>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Półfinał Ligi Mistrzów: AC Milan - Manchester United (2:3)

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Zapraszam wszystkich do udziału w dyskusji na temat tego spotkania. Pierwszy mecz nie przyniósł nam jeszcze rozstrzygnięcia tak więc sprawa awansu pozostaje otwarta.
Na pewno zwycięży lepszy ale kto nim będzie? Dobrze poukładny taktycznie przez Ancelottiego Milan czy może finezyjnie grający Manchester United?
Bukmacherzy większe szanse dają Rossonerim, a jak Wy uważacie?

Kursy na to spotkanie wg Bwin:

AC Milan - Manchester United 1,95 - 3,35 - 3,45

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Moim faworytem jest Manchester, aczkolwiek Milan jak zwykle zauroczyl mnie swoja gra, ale to juz jak zawsze chlopcy z Mediolanu pokazuja jak sa swietnie wyszkoleni technicznie. Ale wola walki i chec zwyciestwa ManU jest bardzo duza i mysle ze ambicje szczegolnie dwoch mlodych zawodnikow Red Devils(oczywiscie C.Ronaldo i Rooney&#39;a) poprowadzi ich do awansu w ktorym zagraja z Lliverpoolem ;-) Nie bede obstawial jaki bedzie wyniki, ale stawiam na awans Manchesteru ;-)

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Buki stawiają na zwycięstwo Milanu, a praktycznie każda porażka ManU przkreśla szansę na awans... No chyba, że 4:3 :p

Manchester jest bardzo dobrze zorganizowany w tym sezonie. Muszę to przyznać. W dobrej formie są Carrick, Giggs, Scholes, obrońcy, vd Sar; w bardzo dobrej Cris i Wayne. To powinno wystrarczyć na Milan, ale Włosi mogą być bardzo zdeterminowani. Myślę, że mecz rozstrzygnie się w pierwszych 30 minutach. Zdobywcy bramki przejdą do finału. Jeśli będzie to Milan to zacznie strasznie bronic... Jesli ManU to Milan praktzcznie moze sie pakowac...

D 0

diw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Ja w tym meczu obstawiłbym REMIS.Manu będzie kładło wszytsko w obrone rezulatatu z anglii bedzie sie staralo wynik utrzymac....Jesli ewentualnie milan strzelilby gola......to i manu strzeli i bedzie trzymalo remisu....mysle ze o wiecej sie nie bedzie starac..Tak więc TYP X

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pewniakiem MOIM ZDANIEM jest 1x, ale chyba zaryzykuje na 1. U siebie Manchester gra lepiej niz na wyjazdach i mecz skonczyl sie 3:2 ... biorac pod uwage bledy Didy i gol w ostatnich minutach, inne boisko mysle ze Milan da rade ...
Tzn bledy zawsze jakeis sie zdarza ale mysle ze Dida po tym meczu bedzie sie staral bardziej niz najbardziej ;) co moze spowodowac jeszcze wiecej bledow albo piekna gre ????
Gol w ostatnich minutach moim zdaniem jakby nie patrzec jest to pewien rodzaj szczescia.
A poza tym za duzo tu druzyn angielskich xD , ManU walczy &quot;o lige&quot; milan nie ma szans - to nie sa argumenty ... ale tak sobie tylko myslalem ;)
Milan ostatnio prezentuje dobry poziom, nie to co poczatek sezonu, ManU zreszta tez.
Lubie wloska pilke co pewnie jest glownym powodem tego ze postawie na 1 .. .leczu uwazam ze dosc argumentow przemawia za 1x takze IMO 1x 90% ;)

Jak ktos skomentuje moja wypowiedz sie nie obraze ;)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
AC Milan - Manchester United X 3.35

