Co do osłabień Barcelony - to faktycznie ten "Żordiego Albiego" czy.Dariusz Szpakowski jest taki jakby lekko elektryczny,brak mu pewności w przyjęciu i rozegraniu piłki pod presją jaką posiada np. Puyol .
Jakoś mi on w FCB nie odpowiada - też zawsze musi dyskutować,machać rączkami i zwijać sie z bólu po tym jak go ktoś klepnie.
To "Żordi" ,"Sesk" i "Serdżio" sprawiają,że ci którzy zarzucają Barcelonie symulowanie mają odrobinę racji,szklani zawodnicy.Kibicowałem Barcelonie jeszcze zanim przyszedł tam Stoiczkov,ale tych gości nie lubię,powinni brac przykład z Messiego,faulowany,popychany dziesiątki razy w każdym meczu,jednak nie symuluje,nie kładzie się gdy tylko go ktoś dotknie.
Wracając do ubytków - brak Sergio i Alby to przedewszystkim mniejsza szansa na kartki ,a to chciałem zagrać.
Ah no i jeszcze wisienka na torcie w składzie FCB - Victor V.,grający tylko dlatego,że jakiś czas temu Real postawił w bramce swojego (swoją drogą genialnego) wychowanka to i Barcelona musi,a że nikogo z talentem nie było to wstawili pierwszego lepszego - trafiło się Valdesowi.Kamień z serca dla kibiców Barcy,że odchodzi - dawno nie było tam dobrego bramkarza,ale tylko "Dutruel" czy jak mu tam było był gorszy od VV.
Gdyby Barcelona zamiast Victora V. miała Romana W. nie musiałaby mieć do odrabiania kolosalnej straty.Straty której odrobienie będzie cudem,gdyby to było 2 lata temu, z Guardiolą na ławce,z 100% zdrowym Messim,stawiałby ,że się uda,dziś to może się udac za tylko za sprawą cudu.
Gdzie można sprawdzić kto jest zagrożony wykartkowaniem w Bayernie?
Bo możliwe,że będą się oszczędzać aby zagrać w finale,a zawodnicy Barcelony nie będą już nic przecież kalkulować.
Można pomyśleć o handicapie kartkowym Barca -1 @5,lub Barca +3@1,22 w Bet365