>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Over 1,5 by Muntar test

muntar 506

muntar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan Vice City
Podoba mi się model i konsekwencja. Sceptycznie jednak podchodzę do zaangażowanych i rezerwowych środków. Nie myślałeś o jakiejś alternatywie by w oparciu o założenia i obserwacje z niczego urobić coś, a nie z czegoś ciułać coś?

Np. Lommel (już weszło), ale ryzyko ponad 33% kapitału wejściowego to szaleństwo gdy zasoby rosną to wolno, a i zysk ma pokryć poprzednie progi...

Statystyki nie kłamią i ufam im, 75% mi wystarczy aby to grać. Może trochę za szybko podniosłem próg z 1j do 10j startowo bo planowo miało być podnoszenie o 1j co 100j zysku przy kapitale 1000j ale chciałem tylko pokazać, że można na niskich kursach opartych na statystykach ugrać coś.

muntar 506

muntar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan Vice City
Podliczenie bez powyższego meczu który jest w trakcie.

Podliczenie:
Typów: 250
Postawiono: 1982,5j
Zysk: ✅ 179,9j

Co do typów dzisiaj to postaram się coś wyczarować, ale taka nędzna oferta, że tylko siąść i płakać.

muntar 506

muntar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan Vice City
Flamengo - Gremio over 1,5 FT @ 2,20 (28 minuta meczu live) ⛔
Stawka: 10j
Flamengo - Gremio over 0,5 HT @ 3,40 (28 minuta meczu live) ⛔
Stawka: 10j

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do typów dzisiaj to postaram się coś wyczarować, ale taka nędzna oferta, że tylko siąść i płakać.
Nie typuj pod presją tłumu, tym bardziej, że nikt niczego nie wymaga. Nie interpretuj tak komentarzy. Nie masz żadnej misji. Nie ważne, czy inni chcą czy nie - ty TYLKO możesz.