Spotkanie w poprzedni wtorek na Old Trafford zakończył się szczęśliwym zwycięstwem Czerwonych Diabłów -3:2, jednak aż dwie strzelone na wyjeździe bramki dają rosso-nerrim równie duże szanse na awans. Jednak to zespołowi z Anglii daje wiecej szansna awans, poniewaz, wystarczy im tylko remis,ale gry na remis od zespołu Sir Alex&#39;a Fergusona na pewno nie można się spodziewac. Szkot podkreśla, iż ich celem jest zdobycie bramki i rozważna gra.... Na mecz z Milanem zawieszony jest Patrice Evra, ale do Mediolanu poleciało trzech niezwykle istotnych piłkarzy: Rio Ferdinand, Louis Saha oraz Nemanja Vidic. Dzisiaj okazało sie, iz do końca sezonie nie zagra kapitan MU- Gary Nevill. Tak wiec w środku obrony mozemy spodziewać sie Vidica lub Rio. W Milanie wszyscy zawodnicy są do dyspozycji trenera jedynie kapitan Paulo Maldini nie zagra w tym meczu. Do tej pory Ac Milan zmierzył się z Manchesterem United siedem razy. Ani razu kibice nie zobaczyli remisu w tych meczach. Trzy z nich wygrali Anglicy, cztery Włosi. Statystyki przed środowym meczem przemawiają za Włochami, którzy wygrali wszystkie mecze z United na własnym stadionie nie tracąc ani jednego gola! Spotkanie bedzie b. wyrównane ale do obrony MU wracają Rio oraz Vidic a to zwieksza szanse na zachowanie czystego konta i awans do finału....

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Wierzę w awans Milanu, a właściwie w porażkę Diabłów. Na pewno ich ogrmnym atutem będzie Cristiano Ronaldo, ale jeśli ktoś z Milanu (chociażby Gennaro) zajmie się porządnie tym graczem to ManU traci połowę wartości. Sądzę, że Ancelotti doskonale o tym wie :p Jakby nie patrząc, Milan musi strzelić dwie bramki, bo nie sądzę, by Manchester zakończył mecz z zerem z przodu...

Nie wierzę w remis w tym meczu... Jak dla mnie wygrana Milanu lub kapitalna postawa Crisa i Wayne&#39;a, w rezultacie pogrom typu 1:3, 1:4. Zdecydowanie wolę pierwszy scenariusz :p

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac $$$???
AC MILAN- MANCHESTER UNITED
W tym meczu stawiałbym na zwycięstwo Milanu.
Drużyna ta jest w bardzo dobrej sytuacji bowiem strzelili na old trafford 2 bramki.
Żeby awansował manchester musiałby strzelać bramki a na to rywale nie będą pozwalać.
Mój typ to zwycięstwo milanu. :jezora: ⚽

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja daje remis i awans MU sa bardzo dobrzy w tym sezonie wczoraj wszyscy grali na chelsea a ja dzieki Liverpoolowi zarobilem troche kasy

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Dwie ostatnie analizy wprost boskie :jezora:. Manchester ostatni mecz z Evertonem szczególnie druga połowa znakomita, dwie pierwsze bramki po błędach obrońców i bramkarza ale ostatnie dwie to mistrzostwo świata co zrobił Rooney. Dziś w meczu liczę na duet Ronaldo i Rooney, piłkarze Manchesteru widać są bardzo zmotywowani już dawno nie byli tak wysoko w LM, bo ostatnie sezony w Europie to katastrofa. Do składu wracają dwaj najlepsi w Premiership obrońcy Vidić i Ferdinand, na lewej flance zagra Heinze który w meczu z Roma pokazał się z bardzo dobrej strony, zagrać nie może Evra, który dostał kartę w poprzednim spotkaniu. Jeśli chodzi o Milan oglądałem ostatni ich mecz z Torino wygrali na wyjeździe 1-0 ale ich gra była bardzo słaba, ale to pewnie dlatego że mistrza zdobył Inter i liga już ich bardzo nie interesuje. W Milanie nie zagra Maldini który leczy kontuzje kolana a także Ronaldo bo występował w Realu i nie jest uprawiony. Wydaje mi się, ale to tylko moje przypuszczenia że będzie to mecz zupełne inny od tego w Anglii, ta drużyna która pierwsza strzeli bramkę powinna awansować dalej, ale podkreślam powinna bo Milan też powinien wygrać mecz na Old Traford a go przegrał :mrgreen:. Stawiałbym tutaj na remis 0-0 bądź bramkowy ale nie więcej niż 1-1 i awans dalej piłkarzy Manchesteru United.

