic, to jest kwestia dogadania sie z kierownikiem.

R 0

reyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam,

głupie pytanie, ale jakoś mi to umknęło, a na pewno jest tu kilku pracowników: który druczek od pensji się odsyła do firmy, czerwony czy biały? ????

dzięki i pozdrawiam

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
biały podpisujesz i wysyłasz razem z raportami za dany miesiąc ???? różowy jest dla Ciebie ????