B 0

bluebird

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tylko powiem, żeby nie powtarzać - zgadzam sie z Wiśnią co do przebiegu meczu, wydaje mi się, że Man U wyciągnie wnioski i uniknie błędów, które popełnił na Old Trafford (obrona), poza tym wracają do gry klasowi stoperzy Man U, tak więc zwycięstwo Manchesteru lub remis

mitro 0

mitro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Milan - Manchester: &quot;Czerwone Diabły&quot; na kolanach! ???? ????

W rewanżowym meczu półfinału Ligi Mistrzów AC Milan wygrał 3:0 (2:0) z Manchesterem United. W finale - 23 maja w Atenach zagrają piłkarze z Mediolanu.
Od początku spotkania gospodarze zaczęli przeprowadzać huraganowe ataki na bramkę &quot;Czerwonych Diabłów&quot;. Już w 3. minucie meczu wspaniałą paradą po strzale Clarence&#39;a Seedorfa popisał się Edwin van der Sar. Holenderski bramkarz był jednak bezradny wobec wspaniałego strzału Kaki z 11. minuty. Brazylijski pomocnik Milanu uderzył potężnie z linii pola karnego i piłka wpadła do siatki - było to 10. trafienie Kaki w tej edycji LM. Brazylijczyk prowadzi w klasyfikacji najskuteczniejszych strzelców.

Po zdobyciu gola Milan nie zaprzestał ataków - w 17. minucie niewiele do szczęścia zabrakło Andrei Pirlo.

Manchester po raz pierwszy poważnie zagroził bramce Włochów w 20. minucie - bardzo mocny strzał Ryana Giggsa wybił przed siebie Dida, ale nikt z &quot;Czerwonych Diabłów&quot; nie pospieszył do dobitki.

Milanowi udało się utrzymywać dominację na boisko co udokumentował drugim golem. W 30. minucie w pole karne MU wpadł Seedorf, zwiódł obrońców i piekielnie silnym uderzeniem wpakował piłkę do siatki.

W 53. minucie szybką akcję przeprowadził Milan, ale uderzenie Kaki świetnie wybronił Van der Sar.

Później podopieczni sir Alexa Fergusona często gościli pod polem karnym ekipy z Mediolanu. Ich starania nie przyniosły jednak zmiany rezultatu.

W 67. minucie spotkania Carlo Ancelotti zdjął z boiska zmęczonego Inzaghiego i desygnował do gry Alberto Gilardino. Jak się okazało było to doskonałe posunięcie szkoleniowca AC Milan - napastnik reprezentacji Włoch &quot;dobił&quot; Manchester w 78. minucie wykorzystując sytuację sam na sam z Van der Sarem. Był to dopiero trzeci gol Gilardino w 52. występie w LM.

Na ławce rezerwowych Manchesteru całe spotkanie spędził Tomasz Kuszczak.

Rywalem Milanu w finale tegorocznej edycji Ligi Mistrzów będzie Liverpool FC.

I tak o to faworyzowaliście MU ???? a tu zooonk bo oni nigdy nie wygrali na sansiro co lepsze, nigdy nie strzelili bramki, tradycja dalej istnieje !

:gool: :gool: :gool: 3:0 dla MILANU! FIANŁ W ATENACH!!

będę chlał!

???? ????

Status
Zamknięty.